Piersicutze de iulie-august 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
Babee spune:
salutam piersicutele
.
Larissa -Doamne ajuta!La mine n-a mai fost respectata planificarea a treia oara![]()
Norocuta v-a explicat foarte bine de ce nu trebuie sa va ingrijorati(superbe poze, n-am apucat sa iti spun, si v-ati simtit bine din cate imi dau seama).Fiecare isi are ritmul, provine dintr-un anumit mediu...sunt destui factori care influenteaza.Conteaza foarte mult si fratii mai mari/sau veri, prieteni.
mamaluidavid spune:
Buna livada!
N-am mai scris de mult insa de citit sunt la zi.
Doniro bine ai revenit!
Larissa spor la "treaba" ! ![]()
Nicomico cum e fara mama?
Vad ca subiectul "hot" este ce activitati prefera piersicutele!
Patriciei ii plac literele,cifrele si cantecele.Apoi vin masinile,puzzle-uri si cam atat. Puzzle constuieste impreuna cu David,daca e singura tine doar piesele preferate in mana.
II place sa numere,acum e la faza de numarat descrescator,de la 10 si doar pe engleza.
De cantat pe japoneza canta,acum vreo 2 zile am ramas foarte surprinsa sa vad ca stie si cantece romanesti desi nu i-am mai cantat de ceva timp,inca si le aduce aminte.
Fiindca la doctor nu vrea sa stea sa o testam si inca nu stim daca e doar strabism sau are probleme cu vederea si necesita ochelari asa ca o "testez" eu acasa,ii scriu litere sau cifre pe hartie si i le arat de la diferite distante,sa imi dau seama daca vede. Pana acum se pare ca nu are probleme cu vederea,pe toate le recunoaste/vede. E atat de incantata de "jocul" asta si dupa ce recunoaste litera sau cifra imi cere victorioasa hartia si merge sa ii arate lui frate-su 
Cum povestea Norocuta despre Nour,si fiica-mii ii face o deosebita placere sa ma intrebe despre toate si imi asculta explicatiile foarte atenta.
livada!
anasia spune:
norocuta,
,ce minivacanta frumoasa!!!!nu-i problema cu pozele;
doniro,
bine-ai revenit!
larissa,
sa va ajute D-zeu!
cum ne jucam noi....facem ceai, cafea, are bucatarie de jucarie si ii place f mult;a avut o perioada cand era cu papusa in sus-papusa in jos; scrie/deseneaza
cu pix/creioane colorate; orice activitate casnica as face, tb sa face si ea (aspira, matura, sterge praful...); vorbeste, are prietena in parc si este innebunita dupa topogan; i-am luat unul in casa, dar tot mai bun este cel din parc, de e cu nisip; nu prea este cu puzzel-urile, se mai joaca cu cele de lemn de la quelle; la noi nu este in voga "de ce?", ci " ce-i aia , mami?"
babee
, interesanta ideea cu colajele, inca n-am incercat;
gina
, spor la lucru!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
doniro spune:
Va multumesc mult pt primire. Nu stiu cat de activa voi mai putea fi dupa ce il luam si pe Victor acasa, dar voi incerca, pt ca mi-a fost tare dor de voi.
Ce sa va mai zic despre copii...? Daria dupa cum va ziceam e cam rasfatata, cand vrea ceva si nu obtine face cam urat, dar cred ca asa sunt toti sau majoritatea. Adevarul e ca si eu sunt cu nervii la pamant, la ai mei atmosfera a fost de tot........ din cauze mamei, care e fff dificila; in fine... Cred ca va fi mai bine acasa, macar am liniste.
Uitati si poze cu piticii mei:
AICI e Daria la o petrecere.
TOT DARIA
PUII AMANDOI
Aici e VICTOR MURDAREL
Si ultima Victor SOFERUL
Am crescut, asa-i? Abia astept sa vad si eu poze cu piersicutele voastre, dar acum fug afara cu Daria. Va pup!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
doniro, ce-au crescut puii
! si ce frumosi sunt
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
ralu80 spune:
ce repede a trecut timpul...imediat face Victor 1 an...parca ieri ne anuntai ca esti iar insarcinata...e un dulce cu ochisorii lui albastri, iar Daria e o frumoasa.
Ma bucur Larisa pentru hotararea voastra de a avea multi copii...in ziua de azi mai rar intalnesti.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
Ramoon spune:
Salutare si de la noi!
Vad ca se aduna mamicile de piersicute si am zis sa fac si eu prezenta k nu am mai scris demult…
Si eu ma simt prost exact cu zicea si nicomico k eu nu am timp sa ma ocup de Timeea, sau ma rog, nu mai am decand am inceput serviciul. Va ziceam k programul meu e de la 9-18 ajunga acasa si tre sa fac treaba nu am timp si nici rabdare sa ma ocup de Timeea asa cum faceam cand sateam acasa… Si tare rau imi pare k se vedea inainte cand ma ocupam de ea si imi crestea inima cand mi se spunea k e tare isteata, bine normal k e si acum numai k mi se rupe sufletul cand va aud…va trebui sa ma mobilizez macar in weekend.
Acum sa va mai zic de noi: suntem bine, nu am mai fost bolnavioara, slava Domnului! Eu mi-am facut aseara vaccin antigripal desi eu nu-s asa sensibila, mai sensibil e sotu dar nu a vrut sa faca vaccinul.
Timeea a avut si ea o perioada cu: “ce e aia, mami?” acum de cateva zile e cu: “de ce?” aseara i-am citit povestea cu Scufita Rosie si intr-una ma intreba : “de ce?”
A avut si ea o perioada in care ii placea puzzle dar nu s ale faca , ci sa le fac eu si sa le desfaca. I-am mai luat eu plastelina dar imi face prin toata casa cica face mazare, afce bobite din alea mici, acum am ascuns-o a luat-o chitz-chitz (soricelul)
Canta si ea de zor, ii imita pe aia de la TV si canta la pix, telecomanda, sticla (tot ce seamana cu microfon) si inchide ochii asa cand canta, mori de ras daca o vezi.
Vorbeste toata ziua de ma innebuneste nu mai ai loc de ea, e ca moara stricata uneori.
Sta cu mama si ma enerveaza k s-a facut o smechera si are si ea niste crize de sa te tii nene, si mama nu o poate tine in frau, noi am mai inceput s-o pedepsim cand face crize din astea. Vrea ceva acum, peste nici un minut nu mai vrea si dai circ si tot asa…cred k si voi stiti cum e cu leii astia.
Va las k m-am cam lungit si sunt si la munca sa nu bata la ochi.
Va pup
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
Ramoon spune:
abia acum am vazut pozele lui doniro, super faine si ce mari s-au facut, chiar se vede schimbarea, niste dulci sa-ti traiasca!
of vreau si eu bb2, dar sa mai treaca criza asta financiara
vorba sotului meu!
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
Muuh spune:
Babee nu esti singura. Pe mine si pe Alexei subiectul pampers ne lasa rece pe amandoi. Cand va fi el pregatit atunci va face la oala/closet acum are altele de invatat.
Evident ca nu trebuie sa va stresati ca nu toti copii evolueaza la fel. In gasca noastra de copii toti fac la oala/pom etc si asta de vreo jumate de an. Le-am rugat frumos sa se abtina de la orice comentariu negativ vis a vis de faptul ca Alexei face in pampers. Sunt copii care fac puzzle, potrivesc scriu si asa mai departe al meu se catara deci nici aici nu ma stresez prea tare. Si eu nu cred ca gradinita ii va aduce mare lucru in plus doar inregimenatarea intr-un sistem de multe ori idiot, menit sa ii faca egali pe toti si nu sa le stimuleze imaginatia, inteligenta etc. Dar in fine un rau necesar. Pana atunci crestem mari si frumosi si liberi.
Madyn desi dupa ce l-am nascut pe Dimitri am zis ca nu mai fac al treilea copil,acum, cand memoria ma lasa si imi aduc aminte numai partea frumoasa a operatiei indraznesc sa zic ca peste ani si ani poate totusi va veni si al treilea, deocamdata nu mai avem loc in pat![]()
iar eu nu mai am din pacate inca o pereche de maini.
nicomico poti sa o pui sa te ajute la treburile din casa, al meu e pasionat de tot ce poate face cot la cot cu mine (dat cu aspiratorul, maturat etc) nu zic daca e vorba de o prajitura sau de facut o mancarica e piu intai in picioarele mele. Curata si el morcovi, smulge patrunjel si intre timp palavragim. Cand alaptez il iau langa mine si citim o carte sau desenam/coloram sau eu cant si el danseaza.
MADYN spune:
Chiar asa sa fie cu gradinitele astea? Eu gradinita o vad ca pe un loc unde copii se joaca frumos si inteligent, socializeaza, sint iubiti si ingrijiti. Si pe deasupra de toate astea sa fie incurajati sa-si dezvolte fiecare abilitatile avute si sa li se descopere altele noi in functie de personalitatea lor. Visez prea mult? Oricum daca gradinita ii inregimenteaza atunci de scoala ce mai zicem???
Daaa, cu treburile casnice si noi ne laudam: dam cu aspiratorul, cu matura, stergem praful, scuturam covorase, batem cuie cu ciocanelul lui de plastic, da de mincare la gaini cind mergem la tara ... ce mai ... va fi comoara la casa nora-mii
.
Muuh daca mai ai timp sa treci pe aici, poti sa-mi spui de unde ti-ai luat slingul (sau wrap-ul - de fapt habar n-am care-i diferenta)?
Doniro sint foarte dulci copilasii tai! Cu cine seamana iepurasul mic cu ochii albastri?
Babee puii tai sint minunati, asa cum stau ei toti 3. Cind va vad ... mai ca-mi vine si mie, dar vorba Mirunei, nu mai e loc in pat
. Si-mi plac tare mult si activitatile voastre, mie-mi cam lipseste imaginatia la astfel de lucruri si aveam speranta ca la gradi va beneficia de mai mult decit as putea eu sa fac.
Mady
16+
si Mihai - (1-aug-2006)