Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 19
mstela spune:
clau.
Ursu,mai bine incerci cu fasolik verde din aia subtire ca e indicata si f buna.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
clauclau spune:
Ursuleata, eu mazare nu i-am dat, dar fasolica verde da.
Liana, offff, mama ei de cistita!
Imi pare rau si multa sanatate va doresc!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
stela, clau
multumesc
ursu, teodorei nu i-a facut rau la burtica piureul de mazare; eventual poti incerca o cantitate mica si vezi cum reactioneaza; eu zic ca daca fierbi mazarea sa nu folosesti la pasat apa in care a fiert; din cate stiu eu (nu stiu daca e corect) in apa respectiva se cam aduna toxinele alea (sau ce or fi, s-ar putea sa zic prostii) care baloneaza (ca si la fasolea uscata); sa stii ca am vazut borcanele de la hipp cu fructe, erau si cu piersici in selgros berceni (cand am mers duminica sa ma uit de hipp cu legume sa-mi ispasesc pacatele la mimo
, dar legume nu erau atunci
Liana, mami de Teo
floriio spune:
Salu'!
Ma bag si eu la capitolul diversificare. Eu i-am dat lui Andrei broccoli, deja e treia zi azi nu nu a avut nici o problema. I-am combinat cu morcov, cartof, dovlecel si o bucatica de telina. Chiar mi s-a parut ca a papat cu mai mare placere. Saptamana viitoare o sa ii dau si conopida. Nu de alta, dar am unele bio luate de la mama din gradina si am zis ca e pacat sa nu profitam.
Fasole verde i-am dat si eu si nu prea i-a placut, asa ca am renuntat.
Ieri i-am dat si carnita si a papat bine. Cred ca nici nu s-a sesizat ca e ceva in plus acolo.
De dimineata i-am facut dovleac cu mar copt, dar nu l-a dat pe spate. Abia a papat cam 20 lingurite.
In schimb, avem mari probleme la lapte. Abia papa cam 300-400 ml pe zi.
Stela nici Andrei nu sta deloc in fund, desi ieri am facut 6 luni. Doctorita mi-a zis sa il tin cat mai mult in fund acuma. Fie intre perne, fie in scaunul de masa. Eu nu l-am pus deloc pana ieri si m-a certat ca trebuia sa il pun, ca nu are exercitiu si de aia nu sta. Si pe mine ma ingrijoreaza asta.
ursuleata spune:
POFTITI LA CAPITOL NOU CA ASTA A FOST CAM PUTUROS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Flori, nu trebuie sa-ti faci griji ca nu sta in fundulet, la 6 luni fix nu este obligatoriu sa stea asa. Nici Rebecca nu cred ca a stat chiar la 6 luni in fundic, cred ca asta s-a intamplat dupa 6 luni si jumatate, daca nu chiar 7 luni.
Eu vorbeam de puiul prietenei mele care are aproape 8 luni si nu sta in fundic mai deloc.
Eu acum ma bucur ca am pus-o pe Rebecca in fundulet in carucior de la 4-5 luni, chiar daca unii se strambau la mine prin parc...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!