Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 17
cami33 spune:
Neata!
HAI, TUCHI!!!

simo, drum bun si relaxare maxima
bubu si adriuta
super emisiunile
, imi place sa am ce citi dimineata la cafea
BTW, 

pt toate randunicile, dar mai ales pt Catalina![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Neata, neata , la cafea si eu, multumesc CAmi!
Simo, drum bun azi ca aveti ceva km de parcurs. Imi pare rau de Davidutzu, offf, asa sunt predispusi baieteii la tot felul de cazaturi, busituri...Si ma bucur ca Sam e clean.
Luny, asa pateam si eu pana sa am masinuta mea, chiar daca era a randunoiului in parcare, nu o luam si ma rugam de el sa ma duca pe unde aveam nevoie. Acum altfel sta situatia, merg peste tot cu ea si e asa de bine, nu-ti spun ce independenta mi-a dat. Desi deocamdata merge in dreapta cu mine pana facem RAR-ul...Probabil ca si de-asta mi-a luat-o, sa nu-l mai carai mereu pe el sa ma duca peste tot. oricum, bine a facut!
Mimo, daca plec mai departe de o strada, de obicei ma aranjez ...Cand merg aici peste strada in IOR ies si eu de la "vase". Oricum tinuta mea este " fusta scurta"! Chiar si aproape toata sarcina numai in fustite si rochite scurte am stat!
Bubule, tot harnica, tot harnica!

Kya, frumoaselor! Ce pulovaras frumos am vazut la Sanzi! 
Stela, ma bucur ca e bine cu fontanela micuta Tea.
Am o prietena care a nascut cu mine la Medlife in aceeasi zi , am stat impreuna in rezerva si baietelul ei nu poate sa stea in fundulet. Au facut si sedinte de gimnastica dar deocamdata nu a reusit, cade imediat pe-o parte si ei i-au spus ca este de la calciu...
Send ca am venit repede la laptop, nici nu m-am spalat inca!
Fug sa ma " aranjez"! ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Kya spune:
'Neata!
Clau nu-i asa ca e bine sa fii independenta, si sa ai masinuta ta? Bravo! Eu una n-as putea sa stau fara roti sub mine. ![]()
Simo drum bun in Germanica, si sa va intoarceti cu bine.
Hanoracul loz i l-a adus mama din Spania. Si i-a mai adus un tricou foarte haios in fata cu o vacuta care zice Hola! si pe spate aceeasi vacuta intoarsa cu fundul care zice Adios!
Cu lipsa de calciu si cu statul in fundulet... hm... adevarul e ca de cand ia calciu, Sanziana parca sta mai bine un fund. Acum nu stiu daca au vreo legatura, sau e doar coincidenta, si si-ar fi perfectionat tehnica si fara calciu. In orice caz acum a invatat sa puna mana si sa se sprijine daca se vede cazand intr-o parte.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Ne-am trezit si noi un pic mai devreme, a papat laptic si acum trebuie sa ii fac para la abur. In sfarsit, a 3-a zi de para
.
Piersici se mai gasesc? Oricum maine pot sa ii dau mar cu para, dar voiam sa diversific diversifcarea:))).
Bubulina, gospodina ca de obicei.
Simo, pup Davidutu'.
Gata, pa, revin apres les legumes.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
blankar spune:
hellou!
maiine scapam si noi de fire si tuburi
se pare ca luni putem pleca catre casa
Stela tu iti faci probleme ca nu sta Teo in fund?
eu ce sa zic ca Eric a avut 7 luni pe 13 si nu sta in fund
incep si eu sa imi fac probleme
foarte mult s-a lungit,poate are lipsa de calciu?
eu nu i-am dat calciu niciodata ca la analiza era ok
are cam 76 cm si 9 kg
luni vreau sa il duc la o pediatra aici sa vad ce zice
oricum la noi problema nr. 1 a fost cu rinichiul si sper sa se refaca si sa nu mai faca infectii
pana la 1 an trebuie sa ia antibiotic

va pupez si ne auzim
ursuleata spune:
Blanka,,,,bravo mami, in sfarsit
. Eu nu am gasit Hipp cu piersici ca ii luam eu.
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
A venit tata pe la mine si mi-a adus o shaorma, mama mama

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
Neata..
bubu,mercic de sfat...bine zici cu folia de al..cred ca ai dreptate..voi cauta hartie de copt.
adriuta
clau-cea cu fuste scurte
,asa zici de bble prietenei
...am deja morcovel
..ce calciu se da la bbi la varsta asta?tot gluconic?kyaaaa?ce ca ia Sanzi?ti-a prescris dr?
Cuscra,drum bun si profita de iesirea asta!Nu mai fi trista!
blanka
bravo ca ati scapat de ce a fost mai rau...felicitari mami!!
Si cu statul in fundutz,cam asa zicea dr asta care a vazut-o plus ca vezi,mai toti stau deja in fund pe aici
...acum nu stiu nici eu daca o fi problema,dar la Tea parca ceva nu e in regula cu spatele ei instabil...Si nici nu i-am facut analiza niciodata...sa-mi zici ce spun dr de Eric in privinta asta.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora