Piersicutze de iulie-august 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 4
dana7mi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamaluidavid Sper ca sapt. viitoare sa reusim sa ii stabilim dioptriile,e foarte simplu testul,trebuie doar sa se uite intr-un aparat care seamana cu un binoclu si computerul ii verifica ochii,asa o sa stim daca are nevoie de ochelari sau nu. Eu m-am calmat,a trecut socul initial,incerc sa gandesc pozitiv,trebuie sa fie bine. Stefania&copiii |
Cu siguranta va fi bine, tehnologia a avansat mult in ultimii ani.
Ti-a spus care este cauza? Ale al meu se uita la televizor de aproape, saptamana trecuta (poate si de la boala) se freca mult la ochi.
Ale
le mie foto
oanaalex spune:
Salutare.
Aparem si noi cam rarut dar de citit suntem la curent. Ieri am fost la medic si l-am vazut pe bebe din burtica, facea tumbe pe acolo, ne-a facut ziua fericita. Alex e tot mai cuminte si ne intelegem tot mai bine, mai scapa cate un tiuit ca nu-i convine cate ceva dar e nimic fata de cum era acum 6 luni. Am fost saptamana asta sa facem vaccinul antigripal si a intrecut toate asteptarile. Nu a plans deloc. Faza e ca l-am pregatit vreo 2 saptamani ca urmeaza sa mergem la doctor Kim si ne da injectie si gata, nu doare. Asa ca a asteptat el destul de infricosat sa-i faca injectia dupa care a spus "gata, nu doale!"
Mi-a venit sa-l mananc avnd in vedere ca pana acum trebuiau 2 persoane plus doctorul sa-l tinem la vaccin.
Stefania imi pare rau de problema cu ochiul dar speram sa fie ceva banal.
Bulinutza am citi si de excursia voastra in Germania la conrol. Medicina evolueaza asa ca pana e de insurat cine stie ce se mai descopera
Babee ce trenulet frumos aveti voi acolo
Muuh prin curaj cand aud ca e ok cu 2 copilasi. Toata lumea ma cam sperie ca o sa fie f greu. Eu cred ca o sa fie bine. Cat despre scutece si noi suntem cu ele la purtator. Striga sa-l ducem la baie sau pe olita dar nu face nimic. O sa scapam intr-o buna zi de ei.
Pup toata livada.
Oana
10+ si Alex(05.08.2006)
pumpkin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anasia va invit sa revedeti prima pagina, o mica surpriza pt voi;(provizoriu) |
Anasia, surpriza era filmuletzul ?

E tare fain !!!! Toate piersicutele sunt asa de dulci si de frumoase.... 
Si colajul a iesit superb ! Multumim fetelor harnice care au muncit la el.

si 

pentru Anasia si Norocutza ! Muuh, de mult vroiam sa te intreb cum merge alaptatul ? E mai usor decat la primul bebe ?
pentru tine si
pentru Alexei si pentru Dimitri de la Maya.
anasia spune:
pumpkin, da, filmuletul era surpriza! ma bucur ca ti-au placut
;
daca cineva mai vrea sa trimita poze, nu-i problema, le voi pune;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
norocuta spune:
Buna tuturor,
anasia
, scuze ...sunt inca pe laptot, sotul meu nereusind sa repare calculatorul, unde am si pozele...toate...
Uiteaici o poza cu tort, dar sigur va fi micsorata. Mi-am amintit ca am pus cateva in album.
Fain filmuletul,meriti
muuulte, cu Cleopatra cu tot
. Baietii mi s-au asezat pe genunchi si dau din cap precum cateii aia care decorau spatele Daciilor, pe vremuri, nu stiu acum daca mai exista
.
Buli, pumpkin uite si de la noi
dulci, dulci...
Babee am vazut pozicile tale si am ramas cu ochii lipiti pe ecran 

, de trei ori...deloc intamplator.
dana7mi cum merge tehnica aplicata legat de scutece?
Daca ne vei spune ca sunt rezultate, ma voi apuca si eu. Ma gandesc ca educatoarele nu sunt la prima experimentare de genul asta.
map voi ce mai faceti? Sunteti inca in Ro?
Noi suntem in tot in faza "zero", legat de olita, adica nu vrea sa faca in ea. Accepta sa stea pe ea cateva minute, dar stie sa se controleze si nu face cateva ore, daca stau cu ochii pe el.
Nu am mai scris nimic aici, ca a avut tentativa sa se constipe si refuza sa faca cum ii era obiceiul (facea ca un ceas, fix in fiecare dimineata, dupa ce se trezea). Mi-am dat seama ca e din cauza mea si am incetat sa il "fortez". Fortez e impropriu spus, caci l-am abordat cu toata rabdarea din lume....asteptam, ce sa facem, 'om creste noi mari
?!
Babee spune:
Anasia foarte frumos montajul, meriti multe multe
pentru toata munca depusa
Norocuta..Oana...Stefania...
toti avem copii frumosi.
Eu nu ma stresez cu olita, capac...Noi avem inca pampers-am de fapt 2 cacaciosi cu pampers nr 3
.Rebecca mai face uneori dimineata cum se trezeste pipi la toaleta-olita este tabu- si a inceput sa spuna cand face kk dar nu ma reped sa ii arat alt loc pentru ca nu vreau sa o inhib.Cand va fi pregatit psihic, va constientiza CE si CAND face atunci renunt la pampers-mai bine zis o voi ajuta.Pana atunci...cumpar Pampers![]()
anasia spune:
multumesc, fetelor
norocuta, da, poza se va miscora, mai degraba ingusta si nu se va mai vedea Nour; nu-i nimic, asteptam pana reparati calculatorul, bine?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
michella78 spune:
buna dimineata!
ce piersicute frumoase am vazut!
anasia, felicitari pentru colaj!
eu de citit am mai citit, mai greu cu scrisul, de..... asta e
!
vad ca spuneati de pampers. teodora face ziua la olita/wc/afara, cere singura. cand o pun la culcare insa are pampers si la pranz si noaptea pentru ca mai face pipi. pentru mine e ok asa.
cand plecam de acasa plecam fara pampers pentru ca spune cand face, la somn insa e alta poveste si nu ma stresez. o veni si momentul cu pricina!
am avut spre exemplu surpiza sa ma strige la 4 dimineata mami fac kk, am pus-o la olita si a facut. cu pipi insa e alta poveste. mai ales ca nu doarme cu mine in camera nu pot sa o las fara pampers cat stiu ca inca face noaptea.
michella
anasia spune:
michella, multumesc, nu trimiti poze pt album?

La multi ani, mamanati!!!

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Consi spune:
Pusici la mamici si pitici!

Referitor la "Operatiunea Olita"
Nu stiu daca am procedat corect, eu am folosit metoda "santajului". I-am explicat - ce-mi place termenul asta folosit la un copchil de 2 ani
- ca daca sta pe olita primeste o patratica de ciocolata. Dupa ce a inceput sa se obisnuiasca cu ea, i-am promis ca daca face pisi in olita primeste un patratel de ciocolata. Si cum baiatului meu ii sclipesc ochii dupa "boboane si colata" (a nu se intelege ca primeste in mod frecvent, desi daca ar fi dupa el...) am avut succes. Acum face si nerecompensat. Mai are accidente la gradi, pentru ca educatoare nue toto timpul pe faza, iar Luca anunta cu foarte putin timp inainte. Placerea lui e sa faca pisi la copac, dar acum cum e iarna, se multumeste cu toaleta.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.