Puiuti de Randunici 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ah, Mimo, chiar vroiam sa te intreb de shal...sa stii ca la Venetia erau mai putine...nici nu stiu daca era ca asta al meu...in Florenta erau multe, ca erau piete cu tarabe multe.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

JOS CU MUCII SI KILLARITI RACELILE!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Super tare asta!

Gudinde, , bine ai revenit pe crenguta!

Clau, ce super ca mergi mult cu masinuta! am vazut ca si tu ai fost harnicuta azi

LMA Pucca! nu se pune ca e cu intarziere

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Eram convinsa ca i-am urat toate cele Ursuletei, dar aseara am vrut sa scriu si n-am mai apucat
LMA Ursuletilor, sa fiti fericiti in continuare!

Steluta, am vazut ca ti-a explodat aseara marul in cuptor , fii atenta la o jmecherie . Iei marul si il infasori in hartie de copt, dovleacul la fel, si le pui frumos in tava si daca explodeaza o face acolo inauntru si nici nu se murdareste tava . As fi zis sa invelesti in folie de aluminiu, dar cica e toxica si mai bine sa nu folositi. Deci, hartie de copt, gasiti in magazine in rafturile cu folii de aluminiu sau plastic.

Aseara m-am culcat la 3, am stat iar la un film pe hbo.
Acum ma duc direct la nani

Oricum aveam iemisiune si nici un spectator

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

eu nu am somn!...si maine,de fapt azi ne trezim la 7,30si ne asteapta si un drum de 1400 de km!hai,ca mai incerc o data sa punn cornu in perna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Un broscoi se hotaraste sa se duca la ghicitor, sa ii spuna cand va intalni o fata frumoasa. Ghicitorul se uita in globul de cristal si ii spune: vei intalni o fata frumoasa care va vrea sa stie totul despre tine. Iar broscoiul intreaba: Cand? Si vine raspunsul: anul viitor, la ora de biologie..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

simo imi pare rau de puiutz, bine ca nu are dureri...mustrari, chiar ca nu poti sa fii mereu cu el :( Esti o mama super, nu te mai invinovati, pleaseeeeee... pupici. Si sa stii ca ma bucur enorm ca e Sam clean ca si lacrima. Am banuit yooooo...

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Bravo Tuchi, tinem pumnii si maine si apoi tre sa dai de baut, ni s-au uscat gatlejele de atata galerie.

clau felicitari pentru harnicie, si pup vitezomana noastra bruneta.

Olgutzkika...bietele suflete... mai da-i istet motanul nu gluma:)

Kya multumim de informatii, noi luam si vigantol si fier. Nu mai suntem anemici acum dar am fost putin. Continuam totusi cu amandoua si vigantolul i-l dau dimineata si fe-ul seara. Am vazut papusa mica si m-a bagat in boala hanolacul lozzz, am vazut papusa mare...ce mai deliciu e frizuta aia si ce repede te-ai refacut.

Mimo placere sa aud va Vadutzul e mai bine. Bravo...asa sa speriati mucii, mama lor de muci.

mstela fontanela se inchide mai in colo. Marul pune-l in folie de aluminiu in cuptor cu marginile foliei in sus sa nu curga. Las-o mai mult libera pe jos, asa isi intareasca musculatura. Uite scrie bubu ca nu e buna folia, nu stiu ce sa zic mai documenteaza-te si tu,eu o folosesc si am o gramada de cunostinte care au folosit-o si ele la papa

bubu cred ca ai cel mai curat cuib...toata ziua trebaluiesti.
BTW super emisiunea ...hi hi

Azi a dormit numai 2 reprize de 50 min nasoala zi. Dar a mancat bine :1 castronel de dovleac, unul de ardei cu peste, unul mare de cereale cu lapte, plus un iaurt plus 260 ml lapte in bibe

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Dragi telespectatori, va multumim pentru atentia cu care ne-ati urmarit si va dorim vizionare placuta in continuare.

Noapte buna !

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kya,am vazut si eu pozele cu voi!iti sta tare bine asa tunsa(si sa nu uit de Clau-bruneta:arati super),iar Sanziana e dulce ,dulce
Adriuta,!daca stiam ca vi la ciripit nu stingeam laptopl.nu am dormit mai deloc...habar nu am de ce!oricum,acum ne imbracam ,mergem la papa si apoi plecam la drum!
Am fost tare incantati sa revenim in Baile Felix,nu am mai foat aici de acum 9 ani,de cand am fost in saptamana de miere!e ffff frumos....la intoarcere,tot pe aici vom veni,prin Oradea,nu prin Arad,ca pe acolo e dezastru drumul!acestea fiind zise:va dau o !de maine va promit ca va trezesc cu Amaroy

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput