Piersicutze de iulie-august 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
nicomico spune:
larissa noua ne-a recomandat pediatra calciu visol si imunobaby....mai mult la cererea mea
nicomico spune:
sarrila sa ii dai o suzeta (daca ii place) sau sa bea apa in timpul decolarii si aterizarii
i-ai si un pix cu o agenda
Consi spune:
Hai ca inainte de a pleca de la lucru mai dau inca o data pe aici.
Asadar...
Bulinuto hai ca ma sperii. Criza te afecteaza personal sau la job? Pe mine ma afecteaza ca a cam crescut cursul si dau mai multi bani la banca
.
Nicomico nu i-am dat inca lui Luca nici maioneza, nici sos de soia.
Larissa eu nu i-am mai dat Vigantol. Am stabilit asta de la mine putere.
Anasia am auzit si eu de la o prietena de Ribomunil. Am inteles ca e ok sa se dea primavara si toamna. Si am mai inteles ca e injectabil si se da in mai multe rapeluri. Astept sa vad ce zice prietena mea si poate incercam si noi la primavara. Momentan vad ca gradinita ne-a imunizat. Ieri s-a oprit (dupa 1 luna) robinetul de muci. Sper ca pe termen lung.
Sarillico da' unde plecati "vagabontilor"? Daca nu l-as fi nascut eu pe Luca si tu pe Razvan, as fi zis ca-s frati, la comportament ca la performante voi ne-ati luat.
SARILLA spune:
Nicomico
nu, suzeta nu mai ia de la un an, dar ideea cu agenda sau cu ceva de scris sau colorat e foarte buna.Mersi mult!
Consi pai parca iti mai zisei cand vorbiram la telefon..
in Madrid mergem, pentru o saptamana.
Da, ai dreptate cu baietii nostri, sunt foarte asemenatori.
Frumosi, destepti si...cuminti,nuuuu?
Pup
doniro spune:
Buna seara mamici!
nicomico, mersi mult de primire si complimente. Mersi tuturor care mi-au urat de bine! Nu fac eforturi sa ma mentin slaba, asta e metabolismul; chiar mi se pare ca sunt prea slaba, dar asta a fost mereu complexul meu, asa ca...
Azi l-am luat pe Victor acasa, a fost nasol pt ca de cand a intrat in casa a plans incontinuu, el care de obicei e super cuminte. Nu isi gasea locul, parea ca tot cauta ceva. Imi era asa de mila de el... Cred ca va dura ceva pana se va acomoda, sper sa ii fie bine pana la urma, ca doar aici ii e locul, cu familia lui. Ai mei tot zic sa il ducem acolo, dar eu stiu ca de fapt mama nu vrea, doar zice asa la insistentele lui tata. Si oricum nu as putea sa stau fara el si nici nu mi se pare normal, nu?
Eu am un maaaare stres si anume mancarea. Daca nu as fi nevoita sa gatesc as fi cel mai fericit om din lume. Sunt in pana de idei, nu imi place bucataria, nu ma pricep si tot timpul ma gandesc numai la asta. Ce mai fac de mancare si mai ales cum voi face, cu astia mici pe langa mine...?
Va rog, dati-mi si mie vreun site minune sau o sursa, orice, de unde sa ma inspir, ca sunt deja dusa cu capul din cauza asta... Nu ma omor dupa mancarea traditionala, parca mi-as dori ceva mai deosebit. Mama a facut mereu pilaf, ardei umpluti, mazare si inca vreo 2 feluri. Chiar m-am saturat de astea.
Si apropo de mancare, cum mai arata programul/meniul piersicutelor voastre, ca daca nu am mai vb cu voi nu mai stiu...? Eu ii dau Dariei asa: dimineata 300ml lapte, la 10 incerc (fara succes de obicei) un fruct, la 13 un singur fel de mancare (ciorba sau felul 2), la 18 paste, piure cu branza sau ceva de genul, iar la culcare iar lapte.
Gata, ma opresc. Ma duc la somn si ma gandesc ce oi face de mancare
Va pup!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
doniro,cand ai timp, trimite-mi mail-ul tau pe pm, iti trimit un fisier cu cateva retete, vezi tu daca iti plac;
nut-i face griji, o sa se obisnuiasca Victor
acasa, impreuna cu parintii si surioara;
consi, eu am luat ribomunilul la pliculete, dar doar pt o saptamana am gasit, si m-am lasat pagubasa;
sarilla, drum bun!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
eugcem spune:
doniro, te inteleg ca si pe mine ma cam streseaza subiectul. Sunt tare incantata acum ca Nicolae mananca de trei ori pe zi la gradinita
Daca vrei iti trimit pe mail, sau pe mail-ul comun meniul lui de la gradi din cateva saptamani, ca poate iti da idei..
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
nicomico spune:
fetelor vreau si eu i reteta pentru un tort cat mai sanatos si delicios......pentru caaa....la implinirea a 6 luni de la nastere trebuie sa ii fac tort lui bogdan ca asa i-am facut si biancai si asta e.....mama e mama
sarrilla ziceam sa ii dai ceva de baut la decolare si aterizare ca sa nu i se infunde urechile si sa nu se sperie
apropo de activitatile copilului meu: am rezolvat-o!!!!
stiti cum????
am cumparat in weekend o masuta de la ikea si fi-mea e fun jocuri: face lego , se joaca cu plastilina si coloreaza
sunt super incantata
i-as da si foarfeca dar sunt mai mult singura pe acasa si daca vreau sa i-o iau urla de imi sparge timpanele
asa ca o sa incerc in weekend
nicomico spune:
draga mea doniro daa mancarea e stresul tau eu zic sa te linistesti....o sa iti dam idei aici
mie mi-e groaza sa ies cu amandoi afara - asta e stresul meu , ca imi ia mult sa ii imbrac, ca banca fuge si nu ma asculta
in rest cu mancarea procedez asa: le pregatesc de seara legumele (le curat si spal, iar dimineata cum ma trezesc le-am si pus la facut
mai rau e cu aprovizionarea
poate te ajuta sotul si e mai usor
nu ai cum sa gasesti o tanti sa vina cateva ore pe zi???? sa stea cu copii, sau sa iasa afara cu fetita? ceva usor nu sa vina toata ziua
tu vrei mancare pentru copii sau pentru voi??? ca ziceai ceva de mancare mai deosebita
daca vrei usor si deosebit: baga paste, salate gen mediteraneean
Meniu Bianca:
dimineata lapte TOT in biberon
oua, sunca etc nu vrea, deci sarim peste si ii dau la ora.
10,00 banana
pranz: ciorba de loboda sua pui sau curcan, sau de rosii etc
sau
felul II: piure cu sotropel, pilaf, gratar de pui sau gratar de peste, mancare de dovlecei, paste fierte cu branza, mamaliga cu branza
desert: felie de lapte de la kinder, chec, biscuite
dupa somn ii dau un suc: de mere
pe la 20,00 cina (pentru ca mi se trezea pe la 5 dimineata si cerea laptic
cina consta in felul II, sau cereale cu lapte, sau fidea cu lapte
si la 22,00 laptele de seara
eu ii mai dau biancai cad are chef pasta de masline (se gaseste la mega), sau crema de banza
ea manca multe salate inainte dar de cand cu muuuuuuultele scaune fff moi de vara asta evit cruditatile
hai fi tare si mobilizeaza-te
cat despre victor: tine baiatul acasa ca in cateva luni o sa se joace impreuna cu sora lui si o sa iti para rau
iar mama ta va avea cu ce sa iti scoata ochii ca te-a ajutat
cauta o solutie, stiu ca e greu dar doar tu esti in stare sa o gasesti
nicomico spune:
eugcem vreau si eu meniul de la gradi te rog
mai bine trimite-l pe contul comun sa il vedem toate cele interesate
| Citat: |
| citat din mesajul lui eugcem doniro, te inteleg ca si pe mine ma cam streseaza subiectul. Sunt tare incantata acum ca Nicolae mananca de trei ori pe zi la gradinita Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006) |