Piersicutze de iulie-august 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Bravo, Larisa!!! Asa te vreau! Baga mare!

Mami a Clarei (18.08.2006) si 24 saptamani cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

tweety, multumim de aprecieri. eu ma refeream la faptul ca sunt piersicute, asa cum babee povestea despre rebecca, care coloreaza deja foarte frumos.teodora nu pare sa fie atrasa de colorat in sine ci mai degraba de schitat diverse forme.
babee, cand ai timp poate ne explici si noua cum faceti colajele, te rog.
madyn, da, ai foarte mare dreptate cu lasatul copilului in ritmul sau si cu rolul pozitiv al gradinitei.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Larisa, spor la "treaba"!

Nici Ioannei nu-i place sa coloreze deloc. Deseneaza cerculete si liniute. La olita, spune dar nu se poate abtine prea mult si de obicei scapa un pic pe ea si apoi face restul la toaleta. O pun eu la toaleta mai des, chiar daca nu cere ea si asa reusim sa treaca chiar zile in care sa nu se ude. De invatat poezii si cantecele nu m-am ocupat deloc , dar a invatat ea de la jocuri si de la un serial la care ma uitam eu pana in vara a invatat cantecul de la generic. Nici nu ma asteptam si intr-o zi am auzit-o cantandu-l pe tot. Acum spune "o furnica duce-n spate..." pana la si-s grabita, si-s grabita " pe urma se cam rupe filmul..

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor multam de urari ne apucam de "treaba" dupa post, adica la sf anului. Nu va zic...ca abia astept sa raman...mi-e dor tare de un bebe mic. Imi sucesc capul in parc dupa toti bebei. Daca ma tine starea asta asa...din 3 in 3 ani....o sa tot fac copii!

Chiar se mai inscrie cineva pentru la anul? Sa nu ma lasati singura la odisee..please! Cine mai vine cu mine? A...si noi am vrea tot fetita! Acum cum o vrea Bunul Dumnezeu!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Wow Larissa chiar asa??? Din 3 in 3 ani ? Eu una ma opresc aici, la 2 pui. Sa vedem ce zic si fetele, poate se mai anunta vreo curajoasa care vrea mai multi .

Mady16+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Uau! Jur ca am fluturi in stomac.... Au trecut mai bine de 6 luni de la ultima postare; cred ca nici nu ma mai stiti. Ca sa ma identificati, nu imi vine in minte decat sa spun ca eu sunt aia care am facut bb2 f repede dupa bb1 :)) Vad ca sunt nume cunoscute pe aici, asa ca sper ca unele dintre voi ma stiti.
Am venit de la Snagov, unde am stat la ai mei din aprilie pana acum. Nu a fost rau, nici bine. Pt copii am stat si lor le-a fost bine. Acum de ieri suntem acasa la noi, doar cu Daria momentan si duminica il aducem si pe Victor. Sa vedem cum m-oi descurca singura cu ei...
Copiii sunt bine, Victor e o minune de copil, cuminte si dulce foc. Daria e un pic cam rasfatata, dar cred ca asa sunt cam toti la varsta asta. E vorbareata rau, e curioasa din cale afara, vrea sa stie tot. Face la olita si pipi si kk de la 2 ani si o luna, a invatat relativ repede, fara prea mult stres de nicio parte.
Mi-a fost dor tare, mereu ma gandeam la voi. Acum fug la treaba, ca am un munte de haine de aranjat in dulap. Va pup pe toti/toate!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Madyn, eu vreau minim 3 Acum sa vedem ce reusesc!
Sunt o minune copii si chiar daca acum imi va fi mai greu nu voi regreta in timp. Visez sa am o familie mare, cu multi nepoti. De orice alta decizie ma indoiesc!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

larissa e minunat sa astepti in felul acesta sarcina urmatoare.
doniro, nu te-am uitat, chiar intrebam de voi saptamana trecuta! asteptam sa ne mai scrii despre Daria si Victor!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu putin inainte de plecare.

Of, eu nu pot sa tin deloc pasul cu voi! Ati scris atat de mult!

Vad ca discutati cati pui vreti sa faceti. Si eu vreau inca unul, dar la anul. Era sa fie acum, dar a fost alarma falsa.
Succes tuturor mamicilor care mai vor un pui acum!

Piticul meu vorbeste chiar foarte bine, face propozitii, stie culorile. La olita spune numai cand are el chef, ca la cresa ii pune dupa fiecare masa si nu prea vrea sa spuna el mereu, trebuie sa fim pe faza si sa-l vedem cand vrea sa faca si e asa scump ca zice: "pisu-caca, pisu-caca" intruna . Nu mai stiu ce sa va mai zic despre el, ... tine minte cam tot ce se intampla sau daca ii promit ca ii aduc ceva si revin fara acel ceva la el, imi cere, nu uita , desi eu poate am uitat de cand am plecat de la el. Ce mama denaturata sunt!

Acum Razvanel e un pic racit, dar sper sa-i treaca, ca trebuie sa facem zilele astea vaccinul PREVENAR.

Sunt din ce in ce mai ocupata la serviciu, acasa ajungem tarziu seara, mai profitam de vremea buna si mai iesim pe-afara. Dar cred ca la iarna, cand nu vom mai haladui pe drumuri atat, o sa mai intru sa vorbim mai multe. Si sper ca atunci o sa pot tine pasul cu voi. Nu prea mai stiu ce se mai intampla pe-aici, poate m-ati si uitat. Glumeam! Dar inainte eram in fiecare zi cu voi. Eram dependenta de DC. Sper sa redevin, dar nu asa cum eram inainte, ca am si foarte mult de lucru. Hai ca am batut destul campii aici.

Poate maine reusesc sa mai intru sa mai stau cu voi. Sper ca toata lumea e bine. Sanatate multa la toate piersicutele, mamicile si piticii!

Acum va pup pe toate, fara exceptie si vorbim!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori)

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicomico

fetelor ma simt si prost
eu nu mai am timp sa ma ocup de piersicutza mea: vad ca ai vostri stiu si litere, fac si puzzle-uri.....
trebuie sa ma mobilizez
stiti cumva in afara de desenat si de puuzle-uri, ce alte activitati ar trebui sa faca pentru a se dezvolta armonios?
ea vorbeste de toate, este foarte isteata dar nu vreau sa o neglijez, doar pentru ca am eu treaba si spune toata lumea ca e isteata

Nicomico mai intai multumesc pentru aprecierile legate de poze .

Apoi cu piersicuta...hmmm...nu te incarca cu vina dupa ce citesti pe aici.
Fiecare copil are ritmul lui si "inclinatie" catre ceva.

De exemplu Nour e scump la vorba (rupe cuvinte din toate cele trei limbi, ori le zice in chineza veche), iubeste tot ce-i masina/motocicleta/avion/bicicleta, adora sa joace fotbal cu fratele lui, danseaza, canta (precum cainele la luna, dar canta...), imita foarte usor, ca o maimutica...si nu ma impacientez deloc.
Puzzelul nu il fascineaza (nu e timpul trecut), in schimb construieste cu piese dintr-alea de lemn (pe cele de plastic nu le agreez eu, poate mai incolo).

E drept ca jocul are un rol foarte important, dar ma voi ghida, in timp, pas cu pas.

In momentul asta este inca "exploratorul" care se poate juca cu orice, de la cutia de servetele pana la cosul de rufe. Are o plecere deosebita sa stea pe langa mine si cand sunt prinsa in "fapte domestice" si sa mai prinda el ceva la "disectie" .
Are pamatuful lui de praf, o sticla indentica (dar goala) de solutie pentru geam, etc. cred mai toti copiii sunt identici la anumite etape.
Ii place sa ii explic si imi cere sa repet cu o mutrita simpatica si un "imm??" .

Stii ...e important sa te simta prezenta pentru ea, ca primeste feedback la ce o nedumireste, nu ca are cele mai moderne metode de joaca.
A zis bine Madyn parca, ca gradinita va completa ceea ce se trebuie, la timpul ei.

dana7mi multumim ca ne tii la curent su experimentul "fara pampers". Astrept sa vad cum iesi tu din asta si, apoi ma voi gandi si eu ce si cum.

anasia unde esti? Imi merge calculatorul si voi trimite poza promisa. Multumesc pentru rabdare

doniro cum sa te uitam? Bine ai revenit!
Ce face Daria? Pozici ceva?
Sper ca tu sa iti mai amintesti de mine...eu sunt aia cu botezurile ... Deniro a lui Robert ...
Te asteptam cel putin la fel de activa cum ai fost pana la plecarea la Snagov !

Mergi la inceput