Piersicutze de iulie-august 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna ziua. livada !

Nu am mai trecut de f mult pe aici , asa ca nici nu stiu cu ce sa incep. Vad ca vorbiti despre olita si credeam ca noi suntem cei mai codasi. Ioanna nu mai face de asta primavara kk pe ea, cu pipi insa stam mai greut. Cere la toaleta pt pipi, dar cu o clipa inainte sa ii dea drumul. De obicei face putin pe ea, se opreste si apoi face la toaleta. La nani ii pun pampers. Afara insa nu stiu ce sa fac, cand o duc cu pampers cand ii iau o pereche de chilotei si pantalonasi de schimb. De exemplu duminica am fost la biserica si ma gandeam ca daca cere la pipi unde o sa pot fugi cu ea repede.

Altfel stam binisor, de vreo 3 luni Ioanna a inceput sa vorbeasca ambele limbi fara sa le amestece si sa stie cu cine ce limba trebuie sa vb. Cu bebe vorbeste greceste, nu stiu de ce .
La 2 ani a primit cadou un joc cu litere de plastic cu magnetei si a invatat de atunci alfabetul, desi nu aveam de gand sa o impovarez cu asa ceva . A venit nasa pe la noi si i-a arata cateva litere si ea le-a invatat din prima. Stie toate literele si le citeste peste tot: Alex, bebe, Cleopatra, Dora, thia (= matusa pe care o chiama Efi :)), floare, Ghita, haina, Ioanna, buni Jeni, Kalliopi (cealalta bunica, soacra-mea), Luiza, mami, Nikos, ou, Paula, Raluca, Sofia, tati, ureche, Vasiliki, x-ics, y=igrec, zmeura.
Daca o pun eu insa sa faca ceva, orice, se incapataneaza ca un catar. Asta primavara numara romaneste pana la 10 fara 7 si 9 si in greaca bine de la 1 la 10. Acum in romana zice 1, 2, 5, etc. si cu cat incerc sa o fac sa zica 1,2,3,4 cu atat se incapataneaza mai tare. Am luat-o si cu frumosul si cu raul ca am vrut sa vad pana unde ajunge si nimic Sta seriasa si zice 1...2... dupa care incepe sa i se lungeasca gura pana la urechi si zice malitios, uitandu-se in ochii mei ...5.... si rade.
Mai sunt si alte piersicute asa de incapatanate ? A mea nu a vrut nicodata sa invete nimic de la mine. tot ce a invatat a invatat sau singura sau cand s-a mai nimerit de la straini.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Pupici multi la mamicute de care mi-a fost taree dor. Nu am mai apucat deloc s intrau in Ro sa va citesc iar d ecand ne-am intors umblam pe la medici. Robert este inca plin de bube saracutul, are o alergie de cand am fost in tara. ma facut test si la alimente nu este alergic. Mai nou s-a spus ca are alergie la o infectie. Vad ca a mai trecit dar apare in alte parti. Este pe tratament si sper sa-si revina repede. I-a luat si sange dr lui dar in sange totul pare OK.

Robert este de obicei cumintel, ne intelegem mai nou dar si cand il apuca crizele de isterie sa te tii, nu-i convine nimic, sa vezi scan dal mostru.

Luca creste ca Fat Frumos, pe 3 face 4 luni si are 8880g si 39 de cm. Este ditamai pepenoiul tare vesel. Si cu el trebuie sa merg la fizioterapie pentru ca inca are tendinta sa tina caputul pe dreapta si s-a cam turtit pe partea aceea Sper sa va pot citi ceva mai des de acum.

Stefania sanatate multa patriciei ca am reusit sa citesc mesajul tau.

Incerc sa fac si eu acumun album cu poze in Ro

Pupicei multiiii

Mergi la inceput

aha si am uitat: cu olita noi stam binisor. Cand face nani si cand plecam mai punem scutec dar in rest Robert spune. De fapt cand seuntemplecati vad ca se tine si de cele ami multe ori are scutecul uscat cand ajungem acasa. Eu sunt multumita de stadiul in care ne aflam acum ca nu sparam sa mearga asa repede.

Si Robert ainceput sa vb destul de mult fata de inainte, ne raspunde fiecaruia in limba in care-i vb. Cand spune sg ceva le cam amesteca insa.

Romania i-a placut tare mult lui Robert, atata i-a placut cu multa lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu o fuguta ca imediat trebuie sa zbor sa-mi iau puiul de la cresa. Zilele astea sunt tare prinsa cu calculul salariilor, inchidere de luna etc. Distractie mare, ce mai!

Sper ca toata lumea e bine! Daca am timp maine, intru si stau mai mult cu voi.

Va pup pe toate si pe toti fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

pun si eu repede niste poze cu noi.

http://s185.photobucket.com/albums/x216/modaro_photos/Romania_toamna_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

ralucaspm, map, gina bine ati revenit!

Toata vara am asteptat sa vina frigul in Romania sperand ca livada va fi mult mai activa...

Piersica mea are o noua problema: isi trage de maneci si de pantaloni cu o pedanta pe care nu o recunosc la nici unul din familia mea.

Aici, abia de vreo saptamana s-a racorit si, am inceput sa-i dau haine "lungi". Ce credeti?! Ma inebuneste cu "reclamatiile" cand nu-i sta ceva cum trebuie.
Imaginati-va ca, pana adoarme, eu trebuie sa ii aranjez manecile si pantalonii de 437 de ori si se foieste si o iau de la capat pana adoarme. Nu am vazut asa ceva!

Azi i-am dat niste ghetute pe care nu le incaltase din primavara si, dupa ce ne-am intors de afara a urlat sa i le pun la loc. Si acum e tot in ele. Mai facea asa cu sapca, dar acum urla ...personalitatea din el .

Am crezut ca numai fetitele sunt pretentioase. Of, Of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Map multa sanatate lui Robert! Ma uitam la poze si am vazut cat de mari ti-au crescut baietii...inclusiv nepotul .
Frumoase poze...cu aroma de toamna romaneasca...

Eu pregatesc bagajele pentru maine: plecam la Marea Rosie.

Nu mai e timp de baie in mare, pentru azi au anuntat 27C, dar un bascket si bicicletele vor fi in top.

Abia astept aerul ala curat, cu miros de iod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Map,bine ai revenit,chiar ma gandeam la tine zilele astea.Am vazut si pozele,se vede ca v-ati simtit bine aici.,spar sa treceti cu bine de problemele astea de sanatate
Anasia,un buchet mare de si pentru munca depusa.Superb!
Sanatae multa piersicutelor bolnavioare
Ma cheama datoria de mamicaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Map sa-ti traiasca pepenasul !
Randunelul nostru e o miniaturica: la 7 luni avrea 7400g.

Mergi la inceput

Norocuta multumim de primire. Si Ioanna isi mananca hainutele si imi e si frica sa o cert ca face si mai rau. Nici pedeapsa nu prea mai da rezultate. De ceva timp zice si o injuratura in greceste f f clar si noi ne facem ca nu o auzim ca poate asa nu i se mai pare interesant si nu mai zice. Se cam vede cine e sefu' la noi incasa, nu ?!

Mergi la inceput