Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Lala mersi mult.Vezi ce prost ne-ai obisnuit?! Ca decat sa dau un search pe net, mai bine o intreb pe Lala. Stie ea precis.

Off..bine ca m-am decis sa ii dau copilului 2 luni sa se obisnuiasca la cresa. Pe 3 noiembrie e prima zi.

Stancutza multi pupici pentru tatoasa mica. Tocmai am vorbit cu sotzul si i-am povestit. S-a inmuiat tot, cica vrea si el sa faca Clara asa.

Elena buna ideea cu mingea. Maine cica o sa fie vreme mai frumoasa asa ca am programat un program extins de shopping . Am trecut si mingiutza pe lista.

Apropo de mancare si chestii care nu le plac din prima. Parerea mea: se merita incercat si a doua oara, a treia oara. Sunt gusturi noi, texturi noi (mai aspru, mai moale etc) si poate nu reactioneaza bine din prima.

Clara nu a mancat banana pasata in combinatie cu alte fructe pana nu a gustat-o asa tinand-o in mana. Se stramba, ii venea sa vomite. Acum papa fara probleme. Idem cu dovlecelul. A fost singura leguma pe care mi-a respins-o. Dar am tot incercat (dupa 2-3 saptamani mai incercam o data) si acum papa si dovlecel.

Pupici..ma bag la calcat ca bubu mic a tras pe dreapta

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roli culmea e ca eva bea suc, ceai, apa din biberon .. nu are nicio problema cu bibe .. e clar ca nu sunt pe gustul ei laptele praf si nici cerealele .. dar daca ii dau iaurt cu cereale .. il rade! si doarme toata noaptea andrei, fara treziri, daca ii dai cereale? si noi plecam in austria dar dupa 14 ianuarie .. abia astept!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

de la 9 la 5-6 cand ii dau tzitzi, apoi mai doarme pana la 8 cand ii mai dau inca o data tzitzi.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Da, e foarte bun cel cu acid salicilic(si eu ti-am scris de el) dar trebuie sa gasesti o farmacie cu laborator propriu ca la astea din lanturi gen sensiblu nu fac. Daca iti e aproape eu am gasit pe calea victoriei, chiar foarte aproape de magazin, parca Nicole se chema farmacia.

Camelia si Laura (06.02.2008)

merci mult Elia. am o farmacie cu laborator chiar la blocul meu.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Buna fetele, revenim si noi dupa ceva vreme, sper ca ne scuzati k avem motivatie. Taty a renovat apartamentul si in tot acest timp noi fetele am locuit la mama cu fam fartelui meu (e casa duplex, deci e loc), care are 2 copii, baietel Albert de 3 ani si fetita Ana de 10 luni, deci de o varsta cu fica mea. A fost tare frumos asa cu multi copii la un loc (chiar ma gandeam la Dana si la cum va fi in curand la eqa in casa...), dar ne a fost si dor de casuta noastra! Si dor tare si de voi, acolo n am avut net...ca i casa noua si inca n au apucat sa traga...In fine...noi suntem binisor, cu zile senine si zile cand e maraita tare mititica, dar nu ma plang inca. Avem 2 dintisori jos si o chinuie cei de sus acum dar inca nu se vede nik.

De papa, papam asa si asa, sunt zile cand traieste cun aer si zile cand ma declar multumita, dar parca tot putin mi se pare, mai ales cand citesc ce cantitati mananca bebeii vostri...300g!!!! A mea n a mancat niciodata 200g!!!

La 9 luni implinite ieri raportam 10kg, 77cm, sta cateva secunde singurica in picioare apoi cade, merge sprijinita de o mana sau de mobila...si multe mutrite si multe shotii...
Multumim din suflet pu urarile de La multi ani de ieri. M am bucurat tare azi cand am reusit sa intru pe net si am vazut ca nu ne ati uitat! Pupici tuturor!
Scuze pt dimensiunea mesajului....

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times
http://www.flickr.com/photos/sweetgya/

Nasterea unui vis 21.01.2008

Mergi la inceput