Fulguleti de nov-dec 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

e mortala fiica-mea. a adunat toti banii marunti din casa intr-o punga, a bagat si telefonul meu acolo, a zis ca are poseta si a venit in fata mea si m-a anuntat:
- mami, plec. masina
- unde pleci cu masina?
- gazin (magazin). cumperi cioco papa oana . uite, bani. cumperi cioco tanti (adica isi cumpara cioco de la tanti cu banii aia)
s-a dus la usa si si-a cautat "dashii" adica adidasii, apoi m-a strigat:
- mami, oana plecat!

am trecut noaptea cu bine. mucii curg valuri, tuseste latrator si haraie. in schimb n-are febra, e vesea la si vioaie si cu dor de duca :)
si n-am reusit sa facem aerosoli, i-a fost o frica cumplita de aparatul ala, l-am lasat vreo 10 min sa mearga in camera si atat. sper ca ce a fost ami greu a trecut, am intels ca primele 2 nopti sunt critice la laringita.
revin, ca acum ne distram :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

special pt asiza: patul Oanei . in continuarea patutului, mai sunt cateva poze :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
nu prea ma chef de scris, mi-e si mie un pic bolnav puiutul. febra azi noapte si azi la pranz.
sanatate multa oanei!
sadokanilor
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Acs, multumesc frumos.

N-am apucat decat sa arunc un ochi din cand in cand.. si-am prins numa pozele lui Acs de la Londra si cu bursucii la munte si peripetiile Oanei la Viena (Multa sanatate! Vreau si eu linkul de la acele apartamente, please). Ca Julia a fost in excursie si ca Dandusa va face, cel mai probabil, cezariana. Iar sot de Roxanica a implinit o frumoasa varsta.
Sper ca nu mi-au scapat prea multe.

Deci excursia noastra a fost chiar faina, o sa detaliez mai incolo.. acu nu-s in stare.. caci is inapoi la crunta realitate. Matei e bolnavior.. o viroza urata, cu vomitat si stare letargica.. si-o vizita scurta la spital, pediatra il suspecta de meningita. Acu e mai bine, cica.. ragusit si un inceput de tuse, si cu burta-n pioneze. Cred ca urmeaza si Grigore.. fu tare static azi si n-a vrut sa manance.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetelor suntem bine doar fara chef de scris si cam fara timp. Inca suntem pe 2 ture afara si cred ca dc vremea tine cu noi asa va fi mereu. Poze cu garga http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi11Luni_3#

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, multa sanatate baietilor! Poate totusi Grigore scapa. Tinem pumnii!

Laura, multa sanatate lui Dani!

Dia, si pentru Oana multa sanatate! Scumpa foc cu plecatul la cumparaturi!
Am vazut patul si fetele cucuiete (frumoase amandoua). Oana doarme in pat fara sa cada? Inca nu l-am mutat pe Rila din patut, dar si al nostru e la fel de inalt. Cu fetele n-am avut decat vreo 2 accidente, dar Victorila doarme mai agitat.

Kikineata am admirat-o pe Garga frumoasa si cocheta.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ktrinel, ma uitam cu Cristi la pozele voastre... zic, uite copilul, el cu convingere "pii, pii!" si uite "mama"... el, nedumerit "mama?"... mai mult ca sa-mi fac mie placere... e destul de greu sa-si dea seama din pozele voastre cine e mama
E super Julia albinuta, iar cand am vazut-o la school bus mi-au dat lacrimile...

Ruxandra, of, ce ghinion cu bolile, tin pumnii sa n-o pateasca si Grigore, iar Matei sa se faca bine repede!
Mi-e si frica sa te intreb... cand ar trebui sa te intorci la servici?

Bambo, Antonia cum mai e? Ati ajuns la medic?

Laura, multi pupici tie si lui Dani, sa se faca bine cat mai repede!

acs, chiar te rog sa-mi spui cum le-a placut la copii "Toate panzele sus", ca daca merge il caut si eu. Eu nu mai am decat amintiri vagi si nu mai stiu de la ce varsta e potrivit... ca asa am pecit-o si cu Lion King la Roxana, tineam minte ca e un film fain pentru copii (opinie formta pe vremea cand inca nu aveam copii) si a plans de n-a mai putut...

Dia, ce bine ca n-ati avut probleme azi noapte! Mai mult ca sigur e virala si nu e nevoie nici de antibiotic.
Ce-as fi ras s-o vad pe Oana plecand la cumparaturi!
Heeei, acum vad si pozele, cum v-a placut cantecul cu animalele? Pe mine ma distreaza enorm tipul, cum canta cu pasiune despre fiecare animal si de fiecare data o chifleaza

asizaaaa, vezi ca ti-a pus Dia poze! Hai iesi din butoi, ca daca am putut eu, poti si tu

kikineata, cine o pupa de zor pe garga? Draguta foc peste tot, dar preferatele mele sunt pozele in rosu, ii sta absolut minunat, e culoarea care o prinde cel mai bine! Din ce am vazut azi, cel putin.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata
Am stat azi pe teren o zi intreaga... nasol ca vreo 2 ore eram singura pe un camp..... mi-a fost un pic teama de caini, dar am supravietuit...
Luca e un pic bolnavior, ii merge burtica, e tare iritat si avea si febra.... am crezut ca de la laptele de vaca (incercam sa renuntam la praf) dar avand si febra nu mai cred asta..
Am apucat sa citesc comentariul Diei apropo' de retete; stau mai prost decat ea .... mi-e si rusine sa va spun ca aseara in loc sa imi iasa cum trebuie mucilagiu ala amarat de orez, mi-a iesit o tona de orez... ; mai incerc si astazi dar clar ma apuc de gatit ca am si barbat mancacios langa mine....
Va las ca "evadez" spre casa fara sa ma vad sefu'

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, nu m-am prins de la inceput ce vrei sa spui ...hahaha…unde mai pui ca sambata merg la Spa cu o prietena ( lasam barbatii cu copii acasa ) ca sa ne «rejuvenam » un pic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

salutare!
sper ca ati avut un wekend frumos
noi am plantat bulbi de flori: eu plantam, ele desplantau; m-au ajutat si la udat cand am terminat, dupa care au vrut sa vada cum e ala pamant ud; nu va puteti imagina in ce hal s-au facut de noroi peste tot; ghetele a trebuit sa le bag la misina de uscat dupa ce le-am spalat ca aveu noroi si inauntru; dar s-au distrat de minune
ruxandra multa sanatate
am vazut cererea de reintoarcere in campul muncii - ce aiurea mi se pare: cum adica sa ceri aprobare? nu e dreptul tau sa te intorci?

Mergi la inceput