Fulguleti de nov-dec 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 14
ramsan spune:
Salutare minunatelor!
Vreau sa fac o reclamatie: sunt prea multi fulguleti bolnavi!! pai se poate asa ceva? Cum asteptati voi aniversarea de 2 ani?
Sa va faceti sanatosi Luca de Yagmur, Oana de Dia, Dani de Laura, Sebastian de Anateo, si Antonia de Bamboletta!
.... sorry daca am uitat pe cineva :)
Anateo vino-ti in fire si aduna-te si du-te cu copilul la urgente daca crezi ca nu poti faca fata! Nu stiu daca colaborezi cu medicul de familie sau peiatrul dar fa-i copilului dusulet cu apa calda si raceste apa treptat (ori fa-i impachetari cu cearceafuri umede, comprese cu otet la picioare), algocalmin supozitor iar pnetru convulsii da-i copilului un fenobarbital (eu i-am dat lui Rares cand avea febra 40 si mai avea putin pana la convulsii). Pentru toate astea cere sfatul medicului. Tine-ne si pe noi la curent cu evolutia starii copilului atunci cand ai timp.
Se pare ca a inceput anotimpul ala cu enteroviroze ciudate... ori doar mi se pare mie.
Dupa ce am experimentat 6 luni cresa si bolile culese de acolo, Rares sta de vreo doua luni cu soacra mea care a iesit la pensie si vine la noi acasa special ca sa aiba grija de copil. Sunt foarte multumita ca al meu copil nu a mai fost bolnav nici macar o zi de cand sta cu soacra mea (ii multumesc lui DD pentru asta si scoacra-mii) si am scapat si noi de stressul doctorilor, medicamentelor, analizelor etc.
De vreo doua zile chiar incearca sa sparga recorduri la mancare (se pare ca a spart complet gingia o maseluta, dar roade orice colt de perna, de cerceaf, de patura, de prosop ... orice).
Vorbeste intruna, stalcit, dar a inceput sa faca propozitii de cate trei cuvinte, cand nu stie sa foloseasca cuvinte imi arata (asa ca avem o comunicare combinata), danseaza, canta, citeste, face pozne, etc... treburi de astea de care fac toti fulguletii. Toata treaba asta cu soacra mea are insa si o parte mai nasoala in sensul ca acum copilul se alinta ca "cioara in lat" din orice.
Felicitari motanului Eric care face niuste salturi uriase in evolutie! - a propos de cate stiu sa faca copialshii nostri.
Flore si dandusa va tin pumnii si va fac galerie in continuare

Lavinia cum a fost la control? Dani cum se mai simte P?
aaa.... Yagmur si eu ma simt complexata de super retetele ce apar pe aici (pe care le-am salvat pentru cand voi avea timp si chef), dar eu abia am timp sa gatesc un ou fiert dimineata, iar dupa amiaza nu stiu cum sa ma impart intre cele doua case si copil....
Noi ne schimbam domiciliul de la bloc (unde stateam toti trei inghesuiti intr-o camera) la casa (cu multe camere si curte) si acum suntem chiar pe punctul de a ne muta (sper sa facem asta pe la sfarsitul acestei sapt. ca sa putem sarbatori la acasa ziua de nastere a lui Rares) dar eu personal am o mica dilema: cum fac cu soacra?? Ca nici nu vreau sa stau cu ea in casa, sa duc-aduc copilul la ea e cam greu pentru copil, sa vina soacra la mine e mai greu dar fezabil...
Voi ce parere aveti despre soacrele/mamele care va ajuta la cresterea copilului/copiilor?? cam care e programul de colaborare? ele la voi sau copilul la ele?
O alta dilema: cum organizati petrecerea celor doi anisori?
va pup si mai vb.... noutati despre noi gasiti la semnatura.
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
danita spune:
salutare
traim , citit putin , intors home, cupil spre bine !
donia= dor de tine
vazut pe flore= burtok mare ptr ea ( mie mi s-a parut mik :)) ) asteptam pe bebe ema
adinazot= trecut prin zibiu, invartit prin centru sa gasim bancomat, gandit la tine :)
dia, sorry nu putut sa sun, timp scurt, personaje multe :) dar sigur veniti voi incoace , simt eu asta !
asizoi : pupicei !
D
lizzy spune:
copiii bine, je la butoi, va tzuc pe toate, sanatate la bolnaviori si nu numai! 
pt frumosii kokorinei!
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
acs spune:
LA MULTI ANI Sandokanilor!
Anateo, multa sanatate lui Sebi!
Mamaana, ce fetite harnice ai, te ajuta la gradinarit!
Dia, ce de perle la Oana :). Multa sanatate! Am vazut fetele frumoase si aranjate!
Ramsan, ti-am admirat pozele! Tare frumusel Rares! Nu m-am dumirit insa ce culoare de ochi are.
La noi vine mama sa stea cu bursucii, de pe la 8 pana pe la 6-7 seara.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
adinazot spune:
MULta sanatate bolnaviorilor!
DIA,frumoase fete,mi se pare ca Oana incepe sa semene tot mai mult cu tine!
RUXANDRA
!
ANATEO,tin pumnii sa treaca greul!
RAMSAN,frumos Rares!
DANITA,imi pare rau ca nu ne am vazut!
Activitate de dupa-amiaza!
dandusa spune:
Dia,
bolnavioare,bolnavioare...da' frumoaseeeeee de pica...
pozaasta este superbaaaaaa
Anateo,
imi pare tare rau ca santeti suparati![]()
sanatate muuulta
Ramsan,
ma bucur ca ne scrii
1.noi nu ne putem baza pe nimeni...,facem copii si-i crestem singuri
mama sta in Bucuresti...soacra are un singur nepot preferat caruia i se dedica 24 din 24,ceilalti doi,nu conteaza...nici macar acum ca-s pe cale sa nasc
nici dupa ce voi face cezariana...,da' nu-i bai...ne descurcam cu mama o saptamana si apoi o sa ma descurc eu...
2.noi vom sarbatori doi anisori minunati in familie...,adica mami,tati,Raducu si Crinuta...,daca-o veni si buni de la Buc ok,daca nu...
pe aici nici nu se stie cand este ziua Crinutei asa ca
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Teutz spune:
Vazut pozici super cu fulguleti superbi (Oana, Garga, Julia, Ale, Rares), cu mamici tinere si frumoase.

Sanatate multa, multa tuturor copilasilor bolnaviori!!!
Alexia e in continuare cu muci si tuse, dar o sa treaca curand, sper.![]()
Scuzati mesajul scurt, dar sunt rupta de oboseala... Inainte sa incep serviciul incerc sa rezolv cat mai multe treburi si trec zilele intr-o viteza...
La multi ani Sophiei si lui Pascal!
Noapte buna! Va pup dulce pe toate!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
danita spune:
meniu de P :
8.15 lapte
10 painica cu cascaval sau unt sau almette ( putin de tot- max o felie )
11.30 fructe la borcan sau banane
13.30-14 supa/ciorba, felul 2 de obicei carnita la cuptor cu diverse pe langa sau ou romanesc cu smantana + iaurt cu fructe sau branzica cu fructe
17-17.30 sunca de pui/curcan soldatzoi combinat cu unt/cascaval/almette/ sau mamaliga cu br de veci sau br de veci cu cereale ( prefera scortisoara) sau sau sau
19 paine cu ceva sau daca vine tati papa si el cu tati+ dots sau ceva de la borcan sau pur si simplu cere el :)
21.30-22 lapte
mesele sunt destul de dese dar papa putin . ca sa manance tre sa ii dau mai multe feluri :)
bea ceai de macese sau de chimen cu miere si lamaie - zilnik
nu mananca mere/portocale/mandarine .... sau mai bine zis mananca doar banane si fructe de la borcan
despre noi :
P vorbeste f mult ..... spune singur cantecelul capritei si povesteste amestecat despre lup/iezisori/scufita si uneori cu alba ca zapada :) . numara singur si apasa PLAY ca sa ascultam muzica noastra .... :). nu prea foloseste cuvinte doar de el stiute si ne intelegem in general. stie stanga/dreapta , culorile si absolut totul din casa ... stie cum il cheama , adresa exacta unde locuim ..... mi se pare ca a crescut cam repede :) . as vrea sa reluam sa mergem la teatrul de papusi dar deocamdata imi e teama sa nu il intoarca raceala ... asa ca stam pe "tund" acasa :)
cam atat ca iar s-a facut miezul noptii ! :)
pupici si numai bine
D