Puiuti de Randunici 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

n-am mai intrat aseara ca am cazut in butoi..al meu s-a descurcat bine cu cerealele, zice el, dar erau jumate in castron din cat papa Mufa de obicei..cica de fapt a facut mai multe csa l-a vazut ca papa bine!...eu sunt deprimata si cu o stare plangacioasa si cam asta e..
kya iti sta tare bine, esti frumoasa!! cum te mai simti cu cistita aia?...si eu faceam ff des intr-o vreme..
ursu
simo distractie placuta!!
mimo pai are doar muci acum, nu ii fac decat lavaj cu apa de mare eventual Pivalone in nas..celelalte insirate de tine nu le cunosc
clau eu nu am mers niciodata singura, fara el in dreapta, nu am apucat sa invat sa conduc asa bine!!...am ramas, am nascut, zero experienta, tre s-o iau de la capat..iar parcari, ce-s alea??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sa va spun ce am facut ieri cu Nan-ul cumparat si refuzat de Tea ce era gata sa fie aruncat?orez cu lapte...si a fost tare buuunnn si a avut si PUFA..A mancat si randunoiul uN castron fara sa stie ca e Nan..ca altfel cred ca nu manca..

Intrebare:galbenus voi la cat timp dupa introducerea carnitei ati dat?ficat de cand se da?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

luny, ce ai patit? de ce esti suparata?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

pot sa ii dau mazare???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ursulica multam ca se mai gandeste cineva la noi din cand in cand

Fug la

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ursu eu cred ca da; nu am intrebat pediatrul ce si cum cu mazarea, dar ma gandesc ca daca borcanelele cu mazare si curcan de exemplu sunt pentru peste 6 luni, de ce nu? eu nu i-am pregatit mazare pana acum, insa de la borcanel i-am dat o data

sper ca suntei bine si voi si puiutii, nu am apucat sa citesc din urma, sunt tot in butoi, ca de ieri ma simt foarte rau; am facut o cistita, ceva pe la rinchi, si ma doare de mooooooor; abia ma misc, teo ieri m-a capiat, azi a fost mai rezonabila (pana acum, ptiu ptiu sa n-o deochi ) si sper safie asa ca abia stau de durere; maine dupa amiaza am programare la nefrolog

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am venit de la scoala, am fost in parc cu copiii si a fost tare fain. Am dat-o pe Rebe in leagan, topogan , chestie din aia ca un castron care se invarte si in niste buburuze...S-a distrat de numai, a tinut-o tot intr-o chiuiala!

Ne apucam imediat de teme, dar voiam sa vad ce-ati mai zis...

Luny, de ce esti suparata mami? Hai si spune tot sa te putem linisti si sprijini!

Stela, nu stiu ce calciu ii da prietena bebeului, daca vrei o intreb si-ti spun. Dar sunt sigura ca Tea nu are nici-o problema...
Eu am bagat galbenusul de ou la 6 luni jumatate parca, sper sa nu ma insel. La 5 luni a fost carnita si mult mai incolo galbenusul...

Ursuleata, Adriuta,

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,fetelor,iesiti mami din butoaie si de dupa canapele.
liana,sa treaca.Nasol cu cistita,ca si asa erai tu terorizata..
ursu,eu nu i-as da mazare,ca eu ma balonez de la mazare,dapai copilul,parerea mea.Vezi ce spune pe site-uri.La borcanase am vazut tot felul de legume:broccoli,conopida,care eu stiu ca se dau mai tarziu ca baloneaza..So...nu stiu..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput