Fulguleti de nov-dec 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dia, 92 euro e super ieftin..intr-adevar..si arata bine..daca mai mergem acolo, iti cer eu nu avea grija..de prater nu cred ca scapam ca l-a dus tatsu in herastrau si s-a urcat cu el n roata aia mare ce se imvarte mereu si de atunci ma freaca ca vrea sa-l duca la prater cand o fi sa fie...poate uita..in timp :)

imi pare rau de oana, de unde o fi luat laringita aia..sper sa nu fie nevoie de antib si bagat in vena....sa fie o forma usoara..sanatate multa!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, am uitat sa-ti multumesc pt reteta de biscuiti si ficatei. acum le-am salvat pe desktop ... azi sper sa putem proba reteta de biscuiti, dc oana se simte ok raducu ce mai zice?

kiki, ce faci? ce face garga? sunteti ok?

dianocica? helauuuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

donia, nu prea mancam impreuna la masa, e drept... in sensul ca lulu nu ajunge decat la baita sau dupa :(... dar mai mancam noi 2, si de regula se plictiseste oricat am povesti, vrea sa ma joc cu ea pana mananca, eu una nu prea apuc sa bag ceva in gura... ii place de ex seara sa ne luam farfuriile si sa mergem sa mancam pe covor in fata tv-ului (stiu, prost obicei, o sa tragem ponoasele mai tarziu ), dar asta presupune ca e mancare ce o mananca cu mana, bucatele... asa ii place, dar oricum e numaid e schema, ca ea nu se uita la tv, cel mult cateva minute din alba ca zapada sau din piscile aristocrate.... mai rade, mai povestim, mai fuge, se mai intoarce, etc.... deci in ritmul asta luam o masa cam frugala, destul de mica si neindestulatoare, dar macar e cu veselie si voie buna.....dc mai avem si noi un copil in vizita se mai schimba datele problemei... da, ne-ar prinde si noua bine o roxana mica, ar face minuni,ne-o trimiti vreo 2 luni? (mai ales ca oana e fascinata de fetitele mai mari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Vai saraca Oana, ce le trage! Dia, noua ne-au mai spus ca daca nu ajuta aburul putem sa incercam aer rece, sa deschidem geamul, ba chiar sa scoatem copilul la o plimbare cu masina si geamul deschis, sa ii bata curentul de aer rece direct in fata.
La Cristi prima noapte a fost cumplita, a doua doar ingrozitoare... dar macar eram mai pregatita, nu m-am mai speriat eu asa de tare. Sper din tot sufletul sa aveti o noapte mai usoara! Sigur o sa ajute si nebulizarile.
Ce m-au uimit si pe mine pinguinii aia care dormeau... Chiar ca Oana parea ca s-a simtit bine la Zoo.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Dia-multa sanatate Oanei saracuta,f frumoase pozele de la Viena
nici Antonia nu e prea bine aseara si azi iar voma maine mergem la pediatra

fug la somnic,n buna

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna seara!
a venit toamna ...cea adevarata..si m-am gandit sa mai trimit spre voi un bilant :

Acum cateva sapt, Julia a fost in prima ei excursie cu gradinita, peste zi doar, la o ferma, unde au cules mere, dovleci si au vazut ceva animale..a fost printre cei mai mici, de fapt cred ca a fost cea mai mica..curaj pe mine sa o trimit...dar cand am auzit ca ii duce si cu autobuzul scolar...am zis ca va fi in culmea extazului...pt ca e innebunita sa mearga cu busu'. a venit acasa cu un dovleac, pe care dupa ce l-am pictat cu carioci lavabile si l-a sters ploaia, azi l-am decapitat si l-am facut placinta...si cu o plasuta de mere ...asa de draga mi-a fost!!..a venit franta de oboseala...de-abia se putea tine pe picioare. primul lucru pe care l-a cerut a fost apa si apoi a mancat pe nerasuflate 2 portocale.

cand citesc despre unii fulguleti cum, cat si ce mananca...zau ca pot declara ca eu mananc mai prost decat ei! mi-e si rusine.
pai la unii e chiar ospatz, dezmatz, delicatese...
noi traim cu mancarea de la gradi si seara cu fructe cat cuprinde: va jur ca in fiecare seara mananca cel putin 2 portocale, plus variante de kiwi si banana, mandarina si banana, 2-3 kiwi, mere...deja noi cand mai avem 3 portocale in casa , ne cuprinde panica!

am cantarit-o de curand : 14 kg...cm, nu stiu, dar dupa pantaloni as zice a crescut cative cm buni de la ultima masurare.

vineri de Halloween se vor costuma la gradi...i-am luat un costum de albina, ca m-am gandit ca burta-i rotunda e numa potrivita ..costumul e de 3 ani si cand l-am probat, fiind ca un body, a trebuit sa il tai intre picioare ca ii era mic .

cu vorbitul inaintam oarecum, dar ce pasareasca vorbeste ...ex: frunzele = fufele , La Multi Ani = Bonne Fete to you ! si alte combinatii romano-francezo-engleza...cred ca din pricina asta vorbeste asa putin.

aici aveti poze ca exemplificare la cele povestite mai sus.

kiki,asiza, nu am mai citit nimic de voi!...de fapt de multa lume

Dia, imi pare rau ca nu va priesc deplasarile...mi-ai deschis cutia cu amintiri vizionand pozele...o , tempora ...

dianarus, sper ca voi sunteti sanatosi!

le tin pumnii la burticoasele de Flore si Dandusa! sa aveti o nastere usoara!

dejule, good luck la job/joburi! confirm si eu cele spuse de tine...referitor la atentia fata de copii , orar de somn si tv...idem si la fel ! doar slujim la aceeasi Coroana !!...era sa scriu Coronna...

numai bine la toata lumea!
a la prochaine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

fetele-organizatoarele, o sugestie : cred ca de sapt asta putem pune si noi straie de sarbatoare, un coif , o trompeta ceva...incep aniversarile de 2 ani!!

haideti sa ne incalzim, sa ne inveselim un pic topicul ...si atmosfera !!

27. oct: LMA sandokanilor!!

asteptam pe toata lumea la raportul de 2 ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetele!!!
KTRINEL,frumoasa foc Julia,costumasul de albinuta imi place mult!E o scumpa,si a crescut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ziua buna, m-am intors.. cam bolanda, suparata.. in sfarsit.

Am o mare rugaminte la mamicile care au reinceput serviciul =>> am nevoie urgent de o cerere tip pt intoarcerea la job de la data de xx.xx.2008 (data terminarii CIC-ului), cu anularea suspendarii contractului de munca, blabla. Adica ce trebuie sa scriu in ea??

Ma poate ajuta shineva???

P.S. baiat bun Raducu asta .. si parolist

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ktrinel, frumoasa foc albinuta! Deja in excursie, bravo, e fetita mare!

Dia, multa sanatate Oanei! Foarte frumoase pozele de la zoo, iar Mowgli :) e dulce foc.

Donia, m-a distrat Roxana cu "dormitoare" :).
Filmul l-am programat sambata ce vine. As vrea chiar un film, nu desene, ceva gen "Toate panzele sus", caci mi s-a facut dor :). Te anunt satamana viitoare ce si cum. Mi-am notat albinutele si sigur il vom vedea.

A_deju, stii cum e cu Fat-Frumos care creste intr-un an cati altii-n sapte! Asa si motanu': a invatat intr-o saptamana cat alti fulguleti in doi ani. Felicitari! Sa-ti fie de bine camuflarea :).

Yagmur, "sta in Cuj la etajul cinshi" :)
Weekendul asta am fost la o nunta in Cluj. Mi-a placut mult orasul, atat cat am apucat sa vad, caci am fost pe fuga. Am reusit sa ajungem la gradina botanica; m-a impresionat!

Dandusa, ce maricel e Raducu! Un adevarat barbat! Cum o sa faci dupa nastere? Va veni cineva sa te ajute? Din pacate, dupa cezariana iti revi mai greu. Dar sa nu te sperii, o sa fie totul bine!
Acum despre ecograf. Inainte s-o nasc pe Ioana, doctorita mi-a spus ca-i cam micuta (comparativ cu Maria, care avusese 3,300kg), si preconiza ca va avea vreo 3 kg. Numai ca bumflica mea a avut 3,700kg.

Teutz, multumesc! Am notat cartile si autorul!
Si la noi mama a iesit la pensie anticipat, pentru a avea grija de bursuci. Sunt bucuroasa caci au copiii mei o bunica nemaipomenita si eu o mama cum nu se poate mai buna. Banuiesc ca si la voi e la fel.

Ruxandra, cererea mi-au facut-o cei de la vechiul loc de munca, eu doar am semnat-o, dar arata cam asa:

CERERE

Catre S.C. .........................

Subsemnata ..................., domiciliata in localitatea .................., str. .............., nr. ..............., ap...................., incadrata in cadrul firmei, va rog sa-mi aprobati prin prezenta cerere reincadrarea ca salariat cu contract individual de munca (din concediu de crestere al copilului pana la 2 ani) incepand cu data de ................... .
Data: ................. Semnatura: ..............................

N-am reusit sa-i conving pe bursuci ca s-a schimbat ora. Mai insist :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput