Piersicutze de iulie-august 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

genie noi avem problememari..el are deja o sensibilitate si face fisura anala imediat ..ii dau lactulosa imediat ce se inrautateste..altfel ii bag fructe la greu, sucuri naturale zilnic din morcov cu mar, sfecla rosie (are si un pic de anemie) porocala, para, ce am prin casa...zilnic bea un pahar si nu am mai avut probleme de acum 2 luni cand iar a fost nasol
larisa..si noi tot cu bibe dimineata seara si la pranz cateodata..seara fara ateeeee nu scapam niciodata. si daca bea in timpul zilei cu cana seara tot cu bibe
pup fetele ca-s tot pe graba

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bulinuta, ms de raspuns, cum v-ati dat seama de fisura anala? Si Rares refuza sa se aseze pe olita?
Si mai vreau sa te intreb ce e aia Lactuosa si cum se administreaza.

Ms mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

genie face caca cu sange, destul de mult...in plus dupa ce il spal se vede si plange..ii bagam hemorzom cu un dispozitiv, la rec dr.
lactulosa este un siropel din care ii dadeam 5-10 ml/zi DAR e mai bine sa intrebi dr.
pupici si sanatate

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

doniro spune-ne ce le place copiilor sa pape, poate venim cu idei
eu ma referam la legumele pentru ciorba.....ca noi facem cu oala
nu te mai speria, stiu ca e foarte greu dar daca alta solutie nu este trebuie sa te mobilizezi
macar incearca sa fii optimista
bag de seama ca la tine victor e coilul cre te chinuie, la noi este invers: bianca care este mare tipa, plange, nu vrea afara, daca iese afara nu vrea in casa si tot pe invers e mereu....dar e fetita mea si ma adaptez la cerinte
referitor la o doamna care sa te ajute - ma gandeam la vreo vecina care doar sa stea cu victor sa iti faci treaba si sa te coste si putin
sau
incearca sa il tii pe victor treaz pana la pranz si sa doarma amandoi la pranz ca sa stai si tu linistita
el deja are aproape un an si stiu ca dupa un an pot avea doar o repriza de somn la pranz
sa nu te superi ca tot iti dau sfaturi dar poate tu nu te-ai gandit la variantele astea

Femeie care sa ma ajute nu stiu de unde as putea sa iau, mai e si problema banilor (abia astept sa iau si eu 85% din salariu!!!).
Mersi mult de raspuns si de incurajari!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Nicomico, cum sa ma supar?? Iti dai seama ca am nevoie de sfaturi, de orice vorba buna. Ce sa zic, nu pot spune ca Victor e problematic, dar fiind mai mic... e si perioada cand vrea numai in picioare dar nu merge singur, deci trebuie sa ma tin dupa el; Daria e geloasa, desi nu se manifesta asa urat. Cu ea ma inteleg, nu am probleme. Chiar ma gandeam cat de usor ar fi fost doar cu ea... Lasa ca se fac ei mari si atunci imi scot parleala... nu???

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

asa este!!!!
sa ne vezi peste vreo 2 ani ce mamici tinere, frumoase si fericite vom fi....nu ca aum nu am fi
eu te inteleg perfect,si eu ma chinui cu astia mici pentru ca biana trebuie urmarita pas cu pas
nu pot a il las pe bogdan nicaieri ca vrea si ea sa stea, si nu sta langa el, vrea sa il gadile si din gadilat da in palme sau zgarieturi si tot asa
ca daca ar sta locului a putea sa imi fac si eu treaba
eu o am pe mama care pleaca la pranz, dar cat este ea sta cu copii sau iese afara cu bianca si eu trag tare in prima parte a zilei, dupa care stau numai cu copii dupa ce pleaca ea: schimbat, spalat, mancat, alaptat
dar reusesc sa fac dimineata: sa calc, sa bag la masina,mancare mai imi face ea

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Nicomico, cum sa ma supar?? Iti dai seama ca am nevoie de sfaturi, de orice vorba buna. Ce sa zic, nu pot spune ca Victor e problematic, dar fiind mai mic... e si perioada cand vrea numai in picioare dar nu merge singur, deci trebuie sa ma tin dupa el; Daria e geloasa, desi nu se manifesta asa urat. Cu ea ma inteleg, nu am probleme. Chiar ma gandeam cat de usor ar fi fost doar cu ea... Lasa ca se fac ei mari si atunci imi scot parleala... nu???

POZE

Mergi la inceput

Eu raportez prima victorie: i-am scos afara pe amandoi, singura, aseara. Pe la 18 s-a trezit Victor si era tare marait. Nu am mai rezistat si i-am imbracat repede, pe Daria am instruit-o sa nu ceara in brate sau in carut si am plecat. A fost super ok. Ne-am dus in parc, Daria si-a vazut de tobogan, leagane si alte alea, iar eu am stat cu Victor. Aveam mari emotii la intoarcere, la urcat scarile, insa a fost bine, Daria a urcat singura fara proteste. Victor s-a linistit instantaneu dupa iesire, asa ca musai sa ii scot in fiecare zi, altfel am scandal.
Azi iar sunt singura cu ei; ne-am trezit la 7 cu totii, pe Victor l-am lasat in patut si a adormit la loc, iar eu am facut papa cu Daria pe langa mine. Cand se trezeste Victor mergem afara. De ar fi asa toate zilele... :) Azi reusesc sa ii culc dupa amiaza pe amandoi, asa ca e mai bine.
Eu am noroc cu Daria, care e oarecum linistita, mai ales cand e numai cu mine acasa. Daca apar bunicii e jale cu ea...

POZE

Mergi la inceput

Va rog mult nu va suparati pe mine pt off topic, dar daca nu ma laud, degeaba l-am facut . Uitati si voi ce baiat am eu; chiar e asa frumos cum il vad sau sunt cioara din zicala? P.S.- era uimit de ce se intampla in masina de spalat (era in functiune, desigur...):
MINUNEA MEA ALBASTRA
Va rog, nu va simtiti obligate sa mi-l laudati

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Doniro,am vazut de ceva timp pozele,dar nu am avut timp sa-ti spun ca ai niste copii superbi.Si Victor cu ochii aia ...Imi amintesc (de fiecare data cand postezi)poza aia cu voi 3 la calculator,cam asa suntem noi acumMai e putin,se fac mari si o sa ne amintim cu placere de perioada asta...
Genie,am avut si noi probleme cu consipatia,dar cand era cateva luni.acum de cand cu fructele e foarte bine.Cred ca stii,dar repet si eu:perele,prunele ,merele(la astea parerile sunt impartite,personal ii dau un mar zilnic )si multe lichide cred ca ar ajuta-o
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

larissa,
pentru ca ai pomenit de bb2 si ma intereseaza subiectul :) adika am zis ca ne apucam si noi de treaba dupa sarbatori, vreau sa te intreb daca ai deja un dr.
nu vreau sa mai merg la dr cu care am nascut prima oara, ma gandeam sa-mi fac o asig la medlife ca sa nasc in clinica lor, dar nu m-am hotarat
sau daca vreuna dintre mamicile cu bb2 poate sa-mi recomade un medic ginecolog

anagia si amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput