Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
inais spune:
Neatza!
Merg sa mai fac o cafea...uite ca nu a ajuns asta virtuala!
Inainte sa scriu si eu:
Cenia mi-au dat lacrimile...na, ca am recunoscut! Ma apuca niste emotii cand vad un bb mic in primele lui secunde de viata! Sunt ceva de speriat!
Andreap m-ai distrat teribil cu Mariuca cea adormita! Radeam pe aici...din plans in ras, vorba aia!
Laura
Mirciulica zburator (vorba Gabitzei)! Daca avea o problema grava plangea el mai mult, stai calma!
Getutza am vazut colajele tale...muuulte si foarte frumoase toate! Bravo pentru rabdare!
Cleo ma bucur ca stati mai bine cu moralul!
Socrate imi pare rau de terorica! Uoffff! Sper sa fie mai bine azi!
Restul nu mai stiu...desi am citit tot.
Noi azi avem fix acelasi program...nimic nou.
Poooooate...dar nu stiu...pooooate ies in parc cu ea. Dar pe la ora 14 asa!
Chiar: nu e nimeni care sa se plimbe in Tineretului sau Carol???? Ca asa mi-e urat sa ma plimb de una singura...
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
simonacip spune:
Andreea, 3 sau 4 sapt de la deschidere, depinde de marca. iar cel facut maxim o ora acum ca-i frig
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Inais, hai in Drumul Taberei dc ti-e urit..punem de-o intilnire adhoc
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
bratafel spune:
Neatza fetelor. Dar ce matinale sunteti. Bianca a mancat abia la 6.10 de azinoapte de la 23.30. Bineinteles ca a inceput foirea de pe la 3 si a tb sa o iau in pat la mine. Pe la 9 i-am dat suculet iar acum doarme - cred ca vreo 30 min pe ceas...
Reallaura - asa am patit si cu Bianca. O ducea sotul meu cu scaunelul portabil si s-a dat peste cap. A cazut de la 30 cm , noroc ca era covor si nu a cazut pe gresie. I-a iesit un ditamai cucuiul. Am fost imediat cu ea la doctor (avea 2 luni). Mi-a zis sa urmaresc daca nu vomita cu jet urmatoarele 2-3 sapt, daca nu difera pupilele ca marime ( sa nu fie edem cerebral). S-a retras cucuiul in 1-2 sapt si e o.k. Oricum am tras o spaima f mare atunci.
Luminel spune:
Neatza!
Uf, iar am ramas in urma…
Simonacip si Reallaura, multumesc frumos pentru laudele la adresa Cristianei…sa spun si eu aceleasi lucruri de Mati si Mirci?!?!…ar fi inutil (si ati crede c-o fac de complezenta)… dar, e de la sine inteles cu asa mamici tinere si frumoase.
Laurita,
baietelul zburator.
MissP, m-ai lasat fara cuvinte cu montajul…SUPERB!...aproape ca mi-e rusine cu al meu (recunosc, facut in graba)..iar David e dulce foc!
La fel si al tau Getutza, ca si colajele…sa-ti traiasca “micutza minune mare”!
Lilly, eu am doua luni de cand m-am tuns…deci a fost si mai scurt…nu m-am dus la coafor cu gandul sa-l tund asa, dar, cand a auzit cati ani am si cum imi cade parul, frizerita m-a sfatuit sa renunt la mai mult decat imi propusesem eu din par, ca-mi va sta mai bine..si a avut dreptate…cand am plecat de acolo parka aveam cu 5 ani mai putin.
Dar, intre noi fie vorba….tie iti sta mult mai bine!
Iulia, si tie..sa-ti traiasca Mufitza!….si sa va bucurati impreuna de ea!![]()
Vazut si montajul Ceniei…emotionant si haios in acelasi timp…felicitari!
Am vazut ca vorbeati de mere: eu am auzit acum cateva luni la o emisiune pt bebei, ca recomandau sa se inceapa diversificarea cu mere Golden, pentru ca sunt mai putin acide…
Va spuneam ca fata mea a evoluat de la “nguee” la “baba”… [url=”http://good-times.webshots.com/video/3033205500103577684bPFPAr]exemplificare[/url]
O zi excelenta tuturor!
Lumi, mami de Printesa Elena Cristiana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
bratafel spune:
andreap - eu am aruncat lapte la greu pana sa bea calumea. Nu pastram laptele de la o masa la alta.
simonacip spune:
Luminel, am vazut clipul Cristiana si Matei stiu aceeasi poezie![]()

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
andreap spune:
multumesc ptr raspunsuri
nici eu nu-l pastrez,dar ma gandeam ca e bine de stiut.o sa vad ce fac.daca nu accepta in continuare,schimb tetina..apoi laptele....La Mariuca luam cu imprumut(de la prietene..) cateva masuri din diverse sortimente...pana l-am nimerit pe cel pe care-l voia.ca ma gandesc sa dau banii aiurea pe lapte praf..si apoi il dau mamei sa faca ciocolata de casa si tot eu ma ingras!![]()
gata,fug la treaba,galusca mica nani,aia amre idem..
ne auzim pe seara.
pupiiii
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
bratafel spune:
Am si eu o intrebare - cum intru pe contul comun? Eu dau click pe linkul respectiv si imi cere user si parola. Deci care sunt acestea? Poate e stupida intrebarea dar eu nu m-am prins...
mi_bebelina spune:
Andreap, asa stiu si eu ca Simonacip......4 saptamani poti pastra cutia de lapte praf, iar biberonul 30-max 60 min ca altfel dezvolta nu stiu ce bacterii. Azi la 14.00 in parc, da?
Mda, am fost si noi ieri la control......are fata mea 7500g, lungime nu stim ca urla de mama focului si a zis ca o masoara la 6 luni. A zis sa incepem sa ii dam fructe, dar inainte de asta sa ii dam suc...1 lg, 2 lg...10 lg.....apoi mar ras cu 1/4 banana, putem sa dam si para, piersica.......cica crude, dar eu o sa le coc, iar sucul de fructe il fierb.....eu am probleme cu aciditatea la stomac ca nu pot sa mananc un mar, asa ca nu vreau ca si puiul meu sa experimenteze asa ceva...dupa ce se obisnuieste cu fructele, adaug la ele si branzica(250ml de lapte cumparat sau de la tara cu 2 pastile de calciu lactic = portia de care are ea nevoie intr-o zi).Carnea cica de la 6 luni.....
Alinaanto, sa stii ca si Delia s-a plictisit de supa si de aceea ii dau variat.....intr-o zi fierb doar 1)morcov cu pastarnac, 2)patrunjel cu dovlecel,3) cartof. Si a mers
Nicole, merci pt informatiile legate de med de familie
Deliutza Broscutza