Fulguleti de nov-dec 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Gata... a plecat sefu deci mai pot scrie cate ceva...

Vazut un motanel pictat Kaan de Leyla caruia ii place sa fie cochet :) Si Rares isi pune margelele mele, ma trage de cercei (pe care ii observa intotdeauna cand sunt schimbati cu altii noi), se creia o pauzaste si vrea sa fie parfumat... cat ma bucur ca nu sunt singura cu baiat "in tendinte" feminine - imi puneam intrebari ciudate la un moment dat.
La multi ani Bebinuta noastra! sa fii sanatoasa si voioasa!

Tocmai mi s-a confirmat ca sunt purtatoare de virus herpetic, ca mi-a iesit un herpes de toata frumusetea pe buza si nu va spun ca stare nasoala am de ieri de cand a iesit acolo. Ma obsedeaza si vreau sa dispara mai repede ca am buza umflata, intarita si purulenta... urata senzatie...
Aveti vreun leac babesc pentru asta?

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
si eu pe aici. obosita rau, la un pas de butoi si cu o crunta durere de cap. dar ... pe aici.
multumim din suflet de urari, se pare ca ajung la noi ... azi a fost prima zi fara febra. azi noapte a avut febra, mare, peste 39, frisoane de se zgaltaia patul cu el, dimineata buzele crapate (desi a baut apa toata noaptea). multumesc lui DD ca pana acum, azi, nu a mai facut febra (9h de la ultimul antitermic). mare realizare pentru noi. cand nu are febra e bine, vioi. am fost aseara si la pediatra si nu i-a gasit nimic, adik la plamani, rosu in gat si ceva la urechi, probabil doar o viroza nenorocita care s-a manifestat mai nasol.
bebinuta sa iti dea DD numai bine, fericire, sanatate si tot ce iti doresti.
flore nastere usoara si bb sanatos si mancacios!!!!
pupici la mamici, sorry ca nu mai raspund, da' nu-s in stare

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

mesaj de la flore de acum jum de ora: "a rupt apa acum, ma mai lasa o ora si face peridurala"

nu pot sa nu intreb: dandusaaaaa, cum esti?

Mergi la inceput

anateo, dc seba bea apa si tzatz nu cred ca se deshidrateaza asa repede. tinem pumnii sa treaca odata. la naiba cu caldurile astea, numai virusi peste tot

ramsam, nu stiu cum e cu herpesul ca n-am avut, dar parca era un plasture care se pune peste el? intreaba la farmacie. sper sa-ti treaca rpd, ca am auzit ca e nasoala rau senzatia. aaa, si welcome back

Mergi la inceput

adina, deci ati scapat de suzi asa de usor?? bravoooo! la noi presimt ca nu va fi asa usor, pur si simplu n-o pot linisti fara suzeta... nu stiu cum vom scapa de ea, sincer... si nici nu cred ca va renunta de bunavoie la ea... oricum inca nu incerc sa i-o scot ca mi-e frica sa nu treaca la supt degetelul ... tine-ma please la curent, ca sunt f curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, BEBINUTA !!!
La multi ani, sandokanilor de Kokorina!!

Mai, fetelor, stiti senzatia aia cand ai un brat de acte de studiat/invatat si ai chef sa faci absolut orice altceva si mai ales sa palavragesti ...no, fix asta experimentez io acum.
Of, tot nu-s impacata cu decizia mea de reintoarcere la slujba, si parca naiba m-a pus sa ma bag si intr-un domeniu nou, examenul asta...ma consolez insa cu gandul ca mai devreme ori mai tarziu tot trebuia sa fac pasul asta. Apoi ma uit si la voi, mamici care v-ati reintors la slujba, unele de multa vreme si va vad prin poze, vesele, savurand timpul petrecut cu fulguletzii, pe copiii ii vad fericiti, frumosi, deloc traumatizati de faptul ca nu sunteti impreuna 24 din 24. Va rog, lasati-ma sa cred ca asa e, nu-mi spuneti ca sunt probleme, va rog!!!
Dar totusi parca treaba, in cazul nostru, nu merge struna. Cu mami David se intelege excelent, dar nu la ora somnului sau a mesei, aici incep plansetele groaznice. deocamdata sunt eu prezenta, timpul petrecut cu mami e doar dimineata intre 10 si 14 pe-afara, dar ma intreb cum va fi mai incolo??
teutz, la voi cum e?? Ai incercat s-o lasi pe Alexia cu mama ta o zi intreaga??
intr-o zi am fost nevoita sa merg la serviciu exact la ora de somn, mi-a zis mami ca a fost crunt, s-au intors de la joaca din parc si david radia de fericire ca vine la mama. Au deschis usa si David striga fericit: "mami, aide!!", atunci mama mea s-a vazut nevoita sa-i spuna ca nu sunt, ca vin imediat, bla, bla. Mi-a zis ca atat de mult a plans ii cadeau lacrimioarele pe pipet pe jacheta, era uda leoarca jacheta.Doamneeeeeeeeeee!!!
Si plange acum dupa toata lumea, dimineata se trezeste, e super multumit ca ma vede pe mine, dar striga "tati!!" , "pai, sa vezi ca nu-i, ca e la serviciu" , da-i si plange!! Noroc ca de indata ce-l iau in brate se linisteste. Apoi plansete cand a plecat Ionut la cj, io desteapta am avut ideea sa ne uitam dupa el pe geam cum pleaca, uite masina, nu-stiu-ce, iar micutul meu: 'Onutz!! Onutz!!! Nu mejeeeeeeeee!!", atat de dragutz era!!
Bine, a inceput sa planga si dupa socru-meu pe care-l vede f. rar: "bicu Mirceaaaa!!", no, pan-aici!!Parca era vroba ca plangem doar dupa persoanele apropiate si.. simpatice!
Oricum, gluma-negluma sunt ferm convinsa ca nu e deloc intamplator momentul asta mai plangacios, simte ca ne pregatim sa-l "abandonam" , suna groaznic, stiu ca nu e chiar asa, sau e??
ramsan tu intrebai cum vom proceda cu bunica , la noi acasa, ce program?? Si eu am dilema asta. Parintii mei se muta la casa si noi stam la apartament, deci cu siguranta pt. David e cel mai bine la curte in aer liber. Bun, dar cum vom face dupa ce ne intoarcem de la serviciu?? il luam cu noi acasa si dimineata il trezim cu noaptea-n cap sa-l ducem la bunici sau ne mutam noi acolo cu catel si purcel???Tu la ce solutie ai ajuns??? De fapt la voi e simplu,pt. ca voi stati la casa, vine bunica dimineata si sta cu Rares pana veniti acasa.
adinazot, asa usor ati scapat de suzi??Vine bilantul de 2 anisori si vrei sa prezinti realizarile?? Cum sarbatoriti??La un loc de joaca sau?

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIA,ROXANICA,sa zicem ca usor am scapat de el,prima noapte a fost cumplita,din ora in ora a venit la mine in dormitor sa mi-l ceara,de fiecare data ma ridicam din pat,ignoram cu desavarsire cuvantul tutu,o luam in brate si ii explicam diverse,cel mai mult ne-am scos cu povestea cu Scufita rosie.Nu mai spun ca dimineata aia am fost varza ,imi ardea spatele de durere,dar merita,ca acum vad ca nu mai cere.Nici mie nu-mi vine sa cred,dar daca am zis gata atunci e GATA.Si mie imi e teama de deget,dar deocamdata nu are nici un gand sa si-l bage in gura.M-am hotarat asa brusc sa-l scoatem din uz pt ca are niste afte pe limba,si a inceput sa urle de durere cand i-am pus glicerina,asa ca am luat tutuloaiele si direct la gunoi le-am aruncat,si-am zis cu dumnezeu inainte,vad eu ce fac,dar nu mai baga asa ceva in gura de acum incolo.

Mergi la inceput

a nascut flore! emma a avut 3550 g, sanatoasa si frumoasa, mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Waw , bine ai venit printesuca Ema pe lume! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si sa le aduci numai bucurii la parinti si surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Flore - Felicitari ... sa-ti traiasca mandrete de fetita si sa fiti fericiti toti 4.
Bebinuta - La multi ani! multa sanatate si fericire.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput