Piersicutze de iulie-august 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 20
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anagia larissa, pentru ca ai pomenit de bb2 si ma intereseaza subiectul :) adika am zis ca ne apucam si noi de treaba dupa sarbatori, vreau sa te intreb daca ai deja un dr. nu vreau sa mai merg la dr cu care am nascut prima oara, ma gandeam sa-mi fac o asig la medlife ca sa nasc in clinica lor, dar nu m-am hotarat sau daca vreuna dintre mamicile cu bb2 poate sa-mi recomade un medic ginecolog ![]() anagia si amalia (06 august 2006) |
Spor la treaba in primul rand! Ref dr, eu ti-l recomand cu toata increderea pe dr Ioan Parvu de la Elias. Eu cu el am nascut ambii copii si daca as fi inconstienta rrrrau, as mai naste cu el inca multi :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anagia spune:
multumesc mult doniro
. ai nascut natural si a venit la nastere?
am si eu un off. a mea n-a venit la prima nastere.
anagia si
amalia (06 august 2006)
eugcem spune:
Am meniul de gradinita pe cateva saptmani pe contul comun. Scuze pentru intarziere, dar nu am mai reusit sa intru pe forum de acum cateva zile..
Noi ne-am obisnuit f tare cu gradinita, ii place chiar mult pentru ca si in weekend mai zice ca vrea, invata destul de multe.. am si eu insa o mica indoiala, pentru ca intr-adevar cand e la gradi, e deja atat de multe ore in care e fara mine si nu pot sti exact ce fel de valori ii propune educatoarea.. Pe de alta parte ma gandesc, ca oricum la un moment dat va face contact cu fel de fel de oameni, oameni cu alte pareri decat ale noastre. Legat de faptul ca nu face mereu ce ii place, ma gandesc ca fiecare dintre noi nu face in viata doar ce ii place ( la serviciu de exemplu, dar si in viata de zi), deci e bine sa stie uneori sa renunte la anumite lucruri, ca nu mereu va fi cum vrea el.. Important mi se pare sa stie sa aleaga intre bine si rau si sa isi pastreze optimismul, gandirea limpede chiar si in situatiile mai dificile ![]()
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
ralucaspm spune:
Astazi am dus-o pentru prima data pe Ioanna la gradi si a fost ok. Bine ca am stat cu ea aproape tot timpul. Sa vedem cum merge maine ![]()
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Vad ca lipsesc si eu un pic si deja se insufleteste atmosfera la noi pe forum!
Raluca, succes la gradi in continuare! 

Razvan e mai bine, dupa ce am tras-o cu raceala, pe urma a facut enterocolita si de duminica i-am dat antibiotic si si-a revenit miraculos. Inca e pe tratament, dar e din ce in ce mai bine.
Maine poate reusesc sa intru mai repde si sa mai citesc si din urma.
Acum va pup pe toate, ca trebuie sa fiu la dr., la endocrinologie, sa vad ce probleme mai am. Sper sa nu fie nimic serios. 
Pupici la toate fetele, fara nici o exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori) 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anagia multumesc mult doniro . ai nascut natural si a venit la nastere?am si eu un off. a mea n-a venit la prima nastere. ![]() anagia si amalia (06 august 2006) |
Pai la prima nastere oricum era la spital, iar la a doua nu l-am sunat seara, cand m-au apucat durerile pt ca era Sf Ion si deci ziua lui, dar a venit a doua zi dimineata si atunci am si nascut. Probabil ar fi venit de seara daca nasteam in noaptea aia, de obicei asa face. Daca vrei, iti dau nr lui, il suni, mergi la un control si vezi cum ti se pare.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE