Fulguleti de nov-dec 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

YAGMUR-

Citat:
sta in cuj la etajul cinshi

DANDUSA-ouaaaaaaaaaau ce mare e Raducu !!!!
mie nu mi-au spus niciodata marimea lui Andres,a avut 3700 la nastere,dar habar nu aveam,eu eram convinsa ca e mic mic.
la Sofia o singura data am intrebat si eu ,ca va auzeam pe voi ,si mi-a zis ca e irelevant,ca nu ne intereseaza asta,ca oricum nu prea e sigur..si i-am zis ca ,bun,asa irelevant,sa imi zica si mie ce e pe foaia aia irelevanta si atunci parca mi-a zis...dar de obicei zicea ca nu are datele,ca ecografistul i-a trimis foaia pe care scrie " totul normal",ca date ar avea daca nu ar fi ceva bine..
asa ca aici puteam sa am 4 kile-n burta ,la cezariana te baga doar daca e urgenta.
pt mine e bine,ca eu fug de cezariana ca de dracu ! dar pt cine prefera cezariana,nu e bine deloc aici.ca ,normal,oricine prefera sa ajunga la cezariana,daca e cazul,programata,nu sa ajunga dupa un travaliu luuung,in urgente.

asa ca ai noroc ca se stie deja !

cand aveam eu 40 de sapt si 2 zile,am fost la monitorizare. si pe hol vad o fata slaba ,subtirica,cu o burta cam ca a ta frumoasa si tuguiata asa cum zic babele ca e la baieti,si de la spate nu ziceai ca e gravida,avea un fund mic mic,nu se latise deloc in solduri,picioare,si avea si ea clar 40 ca altfel nu avea ce cauta la monitorizare.
eu am nascut la 40 sapt si 4 zile si ea in aceeasi noapte s-a chinuit 12 oreeee !!! si in final a ajuns saraca la cezariana de urgenta ca se complicasera...

asa ca e super ca tu poti programa cezariana!! iti tin pumnii si sigur sigur o sa fie bine!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am intrat sa felicit si eu motanul pt explozia de realizari! tot asa inainte ! si pe mama pisica, evident

merci mult la toata lumea pt ideile de meniu zilnic ... e drept ca unele feluri de mancare m-au umilit pana la adanci batraneti, cand am vazut ce feluri elaborate faceti voi ... si cand am vazut cat mananca alti fulguleti (de ex cristinel) m-a busit plansul ca oana mancnca atatea mese in vreo 4 zile ;))... da' creste si ea mare si devine fomista (numai ca io sper ca nu pe la 14 ani )... ideea e ca azi m-am mobilizat si am inventat (dupa cum v-ati obisnuit deja, ca io tb sa inventez si sa adaptez, ca retetele normale sunt prea grele/elaborate pt mine ) o super mancare cu cus-cus, carne de pui si morcov si smantana... mie chiar imi place ce a iesit, sper sa aprecieze si copilul efortul culinar al lui maica-sa :)).. va anunt eu cine a mancat minunea de mancare

donia, ii transmit lui flore ganduriele tale bune, mai pe seara o sun de control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

a_deju eu de cate ori am lipsit de la munca pe motiv cupilu a avut febra azinoapte, azi nu-l duc la cresa, n-a fost nevoie sa duc nici o justificare la sefii britanici. pur si simplu e...personal day...si d'astea cred c-am avut vreo 7 deja...eu m-am gandit ca mi le trage din cocediu, salar, orice, dar nu....cum zici tu, copiii sunt sfinti pt ei, ba mai mult, mi-au adus gripe water cand s-a nascut Dani, mi-au cumparat hainute de Craciun si jucarii de la Marks&Spencer...na, le-a picat bine bebeul meu, ca mie nu-mi fac favoruri d'astea

Cu programele la tv...bine fac, adica nu stiu cum e in ro la tv, dar aici si.n mijlocul desenelor animate baga anunturi...la parfumuri, la lenjerie sexy, la masini, avioane, si bineinteles ca-n fiecare apare o tipa in tanga care se insinueaza...

Eu fac valiza...cat e de frig fetelor? ii bai daca vin in pantofi? adica sa mai car si cizme? body la dani cu maneca scurta sau lunga?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

dbunny, e frig! adica ieri si azi a fost frig. si eu sunt in pantofi, ca nu e chiar de cizme:). pe oana o imbrac asa: body maieu, bluza cu m. lunga , hanorac. si dc e frig, mai bagam peste o jachetica de toamna. pantaloni raiati si ciorapi cu chilot - acum chiar a fost nevoie de ciorapi lungi, mai ales ca in parc sta cu fundul in nispi/pietris umed

ia uitati ce activitati avem noi la baie mai nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aelita, nici mie nu mi-au spus greutatea copilului aici, nu stiam dimensiuni, nimic. Dar medicul meu ginecolog a spus ca in medie, al doilea copil are sanse sa fie mai mare cu 0,5 kilograme decat primul. Si pentru ca Roxana a avut 4300 m-a sfatuit din start sa mergem cu cezariana.

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

e drept ca unele feluri de mancare m-au umilit pana la adanci batraneti

Mey, eu m-am abtinut, intai n-am vrut sa scriu, dar daca ai insistat... Cristi mereu a fost un mancacios, e adevarat, dar la fel de adevarat e ca la noi ajuta faptul ca e si Roxana prezenta, ca la multe mese mananca impreuna.
Vroiam sa te intreb ceva... voi mancati impreuna la masa? Mic dejun, pranz, cina, gustari? Ca la noi asta ajuta foarte mult. Punem masa impreuna, deja Cristi anticipeaza, e nerabdator, apoi la masa mancam, mai vorbim, mai gustam unul de la altul... nu e doar mancarea importanta, ci placerea de a fi impreuna si de a impartasi ceva... mancarea in cazul asta. Imi amintesc ca la fel faceam si cu Roxana, desi de multe ori mancam doar noi doua.
Ce set fain de baie aveti! Noi avem ceva in genul ala, cu o silueta de femeie si una de barbat, si diferite haine pentru diferite ocazii. Mi-a placut de Mowgli ... asa ii spuneam si eu Roxanei la un moment dat, ba ea era si tunsa ca Mowgli, plus ca era slabuta, numai genunchii se vedeau din ea...

Yagmur, "sta in cuj la etajul cinshi..." ce dragut trebuie sa fie!

Bamboletta, ma bucur ca e bine Antonia! Sper ca asta a fost tot.

In dimineata asta am dormit mai mult, ce bine a fost! Si Roxana a dormit si ea, surprinzator, ca altfel pe la 7 e in picioare. Si cand ne-am trezit a spus ca noi doua suntem "dormitoare" Uneori mai spune ca eu sunt bucatareasa si ea e "mancarioasa"... adapteaza si ea limba romana dupa nevoi

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

pt cine doreste poze viena + zoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DIA,f frumoase pozele,pacat ca a fost bolnavioara!Las' ca data viitoare va fii mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ma plimbai putin cu oana prin lumea celor care nu cuvanta..apropos, dia, cand am vazut cum arata apart ala mi s-a facut dor de haiduceala :)...praterul noi nu l-am vazut cand am fost la viena, dar cu proxima ocazie i-a promis tati ca-l duce fix acolo

adeju, nu radem de motan, cum sa radem, alt mediu, alt aer,alte personaje..e si normal sa evolueze rapid..concluzia: nu-i prieste mediul din tara :), avea nevoie de o schimbare de decor...cu restul povestilor m-ai lasat masca..auzi.... supernanny..vreau si eu acolo, zau...destepte fete, nu pierd vremea cu prostii..sanatos gandesc si cu teveu, da treaba asta trebuie facuta cred de mitittei, dinainte de a descoperi placerea teveului..eu am noroc ca nu e pasionat deloc de teveu, octa a crescut de mic in camera la noi cu teveu cu tot (nu spun ca am facut bine da asta a fost), apoi cand a crescut am realizat ca era un element de stress pt el mai ales la ora de nani asa ca l-am mutat la el in camera (pe octavian, nu televizorul),da nu manifesta nici un interes sporit fata de teveu, desene sau reclame (deocamdata)..la noi e mereu deschis,mai ales seara si daca vreau sa ma uit si eu la o reclama ma trage de mana (hai!) deci ori is norocoasa, ori pur si simplu nu am facut noi un mare "big deal" din uitatu la teveu,si sper sa nu devina o problema candva,desi eu cred ca uitatu la tv al copiilor e in ultima instanta,ca nu au altceva mai bun de facut, ca au epuizat ideile de joaca, ca nu mai au nimic de explorat, etc si atunci se pun la desene sau reclame, si aici cred ca tre sa intervenim noi (sa-i redirectionam cumva, nu sa le facem program de tv, ca tot un drac e, ca sa uita o juma de ora cand vrem noi sau o ora cand vor ei, efectul e acelasi)...desi tre sa recunosc si eu ca l-am mai si momit de cateva ori cu desene, sa stea 5 minute sa se uite la ele pana imi fac eu o cafea, da nu s-a prins de el ...oricum cand e el in zona sau cu urechile ciulite la tv, mereu avem grija la ce program ne uitam in acel moment

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

noaptea asta am facut-o si noi lata: laringita
noroc cu experientele voastre, ca mi-am dat seama imediat ce are... pe la ora 1 noaptea a inceput sa respire tot mai greu, a ajuns in jum de ora sa nu poata trage aer, am auzit si suieratul ala, iar cand am auzit tusea ca un latrat am stiut clar si fara dubii ca are laringita. bai, in viata mea nu mi-am imaginat tusea aia ca un latrat de caine... dc nu ziceati voi... prima data cand a tusit asa efectiv am crezut ca a latrat un caine afara... a tusit din nou si mi-am dat seama ca a fost oana ... groaznic cu imosibilitatea dea respira... se chinuia ingrozitor, mai ales ca ea vroia sa doarma offf, am bifat-o si pe asta... sper noaptea asta sa fie mai bine... la ora 6 dim chiar am vrut sa mergem la urgente, ca respira ff greu, de la 1 noaptea ne plimbam cu ea in brate ridicata pe umar ca sa poata respira.. dar nurofenul si-a facut atunci efcetul si parca a inceput sa repire mai bine... ieri i-am instalat leaganul ala de la ikea si dim a vrut in el si asa in fund a dormit leganata acolo :((... apoi a dormit relativ bine pana la ora 11... si acum doarme iar, sper sa fie ok.. am vb cu prietena noastra care e medic orl (si care evident ca zilele astea e plecata din timisoara, la fel si pediatra) si ne-a confirmat laringita, ne-a dat o schema de tratament (ambroxol, nurofen, pulmex, nebulizari cu Acc, ser si mai ceva?; sa facem umiditate mare in camera) iar dc maine nu e mai bine tb sa trecem pe antibiotic. am imprumutat de la bebinuta nebulizatorul si sa vedem dc reusim sa facem ceva cu el... cica nu tb neaparat sa stea cu masca pe fata, e suficient sa-i ajunga la nas aburul ala... na, vedem noi. si dc la noapte o luam de la capat, tb musai sa mergem la urgente sa-i faca hemisuccinat in vena ... eu sincer, sper sa nu fie cazul, ca efectiv mi-e groaza. azi e binisor, mai moale, dar fara febra (doar dim pe la 5 a avut ceva febra, dar nu mare), tuseste dar nu f des si e clar f ragusita, de cateva ori si-a pierdut vocea cand vorbea cu noi. saraca nu mai intelege nimic. si nici eu. se pare ca o tinem din una in alta. si se pare ca laringita asta e o urmare a virozei repiratorii facute la viena (desi ziceam ca i-a trecut, de marti nu mai avea nimic). dc mai aveti sugestii, sfaturi, le astept

Mergi la inceput

desiree, praterul pt noi a fost o mare dezamagire, iar oanei nu i-a placut. eu nici n-am vrut sa mergem cu ea asa bolnava, am avut un feeling ca n-o sa-i pice bine... era cam dezolanta imaginea, era sambata seara si era cam pustiu (poate din cauza frigului), plin de personaje dubioase (multi romani tigani cu puradeii dupa ei )si s-a speriat tare pe un trenulet din ala unde intr-un tunel lupul i-a suflat niste aer in oki... si a inceput sa planga ca vrea acasa, sa mergem repede. si am plecat fara nici un regret. apartamentul ala a fost super ok, pt oana era cosmar sa stam intr-o camera de hotel, asta afost mare, dotat cu absolut orice aveai nevoie (incl. microunde, masina de spalat vase, etc,) f curat si f modern, mobilier nou, am avut garaj, am putut gati pt oana, etc. chiar a fost surpriza placuta a excursiei. iar pretul a fost mai mult decat ok, a costat 92 euro pe noapte cu tot cu garaj. dc va intereseaza, iti dau linkul cu paratamentele alea de inchiriat (e un bloc intreg numai cu ap. de inchiriat, asta era unul din cele mai mici modele, erau si cu 3-4 dormitoare si apartine tot unei familii de 2 batranei f prietenosi). dc pleci in viena cu copil dupa tine, mi se pare cea mai buna varianta.

Mergi la inceput