Piersicutze de iulie-august 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetele, albumul de 2 ani este pe prima pagina;
mamaluidavid, of, , sa va faceti bine!
consi, te asteptam mai des
norocuta, unde esti? da un semn, vreau sa vorbesc cu tine

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia

ptiu, azi suntem in 23?
consi, de fiecare data ma uit la lista, na, c-am facut-o

La multi ani, consi! sa fi fericita si iubita

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Te-am prins... Credeam ca ai uitat de mine. Acu' gata m-am linistit.
Multi !!!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Consi:si din partea mea cu intarziere..."La multi ani fericiti!"Multa sanatate si impliniri pe toate planurile!

Mamaluidavid:tare rau imi pare...saracuta...lasa ca o sa fie bine pana la urama...nu-ti fa griji...sunt micuti si cred ca se gasesc solutii pt. ei...trebuie sa se gaseasaca!pupici multi la japonezoi!

Mada:pupici multi si voua!

Madyn:felicitari si sarcina usoara!Aveti grija de voi...sanmatosi sa fim ca restul...trec...toate!

Anasia:fata dulce si frumoasa....pupici la gagici...multi...
Mai vroiam sa scriu cuiva...dar memoria e e praf...imi cer scuze...stiu ca vroiam sa mai scriu la multe mamici..dar uite..na...poate am timp sa revin mai tarziu cu o completare ...

Despre noi...acum suntem mai bine...am fost raciti rau...am luat Kalcid...dupa cinci zile tot faceam febra(39.5...39.7)...seara...noaptea:bun..trecut pe cefuroxim..inca 5 zile...zece zile au fost un cosmar....
Nu stiam pe unde sa-i mai dau picaturi...siropuri...batista bebelusului din 10-15 min...am fost cosmar...A facut si un fel de conjunctivita de se trezea cu ochii lipiti...parca nu erau de ajuns celelalte toate.
Si dai la pediatru...dai la orl-ist...cand la cabinete cand in spital...
Si binenteles ca sa fie tacamul complet am racit si eu imediat si asta cred ca ia intretinut si lui si mai mult starea...DAr o viroza fetelor sau gripa cumplita...n-am patit pana acum asa ceva!!!Daca si lui Cipic ia fost atat de rau ca mie...atunci saracutul il inteleg perfect prin ce a trecut!Ce virusi nenorociti, au evoluat tare mult...
Of....acum suntem mai bine...multumim lui Dumnezeu!
Dar evident s-a imbolnavit sotul...si e plecat si-n delegatie in Polonia...si i-au ratacit aia bagajul...si n-a avut pastilele la el...Acum e in faza in care-l doare groaznic gatul...

Revin...ca s-a trezit Cipic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

stefania...linisteste-te..sa o luam pe rand...la noi e nasol de tot cu okisori..nu se va putea opera niciodata si multe altele , acum cu picaturile o sa fie un pic nasol...sa fii atenta la ea ptr ca se mai poate dezechilibra, rares a facut 11 controale la oki..11, trebuie sa stai cu ea si sa vb continuu sa ii explici ce vede acolo, sa o pui sa caute ursu, balena, cerculetul, mingea, balonul etc...o tii in brate si va fi bine...am toata increderea, trebuie multa rabdare si din partea lor si aici te poti infoia un pic la ei daca ti se pare ca se grabesc..te rog sa te linistesti

pup fetele
stau prost de tot cu timpu dar va citesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia multumim mult de tot

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia

fetele, albumul de 2 ani este pe prima pagina;
mamaluidavid, of, , sa va faceti bine!
consi, te asteptam mai des
norocuta, unde esti? da un semn, vreau sa vorbesc cu tine

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

prezent !

Sunt prin zona, dar am avut zile aiurea ca m-a lasat calculatorul, acum sunt pe laptop si ma misc in reluare.
N-am apucat sa vad cine a mai trimis poze,doar ce am citit aici ca Mada si Gina ...acum cateva zile.

Cel mai nasol este ca am pozele salvate si categorisite (pentru blog)pe calc. celalalt, dar sper ca sotul meu sa il repare maine, ca aici e we.

Madyn carucior albastru zici? Personal cred ca e fain sa ai doi baieti ori doua fetite...in acest moment nu le ajunge coridorul pentru fotbal

dana7mi si eu astept sa ne povestesti cum merge experimentul. Multa sanatate acum!

consi
te asteptam cu drag sa ne mai pove. Multi ani frumosi cu toate cele de folos incluse!

Si legat de "La multi ani", trebuie sa umplu o pagina de scuze, ca am corijenta asigurata la capitolul asta.

Va pup pe toate

fug la casuta comuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

fetelor multumim tuturor pentru urari si cuvinte frumoase..

cam greu mai intram pe DC ..dar cu doi copilasi e cam complicat..mai ales ca a fost si vremea un pic mai frumoasa in ultimul timp..si am cam alergat prin parcuri

pun si eu cu intirziiere pozici cu Izabella ..si nu numai

http://www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/

pupici de la noi

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Buli:pupici multi de tot...chiar ma gandeam la voi zilele astea...pupici multi.
Miruna:ce faceti?Sunteti bine?

pupici fetelor si piersicutelor...

Mergi la inceput

va invit sa revedeti prima pagina, o mica surpriza pt voi;(provizoriu)
norocuta,mai sunt pozici de la fete, dar eu astept de la tinept album ;

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

norocuta, mai am o rugaminte, poti sa-mi trimiti si pozicle Mayei (pumpkin?)

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput