Piersicutze de iulie-august 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

norocuta, am rezolvat cu pozicile Mayei, scuze, acum le procesez; astept pozicile tale;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Consi multi ani frumosi si sanatosi..(la mine inca e 23 oct...).

Anasia iarasi multa munca....multumim frumos de colaj..

Buliiiiiiiiiiiiii ai vazut ce-am vazut si eu?!...Rares tot langa Rebecca e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Babee:ce face familionul?cum e cu serviciul?
Anasia:vazut colajul...super frumos....pupici multi!
Revin...sa mai citesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

crissa

babee ...vazusem dar ma grabeam rau sa plec si am zis ca iti scriu un mail sa te uiti pe forum dar vad ca ai vazut si tu..ma, ceva ceva io totusi cred ca e la mijloc
anasia esti o scumpa...e super tare
pupam si pe norocuta
si pe consi

mamidestefan si de iza...e mortala

am fost aseara la tratoria unde am mancat ca o vitica ce sunt ...am deschis un geam in spate ca venise o familie cu cupil mic de 5 luni si era un fum de il taiai cu cutitul si azi sunt INTEPENITA de spate
va pup
ma apuc de treaba ca vreau sa plec devreme daca nu mor de durere de spate pana atunci

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, baga ceva pt spate ca uite asa ma chinuie si pe mine;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragele mele, multumesc pt. urari! Va doresc si voua numai bine!

Norocuta cu mingea zici ... hmmm, stai sa vezi cind or incepe cu fetele

E cam liniste prin livada noastra! Ce-o fi cu atitea mamici care n-au mai aparut???

m14+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Crissa, Norocuta, Babee multumesc de urari!
(fetelor imi cer scuze daca am sarit calul...!)

Buli si eu va pup!

Anasia multumim pentru munca depusa. E super!!!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Suntem bine. Nu am net de vreo doua zile dar in rest totul este ok.Baietii cresc si unul si altul. Alexei este din ce in ce mai baietel/barbatel si ma uimeste in fiecare zi. A ajuns partenerul meu de discutie si cand nu intelege exact ce turui eu zice interogativ Da? Da? In rest pare sa se fi obisnuit cu Dimitri sau eu cel putin asa sper sa fie din ce in ce mai bine si nu mai rau. Nu a facut nici un progres cu pampersul. Mi-a declarat aseara dupa ce toata ziua a facut la oala (din proprie initiativa) ca el nu vrea sa mai stea fara pampers pana nu imi spune el. Si am zis ok cum vrei tu. Asa ca asta se amana deocamdata. In rest are salturi cand face progrese enorme si perioade cand stagneaza. Mai nou e mare imitator adica am in casa o maimuta papagal foarte simpatica. Cat despre Dimitri, el creste, pompeaza la tzitzisor cum zice Alexei si ma face sa cred ca vocatia mea este sa fiu mama si atat acum sa vedem daca o sa si pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutam livada.

Nu prea mai apuc sa scriu, chiar am zile pline si destule lucruri de facut.2 zile pentru munca-dimineata, alte 4 pentru mine si familie, una pentru semi munca si liniste-cica.Si uite-asa am facut o saptamana, copiii cresc si nu-mi vine a crede ce repede trece timpul si parca as vrea sa-l mai lungesc.

Madyn sarcina usoara si frumoasa.

Miruna sa fiti sanatosi si toate vor fi asa cum iti doresti.

Buli eu zic ca e o conspiratie...ce stiu eu ce-ai aranjat tu cu Anisia.Zi drept.....

Despre Rebecca nu prea am ce va spune...tot incerc sa o ingras putin ca e slabuta -o ia Luca din urma.Are 11.5 kg, Luca 10 deja.Din cauza parului pare c-ar fi grasuta..dar la corp e subtirica si firava.De mancat nu imi fac griji, doar ca are un metabolism posibil mai lent....de vorbit inca nu vrea, are doar anumite cuvinte pe care le spune, intelege tot si in romana si in germana, o intreb si-mi arata, explica pe limba eiO sa-si dea candva -cred- drumul la vorbit si probabil o sa am partener de povesti ca ar fi culmea sa nu-mi semene niciunul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!
Multumesc pentru incurajari si urari de bine!

Ieri am fost la alt spital pentru ca nu mi-a placut cum s-au purtat cu Patricia la primul spital.
N-am aflat nimic nici ieri pentru ca din nou fiica-mea nu a vrut sa coopereze la teste dar nu au fortat-o,m-au chemat din nou saptamana viitoare si probabil ca o sa ma mai duc de cateva ori,zicea doctorul ca o sa ii lasam timp sa se obisnuiasca cu spitalul si sa fie ea de acord sa faca testele.
L-a placut pe doctorul de ieri dar nu a vrut sa stea la control,se ascundea dupa picioarele mele sau ale lui Masaaki si ii zambea doctorului.
Sper ca sapt. viitoare sa reusim sa ii stabilim dioptriile,e foarte simplu testul,trebuie doar sa se uite intr-un aparat care seamana cu un binoclu si computerul ii verifica ochii,asa o sa stim daca are nevoie de ochelari sau nu.
Eu m-am calmat,a trecut socul initial,incerc sa gandesc pozitiv,trebuie sa fie bine.

Babee trio vesel!

Mergi la inceput