Fulguleti de nov-dec 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Uf, Yagmur, si Luca? Tin pumnii sa nu fie prea rau si sa scape repede!

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

Donia, nu m-am prins de la inceput ce vrei sa spui ...hahaha…unde mai pui ca sambata merg la Spa cu o prietena ( lasam barbatii cu copii acasa ) ca sa ne «rejuvenam » un pic..

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Ai mare grija, parca vad ca pozele viitoare o sa le posteze sotul tau, iar tu cu Julia veti fi impeuna cu rucsacelul pe langa school bus Risti enorm! Da' poate nici nu te primeste... au limita de varsta?
Domnule, ma faci tare curioasa... eu n-am fost niciodata la spa, sa-mi zici si mie ce va face.

mamaana, ce bulbi ati pus? Am luat si noi niste bulbi de narcise de la Costco, dar mi-e teama ca e prea devreme... daca ies anul asta? ca vad ca rasare si iarba! Cred ca mai stam vreo saptamana.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, in cazul asta cred ca o sa incep sa pastrez din hainele care ii raman mici Juliei... sa stii ca savuram si eu langa bus...m-as fi urcat, ce-i drept.

mergem la un SPA scandinavic ..parca vad numai sloiuri de gheata si masaje suedeze ...i'll let you know

buna idee cu bulbii...tre sa pun si eu . voi ce ati pus ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

donia tot de la costco am luat si noi lalele, narcise si irisi (in total 190 de bulbi...)
asta-i vremea de plantat bulbi, nu mai au timp sa iasa oricum acum ca azi maine vine zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Salutari de pe plaiuri romanesti!

Noi am calatorit mai bine decat ne-am asteptat...a stat in brate la tac'su 2 ore! A lipit actibilde pe geam, le-a dezlipit, le-a lipit iar, apoi a papat, apoi s-a uitat la Mickey, apoi s-a jucat cu masinuta noua...eu si toate babele din avion ne miram pe el cat a fost de cuminte. ultimele 40 de minute s-a cam plictisit si am plecat la cucerit...babele din avion bineinteles...fiecare ne-a intrebat unde mergem, cum ne cheama, cati ani avem etc etc..si Dani fiecaruia ii bolborisea si astepta sa fie laudat, mangaiat, pupat....

Aici toate scumpe, cam frigut, calitate proasta pe oriunde mergem, insa primirea bunicilor este extraordinara. Suntem dragaliti, pupati si cadorisiti grupa mare. A primit trotineta si bicicleta, dar cel mai extaziat este cand este lasat afara intre cei 4 catei ai bunicului

Parintii mei stau la casa, mai la afara orasului, vine laptareasa seara cu lapte prospat muls, papam verdeturi din cultiv propriu, ce mai! genial!

Am luat Olynth si reserve, ulei de menta...n-am gasit inca picaturi de vit c...oare cum? poate la sensiblu...

Sa ne auzim cu bine saptamana viitoare!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DBUNNY,bine ati sosit pe plaiuri ramanesti!sa va priasca sederea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KIKINEATA,f frumoasa Garga ta,si eleganta.F frumos o imbraci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dbunny, trimis pm cu picaturile de vit. C

donia, ne-am uitat la elephant song, acum i-a placut, ca mi-aduc aminte ca am mai incercat sa ne uitam la el acum vreo jum de an si nu l-a savurat. merci ca ne-ai adus aminte de el, ca acum e calare pe mine sa-l vada . acum cautam videouri cu santa claus si nu prea gasesc multe potrivite. deh, ne pregatim de craciun, intram in atmosfera ... asa ca dc aveti idei, bagati un link, ca ne-am indragostit de mos craciun si de reni

starea oanei nu e grozava, mai are pusee de febra (dar nu mare), se ineaca efectiv in muci si nu ne lasa deloc sa-i aspiram, tuseste f mult tot de la muci, e efectiv inspaimantata de la ap. ala de scos muci, si nu inteleg de ce. e adevarat ca nu l-am mai folosit de cel putin jum de an ca n-a fost nevoie, dar chiar asa sa se sperie de el dintr-o data? in fine... tot mai greu si cu medicamentele, are de luat cateva siropele odata, de abia i le dam, uneori dureaza si o ora sau 2 pana reusim sa i le dam :(.. nu mai vrea nimic, nu mai coopereaza de nici o culoare, efectiv s-a saturat. o cred, dar chiar nu avem ce face, ca altfel nu e ok. si cel mai grav e cu mucii aia imens de multi. in rest, e bine dispusa si vioaie, pana cand vine ora de luat medicamentele, atunci o apuca plansul, tavalitul pe jos, urletele, etc... gata, mi-am spus oful :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

din perlele oanei de azi:

Oana: -calu fuge repede garaj
eu: - calu fuge in grajd, nu in garaj, Oana!
Oana: - nuuu, calu fuge garaj! uite (si pe tablita magnetica duce calul spre casuta cainelui)

oana - mama, tata barbat (da' barbat cu a de albinuta :))
eu: - si mama e tot barbat?
oana: - nuuu, mama fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna sa va fie inima, dragele mele...

Tare demult nu am mai intrat sa scriu...Donia, (), nu-s in butoi, pur si simplu s-a cam comprimat timpul in ceea ce ne priveste, la calculator stau tot mai putin, iar seara dupa ce il culc, va mai citesc si apoi fug repede, repede la culcarica ca-s FRANTA! Da' sa-mi fie rusine ca tot as putea da macar un semn de viata...asadar, am citit tot din urma, am vazut toate, toate pozele cu mare drag si urez bolnaviorilor refacere grabnica...

De asemenea, desi i-am spus-o si personal, vreau sa urez si aici un calduros LA MULTI ANI, SANDOKANILOR!!!! Kokorina, sa-ti traiasca puiutii, sa creasca mari si sa fie sanatosi, iar tie iti doresc multa putere sa le fii alaturi pana la adanci batraneti!

Noi suntem bine, Denis merge acum cu mare drag la gradinita, dimineata ne despartim de cele mai multe ori cu zambetul pe buze, se vede ca-i priieste si-s tare mandra de el ca am baiat mare si destept...vorbeste extrem de mult, stie exact ce-i trebuie cand ii trebuie, lucram la politeturi deja (zice "pardon" cand vrea sa treaca pe langa cineva si nu incape, uneori zice si "scuza-ma" cand loveste, zice "sanatate" daca cineva stranuta), are o pasiune din a-si aranja foooarte frumos toate masinutele, lucreaza mult cu lego...si...multe, multe altele, dar vi le mai zic eu pe rand pe toate...

Deocamdata atat de la noi, predau legatura...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

de cateva zile ma invart in fata monitorului doar,doar imi voi face curaj sa scriu...dar acum sunt la capatul puterilor si simpt nevoia sa plang si in alta parte decat la telefon....Seba e bolnav,a doua oara luna asta.la inecputul lui octombrie laringita,forma cu sufocare si tot tacamul;acum diaree cu febra 40,frisoanesincer nu mai pot...a frisonat vre-un sfert de ora,avea mainile si picioarele sloi,dupa care si-a revenit,statea in fundulet uitandu-se la tv si brusc si-a pierdut echilibtul,nu-si mai tinea capul,buzele se invinetisera si a inceput sa arda...eu m-am pierdut total,noroc ca era Stef acasa.acum doarme iar eu bocesc intuna...
imi pare rau ca primul meu mesaj dupa atatea luni e astfel...sper ca asta sa fi fost cel mai greu monent.deja ma simpt un pic mai binisor ca m-am descarcat....
pupici la toti fulguletii si mamicile lor
La multi ani!Sandokanilor

Mergi la inceput