Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
socrate spune:
Inais, bag si eu un parc de Tineretului tot asa pe la 2. Noi urcam pana sus la Polivalenta, parcam pe acolo si o luam cum ar veni spre Brancoveanu. Sunt mai putini copii ca nu sunt locuri de joaca deci pericolul sa se apropie prea mult e mai mic.Stiu sunt obsedata, dar copii mici sunt cei mai periculosi cand e vorba de virusi.
Andreap laptele preparat se pastreaza maxim 2 ore la temperatura ambientului. Se poate pastra mai mult la frigider dar nu se recomanda. Si eu arunc din greu.
Fetelor eu pot sa zic ca o investitie excelenta a fost covorasul de joaca, fara asta nici eu nu stiu ce faceam cu el toata ziua.
Chit ca tb sa stau pe langa el toata ziua macar face ceva.
Sebastian
Lorich spune:
Neata mamici!
Andreap, Cleo pe nr. de cute m-am dus eu la ortoped, nici nu s-a uitat dr. la cute; doar i-a intins picioarele si rotit din sold.
Cenia chiar ca emotionant! Bravo! Ma bucur ca si tu si Miss ati preferat aceeasi melodie ca si subsemnata.
Am uitat ce voiam sa mai zic.
Poate-mi amintesc.
Edit: cum sa uit??/ Pupic la Mirciulica si mai ales la mami Reallaura, cred ca pe tine te-a durut si mai mult 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Alysh spune:
LAurita, of ce rau imi pare ca a cazut Mirci. Normal ca ai fost furioasa, inteleg perfect ce-ai simtit ca doar trecuram de curand printr-un eveniment asemanator. Dca nu a plans clar ca nu s-a lovit tare.
baiat frumos
Cenia, f frumos montajul, emotionant!
Alina, asa si Vlad e f jucaus, f curios, nu sta locului, ma rupe. Ce idei de joaca mai ai? CA eu unoeri sunt in pana de idei....
Vlady
Luminel spune:
Fetelor, pot sa-i dau Cristianei mango?
Lumi, mami de Printesa Elena Cristiana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Alina, asa si Vlad e f jucaus, f curios, nu sta locului, ma rupe. Ce idei de joaca mai ai? CA eu unoeri sunt in pana de idei.... Vlady |
Si eu!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Luminel, eu i-am dat lui Andrei mango, dar nu mai tin minte exact de la cate luni.
Bratafel, daca iti activezi mesageria privata, iti trimit un mesaj cu userul si parola. Sau daca ai messenger, spune-mi ID-ul si ti le trimit acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
Neata de la o mamica obosita... Mai fetelor, cine sa-i mai inteleaga pe bebeii astia? Aseara i-am dat si completare (60ml) si tot s-a trezit dupa 3 ore, iar dimineata i-am dat sa pape la 6 un singur san si acum e 10 si el nu cere nimic...
Ieri am inregistrat inca un progres: David a inceput sa faca din buze „brrrrr...“ si sa se joace masiv cu saliva, ii place 
piggy, saru’mana pt. complimente. Dar CUM sa scap de mesele de noapte, daca David se trezeste si incepe sa-si suga pumnii si sa ceara lapte??? Tu crezi ca eu n-as vrea sa dorm si eu acolo 5-6 ore legate? Ma bate gandul sa-mi iau o saltea din aia pt. musafiri si sa-l mut deja de-acum in camera cealalta, iar daca plange noaptea sa vin sa-l alaptez pe saltea si apoi sa ma intorc in pat. O prietena imi spunea ca l-a pus pe fiu-sau de la 5 luni in patutul propriu si din prima noapte acolo a dormit 8 ore, se pare ca cei trei se deranjau reciproc dormind in aceeasi camera... O sa incerc si asta peste cateva saptamani, cand o sa-l trec si pe formula nr. 1. Sa vedem ce rezultate da, ca eu sunt chiauna de somn! Asta e, m-am obisnuit cu gandul ca unii copii dorm ore intregi noaptea, iar altii (ca al meu) se trezesc des... Bafta sa gasiti un scaunel ca lumea, si noi trebuie sa ne interesam incet-incet...
Laurita, are puseu Mirci, e clar!! Are 26 de saptamani sau in jur de? E sigur unul din cele mai nasoale puseuri...
si pt. cazatura, sa nu fie nimic grav... asta e, shit happens 
andreap,
si pt. tine, de consolare!! Las’ca cresc ei pe nesimtite si apoi ne-om odihni si noi...
cenia, tare frumos montajul, chiar si cu zgomot
Vad ca si tie tot melodia „Amazing“ ti-a placut, ca si mie si lui Lorich, de, avem gusturi bune 
Luminel, ce dulce e papusica ta pe video 
socrate, eu cred ca Sebi al tau si David al meu au cele mai multe in comun, si eu tre’ sa stau de fundul lui mai mereu (sau asa simt eu), postez pe forum efectiv printre picaturi, iar in rest ma uit la TV cand doarme el, dar nu mai am timp pentru nimic altceva. Daca vreau sa golesc masina de vase sau sa intind rufe il pun in bouncer sa se uite la mine, ca atunci sta linistit... In rest, el inca nu da semne ca ar avea chef sa se intoarca, sa se miste... e de-o comoditate rara, in schimb ii joaca ochii in cap ca la automate si vrea sa vada tot... Profesor il fac ![]()
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Reallaura spune:
inais, Luminel ALysh, Lorich, Miss, Bratafel
bratafel...uuuf, ce nasol si de tine!
Luminel dulce Cristiana in filmulet!
Miss in mesajul de la babycenter scria ca daca vrei sa renunti la masa de seara
sa-i dai progresiv mai putin lapte la respectivele mese si sa lungesti cat mai mult intervalul dintre ele.
Sa stii ca si Mirci se trezeste orbligatoriu, chiar daca incerc sa-i dau lapte praf seara.
Alysh nici eu nu stiu cum sa mai fac cu joaca...acum il place sa-l mananc de burta si sa-i fac "AAAAAAAhhhaaaaaaaa, deci asa? Vrei sa fii mancat?" numai cand aude ahaaa, incepe sa rada. 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si noi in Bucuresti si incercam sa ne readaptam ritmului de aici.
cel mai tare ma omoara traficul -- of, of! groaznic!
In fine, sper sa fie bine.
Imi cer scuze ca nu va pot raspunde in parte, desi v-am citit, am vazut si filmulete, colaje, montaje, poze. Din pacate acum mama nu mai sta la noi, si s-a cam dus cu rasfatul, si cu timpul liber, nu e asa simplu cu doi copilasi. Bine ca totusi vine zilnic, ca altfel ar fi tare greu.
pe curand
Adriana