Piersicutze de iulie-august 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 16
nicomico spune:
felicitari mamico!!!!
intrebare: au voie copii nostri maioneza????? dar sos de soia????
| Citat: |
| citat din mesajul lui Babee Emilia iti spun cum fac eu.Imi rezerv o zi/cateva ore pe saptamana doar pentru Phillip.Iesim la plimbare, la cumparaturi, ne fugarim..orice dar sa fim noi 2.Astazi de exemplu am mers la cinema la Wall-e, cand ne-am intors am facut o salata boeuf si a vrut sa ma ajute.I-am dat si lui tot ce trebuia si a taiat singur si are si el un castronel cu salata lui(taiata,amestecata, ornata ) .Atata timp cat eu sunt cu el sotul meu sta cu Rebecca si Luca.I-am explicat lui Phillip ca mami are 3 copii, se ocupa de toti dar pe rand.El pentru ca este mai mare si intelege mai mult trebuie sa fie ingaduitor si sa aibe rabdare.Si ca ii iubesc foarte mult pe toti trei.Si ma tin intotdeauna de promisiuni si el aprecieaza asta.![]() ----------------------------- Gabriela ![]() Phillip,Rebecca si Luca |
nicomico spune:
doniro fata ce slaba si frumoasa esti!!!!
ce faci de te mentii asa???
eu desi pana acum am reusit sa ma mentin, acum din cauza ca sunt suuuper stresata am inceput sa mananc mult si fara noima.
sunt trista si din cauza crizei financiare ce se anunta, credite, la banca, etc etc
sunt singura???
| Citat: |
| citat din mesajul lui doniro Mai fetelor, pe masura ce cresc piersicutele noi scriem tot mai rar, parca... Pe vremuri daca lipseam o zi, umpleati capitole intregi. Hai, ca ma apuca nostalgia. Probabil e din cauza ca majoritatea dintre voi ati inceput munca. Am si eu un pic de timp, ca doarme Daria. Pe Victor nu l-am luat inca de la ai mei, il mai lasam cateva zile pana fac ordine pe aici, ca am gasit dezastru. Legat de olita, la noi a fost nesperat de usor. Asta vara, am inceput sa o las prin curte in chilotei, i-am explicat ca nu mai trebuie sa faca pe ea, desigur ca a facut. Am lasat-o asa. Nu parea sa o deranjeze deloc si chiar eram gata sa renunt cand a inceput sa zica "pipi". Incet-incet (a durat cu totul cam 2 sapt.) nu a mai fost nevoie de Pampers decat la nani. Acum, acasa, am colac din ala pt WC si e super ok. A avut o perioada cand mai scapa pe ea pipi (isi uda chiloteii), dar acum vad ca a trecut. Am fost ieri la Snagov sa il vedem pe Victor. A fost putin nedumerit cand am intrat cu totii, doar la Daria a reactionat imediat. O adora. Numai cu ochii dupa ea, se tine mereu dupa ea, intinde manutele la ea, tipa la ea etc. Daria il iubeste, dar daca el incearca sa ii ia vreo jucarie, devine egoista, i-o ia, ba chiar vrea sa dea in el. Cand se joaca impreuna, imi place de ea ca Victor o trage de par si nu zice nimic, ii mai lipeste cate o palma, dar ea micuta primeste tot fara sa se planga. O zice ca asa e normal... :) Poze de la aniversarea Dariei nu am, pt ca am peferat sa o filmez in timp ce sufla in lumanari, asa ca nu am putut face si poze. Adica nu am cu tortul... Am fost sambata la un botez cu Daria, uitati si poze: Daria singura si Daria cu mami si tati Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) POZE www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE |
Consi spune:
Nicomico nu esti singura... Mai sunt eu...![]()
Criza asta financiara momentan are mai mult impact psihologic, cred eu. Iar mass media are subiect de discutie. BNR a anuntat inca din primavara inasprirea conditiilor de creditare si era clar ca vor fi afectate sectoarele imobiliare, auto si cele care implica achizitii cu sume mari, iar uzinele Dacia s-au mai inchis si in primavara. Ce-i mai trist e ca agentiile straine ne considera tara cu risc mare si de aici si cresterea dobanzilor. Si acum si cu alegerile astea si toate scandalurile din politica...
Lasa noi sa fim sanatosi, ca vom trece cumva si peste asta.
Poate azi vor fi mai libere si celelalte fete.
Anasia pe unde esti?
bulinuta27 spune:
consi sunt aici..in umbra si in agitatie 
la noi se simte criza de alerg toata ziua de sare camasa de pe mien
asta nu e o scuza ptr ca nu am fost in stare sa indeplinesc o promisiune..ptr care imi cer scuze unei doamne de aici..stie ea cine..nu am uitat..si incerc cat pot de repede..crede-ma ca nici pe mess nu imi vine sa te mai intreb ce faci de rusine 
ma bucur ca au mai revenit din fetele vechi
babee pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
larissa_79 spune:
Fetele...voi mai dati la copii vigantol sau altceva acum in perioada asta?
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
bulinuta27 spune:
larissa nu ii mai dau...nici nu stiu daca e bine sau rau
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
anasia spune:
consi, multumesc de intreabare, aici sunt
norocuta, am primit poza, da vreau mai multe, te rog!!!!
larissa, mie dr mi-a spus sa-i dau in continuare vigantol, in lunile cu "r", 2 picaturi/zi;
pt imunitate mi-a dat ceva, ribomunil, parca, dar care nu prea se gaseste, asa ca am renuntat la el; sper sa ajung la homeopata, sa-i dau ceva pt imunitate;
bulinuta, 
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
anasia spune:
nicomico, maioneza nu i-am dat, si nici nu cred ca o sa-i dau in curand; sos de soia am pus in mancarica;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
SARILLA spune:
Buna, fetelor!
Hai ca daca tot se reuneste gasca, zic sa dau si eu cu subsemnata, ca a trecut ceva timp de cand nu am mai scris.
Nu am de raportat prea multe, toate bune si frumoase, atomicul a inceput sa faca si nebunii, cum ar fi ca se arunca la viteza si cu forta maxima pe noi in pat, noi fiind intinsi si relaxati, cum ii sta bine omului cand sade in pat,de zici ca ne-a lovit un tren dupa impact, dar na..trec ele si astea...
In rest, ca am vazut ca ati vorbit de gradi, la anul il dau si eu pe Razv, inca nu stiu la care, dar de abia asteptam, atat noi, sa se integreze in colectiv, cat si el, care ma tot bate la cap de acum sa il duc la copii.Sunt foarte entuziasmata la ideea ca va avea multi prieteni de varsta lui si va invata si mai bine sa imparta, sa ofere si sa primeasca, pentru ca deocamdata in gradi ne punem bazele, ca pentru bebe 2 nu stiu daca o mai sunam pe barza.![]()
A1 Vroiam sa va intreb pe cele ce ati trecut prin experienta asta si nu numai:noi o sa zburam vreo 3 ore vineri cu Razvan, si ma gandeam sa ii iau ceva jucarii pe avion, dar ce ar fi mai recomandat?Sunt putin stresata pentru ca nu a mai zburat pana acum si mi-e sa nu se plictiseasca si sa faca urat.,.Ce sfaturi imi dati?Mersi mult.
In rest..in Constanta ploua de azi dimineata non stop plus ca acum la 5 se intuneca..ce sa zic..nici chiar chef de plimbari perioada asta.![]()

.Atata timp cat eu sunt cu el sotul meu sta cu Rebecca si Luca.I-am explicat lui Phillip ca mami are 3 copii, se ocupa de toti dar pe rand.El pentru ca este mai mare si intelege mai mult trebuie sa fie ingaduitor si sa aibe rabdare.Si ca ii iubesc foarte mult pe toti trei.Si ma tin intotdeauna de promisiuni si el aprecieaza asta.