Piersicutze de iulie-august 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

fetelor ma simt si prost
eu nu mai am timp sa ma ocup de piersicutza mea: vad ca ai vostri stiu si litere, fac si puzzle-uri.....
trebuie sa ma mobilizez
stiti cumva in afara de desenat si de puuzle-uri, ce alte activitati ar trebui sa faca pentru a se dezvolta armonios?
ea vorbeste de toate, este foarte isteata dar nu vreau sa o neglijez, doar pentru ca am eu treaba si spune toata lumea ca e isteata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

norocuta frumosi baieti ai
cel mic seama cu tine, nu???
iar tu esti foooarte dragutza si cochetutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

M-am uitat pe cutia cu, cuburile lui ale si am vazut ca sunt de la d-toys. Am rasfoit putin netul si am gasit asta.
http://www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=16

Vad ca au foarte multe.
Lui ale i-au placut mult in primavara cele de la quelle: cu litere si cifre. ( din alea cum explica babee).Le facea cu ochii inchisi aproape...foarte repede, dar, fara sa stie cum se numesc. Pur si simplu recunostea forma cred. Acum s-a plictisit de ele si nu le mai face. Tre sa mai cumpar si eu.
nicomico, stai linistita, nu te mai stresa. La noi mai relaxat se joaca tati seara. Ca noi dimineata stam mult afara, apoi papa, doarme si numai bine cand se trezeste cam intr-o ora vine tati si numai bine i-o plasez. Sa se mai relaxeze si el..nu? Ma mai joc si eu....dar eu cu cantatul si poeziile mai mult. Plus ca fiind mereu cu ea acasa si restul treburilor pe cap nu prea am chef de joaca mereu. E bine sa mai vina cineva..cu forte proaspete.
Nu va zic ca a mea ma bate la cap ca vrea la gradinita. A auzit de niste copii ca merg si vrea si ea...de nici nu stim cum sa o convingem ca inca nu.
andra, si noi suntem cu youtube. Da' imi pare rau ca i l-am descoperit...ca tot cere diverse sa ii pun. De fapt nu eu i l-am aratat...ta'su!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna seara fetelor!

nu ma asteptam la minuni, stiam ca nu va fi usor, doar ca Ale al meu este tare incapatanat si nu vrea sa spuna cand face pipi si/sau caca, sa nu mai vorbim ca nu vrea sa se aseze pe wc, nu vrea la baie.

la camin astazi nu a mai facut pipi pe el (cum a fost in primele 2 zile), a tras-o de maneca pe educatoare sa-l duca la baie. Insa acasa (este fara pampers), face doar pe el ....

Alti copii (in special fetite) sunt cu mult inainte la cerutul la baie.

De vorbit nu ne grabim, jocuri ... doar ce vrea el. La camin rar sta locului o clipa si se concentreaza la jocuri.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bag seama ca-s singura ce nu ma stresez cu olita/toaleta!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

larissa ti-am trimis pe pm.
si teodora vrea la "gadanita", sa ii cumpere mami cu tati un "gondanel" frumos!
la cantec, dans si voie buna stam foarte bine si noi. ii place atat sa asculte muzica ( cea mai antrenanata pentru dans este cea populara) si danseaza cu o deosebita placere. verisoarele ei mai mari merg la dansuri si mai fac repetitii acasa. vreau sa va spun ca teodora sta, se uita la ele cu atentie si apoi li se alatura, abia dupa ce s-a cam dumirit ea ce pasi trebuie facuti.
de desenat mai putin, face doar bastonase, cerculete si baloane. am vorbit cu soacra mea sa ii caute niste carti cu imagini mai mari pentru colorat. sa vedem!
sabina, multa sanatate soacrei tale!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babee

Bag seama ca-s singura ce nu ma stresez cu olita/toaleta!?

Nu esti singura!

Mami a Clarei (18.08.2006) si 24 saptamani cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michella78

de desenat mai putin, face doar bastonase, cerculete si baloane.

Glumesti, nu? Cum adica "mai putin"? Pai, daca face bastonase si cerculete si baloane la 2 ani, este un lucru extraordinar! Bravo, Teodora!

Nico stai, frate-miu, linistita! Nici eu n-am timp sa ma ocup de Clara, dar asta nu inseamna ca ii stirbesc inteligenta. Ce-i al ei e pus de-o parte.

Mami a Clarei (18.08.2006) si 24 saptamani cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Babee ba nici eu nu ma stresez cu olita/wc-ul. Si nici cu faptul ca nu e inca vorbaret! O sa aiba el timp pt. toate, important e ca e sanatos si ca se dezvolta bine.

Deoarece lucrez nici eu nu ma pot ocupa de el in timpul saptaminii, ramine in sarcina lui buni treaba asta, dar in week-end stau calare pe el (si el pe mine - si la propriu si la figurat) atit cit ma pricep si eu. Oricum parerea mea e ca la gradinita se vor dezvolta cel mai bine asa ca ... rabdarica.

Mady16+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mai fetelor...va vad pe toate gravidute...vreau si eu....ma pun si eu pe treaba, in curand si sper sa ingros randurile

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput