Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
n-am mai intrat aseara ca am cazut in butoi..al meu s-a descurcat bine cu cerealele, zice el, dar erau jumate in castron din cat papa Mufa de obicei..cica de fapt a facut mai multe csa l-a vazut ca papa bine!
...eu sunt deprimata si cu o stare plangacioasa si cam asta e..
kya iti sta tare bine, esti frumoasa!!
cum te mai simti cu cistita aia?...si eu faceam ff des intr-o vreme..
ursu
simo distractie placuta!!
mimo pai are doar muci acum, nu ii fac decat lavaj cu apa de mare eventual Pivalone in nas..celelalte insirate de tine nu le cunosc![]()
clau eu nu am mers niciodata singura, fara el in dreapta, nu am apucat sa invat sa conduc asa bine!!...am ramas, am nascut, zero experienta, tre s-o iau de la capat..iar parcari, ce-s alea??

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Sa va spun ce am facut ieri cu Nan-ul cumparat si refuzat de Tea ce era gata sa fie aruncat?orez cu lapte![]()
...si a fost tare buuunnn si a avut si PUFA
..A mancat si randunoiul uN castron fara sa stie ca e Nan..ca altfel cred ca nu manca..![]()
![]()

Intrebare:galbenus voi la cat timp dupa introducerea carnitei ati dat?ficat de cand se da?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
adriuta spune:

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ursuleata spune:
luny, ce ai patit? de ce esti suparata?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
http://www.yuppy.ro/articol/Top/2071/Top-6-Cele-mai-bizare-procese.html
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
pot sa ii dau mazare???
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
adriuta spune:
Ursulica multam ca se mai gandeste cineva la noi din cand in cand ![]()
Fug la 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lianam spune:
ursu eu cred ca da; nu am intrebat pediatrul ce si cum cu mazarea, dar ma gandesc ca daca borcanelele cu mazare si curcan de exemplu sunt pentru peste 6 luni, de ce nu? eu nu i-am pregatit mazare pana acum, insa de la borcanel i-am dat o data 
sper ca suntei bine si voi si puiutii, nu am apucat sa citesc din urma, sunt tot in butoi, ca de ieri ma simt foarte rau; am facut o cistita, ceva pe la rinchi, si ma doare de mooooooor; abia ma misc, teo ieri m-a capiat, azi a fost mai rezonabila (pana acum, ptiu ptiu sa n-o deochi
) si sper safie asa ca abia stau de durere; maine dupa amiaza am programare la nefrolog
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Am venit de la scoala, am fost in parc cu copiii si a fost tare fain. Am dat-o pe Rebe in leagan, topogan , chestie din aia ca un castron care se invarte si in niste buburuze...S-a distrat de numai, a tinut-o tot intr-o chiuiala!
Ne apucam imediat de teme, dar voiam sa vad ce-ati mai zis...
Luny, de ce esti suparata mami? Hai si spune tot sa te putem linisti si sprijini!
Stela, nu stiu ce calciu ii da prietena bebeului, daca vrei o intreb si-ti spun. Dar sunt sigura ca Tea nu are nici-o problema...
Eu am bagat galbenusul de ou la 6 luni jumatate parca, sper sa nu ma insel. La 5 luni a fost carnita si mult mai incolo galbenusul...
Ursuleata, Adriuta, 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mstela spune:
Aoleu,fetelor,iesiti mami din butoaie si de dupa canapele.
liana,
sa treaca.Nasol cu cistita,ca si asa erai tu terorizata..
ursu,eu nu i-as da mazare,ca eu ma balonez de la mazare,dapai copilul,parerea mea.Vezi ce spune pe site-uri.La borcanase am vazut tot felul de legume:broccoli,conopida,care eu stiu ca se dau mai tarziu ca baloneaza..So...nu stiu..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora