Puiuti de Randunici 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

clau.
Ursu,mai bine incerci cu fasolik verde din aia subtire ca e indicata si f buna.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, eu mazare nu i-am dat, dar fasolica verde da.

Liana, offff, mama ei de cistita! Imi pare rau si multa sanatate va doresc!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

stela, clau multumesc
ursu, teodorei nu i-a facut rau la burtica piureul de mazare; eventual poti incerca o cantitate mica si vezi cum reactioneaza; eu zic ca daca fierbi mazarea sa nu folosesti la pasat apa in care a fiert; din cate stiu eu (nu stiu daca e corect) in apa respectiva se cam aduna toxinele alea (sau ce or fi, s-ar putea sa zic prostii) care baloneaza (ca si la fasolea uscata); sa stii ca am vazut borcanele de la hipp cu fructe, erau si cu piersici in selgros berceni (cand am mers duminica sa ma uit de hipp cu legume sa-mi ispasesc pacatele la mimo , dar legume nu erau atunci

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Salu'!
Ma bag si eu la capitolul diversificare. Eu i-am dat lui Andrei broccoli, deja e treia zi azi nu nu a avut nici o problema. I-am combinat cu morcov, cartof, dovlecel si o bucatica de telina. Chiar mi s-a parut ca a papat cu mai mare placere. Saptamana viitoare o sa ii dau si conopida. Nu de alta, dar am unele bio luate de la mama din gradina si am zis ca e pacat sa nu profitam.
Fasole verde i-am dat si eu si nu prea i-a placut, asa ca am renuntat.
Ieri i-am dat si carnita si a papat bine. Cred ca nici nu s-a sesizat ca e ceva in plus acolo.
De dimineata i-am facut dovleac cu mar copt, dar nu l-a dat pe spate. Abia a papat cam 20 lingurite.
In schimb, avem mari probleme la lapte. Abia papa cam 300-400 ml pe zi.
Stela nici Andrei nu sta deloc in fund, desi ieri am facut 6 luni. Doctorita mi-a zis sa il tin cat mai mult in fund acuma. Fie intre perne, fie in scaunul de masa. Eu nu l-am pus deloc pana ieri si m-a certat ca trebuia sa il pun, ca nu are exercitiu si de aia nu sta. Si pe mine ma ingrijoreaza asta.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Flori, nu trebuie sa-ti faci griji ca nu sta in fundulet, la 6 luni fix nu este obligatoriu sa stea asa. Nici Rebecca nu cred ca a stat chiar la 6 luni in fundic, cred ca asta s-a intamplat dupa 6 luni si jumatate, daca nu chiar 7 luni.
Eu vorbeam de puiul prietenei mele care are aproape 8 luni si nu sta in fundic mai deloc.
Eu acum ma bucur ca am pus-o pe Rebecca in fundulet in carucior de la 4-5 luni, chiar daca unii se strambau la mine prin parc...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput