Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
'Na searaaaa!
Ma primiti si pe mine???
Cine de ce rade pe-aici???
Am trecut doar sa va salut, sa va zic ca ma gandesc la voi, ca tare as vrea sa ma asez la calculici si sa stau la ciripeala...si toata ziulica n-am stat 

Dimineata am fost la sor-mea si la mama, in vizita, Stefanoi a facut nani pe drum, am mers cam jumade ora pe jos, apoi a papat fructele (din cutiuta) afara
. Vladut a fost cu tati la piscina...uof, de cand n-am mai fost si eu 
Apoi am ajuns acasa si am pregatit masa, copilasii s-au culcat, manca-i-ar mama de cumintei
. Eu am luat de la sor-mea doua sacose mari, din alea de Selgros, cu hainute ramase de la nepotica mea, din astea de toamna si de casa si am ajuns acasa si le-am bagat la spalat. Intre timp am facut ordine in sifonierul lui Stefanoi, apoi in camara, apoi prin niste sertare in bucatarie
si apoi m-am apucat de toata casa
si am terminat la ora 22:30
, apoi mi-am facut baie si am vrut sa ma bag in pat...dar am zis sa va salut 
Si uite-asa m-am distrat eu azi 
Maine am zi de mancare...si nu mai stiu, frate, cand s-or termina toate??????????????????????????????
Stefanoi al meu e un copil exemplar, e atat de cuminte...Liana, nu vrei s-o aduci pe Tero pe la mine?? 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Kyaam vazut poze, super noua frizura Dar mami, asa aranjata mergi tu in parc? Am vazut-o si pe Clau la leagane la tol festiv...wow...eu plec asa cum sunt, de la spalat vase ![]() Stelaeu nu cred ca are nimic Teo...nu sta in fund pentru ca are "viermisori" in fund si pentru ca cam plinutza ![]() Lunyati incercat si voi Eurespal, Prospan, colargol, d-astea? cred ca da, dar intreb si eu sa n-adorm ![]() Simoe culmea Davidutzu si el are viermisori in fund, deh ...baiat Las' ca se face el mare ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Eu la fel plec in parc
E destul de suncoasa Tea,darr nu de asta nu sta in fund,ci ca nu are muschii spinali dezvoltati,fiindca atunci cand o pun si o las singura o ia la vale si se duce trunchiul la plimbare

Dar sper sa ne faca o surpriza placuta cum ne-a facut cu plimbarea viermuida.Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
bubu05 spune:
Mimooo, am vazut ca erai curioasa, na! ca ti-am zis ce facui 
Ursuleato, n-ai avut de lucru cu link-ul 

Kya, dar tu mai alaptai? am citit ca ai avut probleme azi...nu stiam ca mai alaptezi...
Simo, saracutul Davidut...baiat, ce sa-i faci...sanatate multa si voua drum bun si distractie placuta! ma bucur tare ca Barosanelul e bine si ti-ai luat o piatra de pe inima!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mimonix spune:
Bubu esti tare
inseamna ca anul trecut pe vremea asta erai cu juma' de norma , ca erai gravida
Sa stii ca nu mi-a luat sal din ala din Italia
cica nu erau
si a fost si la venetia
barbatii astia, eram precisa ca nu vede 
Gata, bag si eu nani
ca desi muncesc putin, obosesc repede ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui Kya Niste poze de ieri Noua frizura si azi in parc Fug sa-i pregatesc bibele si baita. Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |

Foaaaalteee flumoasaaaa, mami! Super pozicile!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
Simo27 spune:
Cuscra
,noapte buna!e imposibl sa nu fiu trista..imi pare asa de rau de copilu asta ca pateste atatea rele..si macar de ar fi un zbenghiu,un zvapaiat..dar e asa de cuminte!asta sa fie cauza????
Simo-Mimo
,David nu e tipul de baietoi
frichinit la maxim ,e chiar f finutz si linistit,dar numai relele se tin de el!Cred ca asta e crucea pe care trebuie sa o duc!
Oana,
si tie!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Kya spune:
In parc plec... cum se nimereste (a se citi in functie de starea de spirit). Da, unde m-ai vazut tu asa aranjata? ca eram in blugi si pulover.
Acum era parul aranjat, pentru tocmai fusesem la tuns.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Bubu nu, nu mai alaptez de la 3 luni. Dar atunci am intrerupt alaptatul din cauza tratamentului cu ciprofloxacina. Si dupa 10 zile n-a mai fost laptic (si-asa nu era el mult)...
Simo
Sam curat ca lacrima, si Davidutzu cu aripioara in gips! Of!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui tuchita hello! am venit! Acum o ora ce-i drept dar m-am culcat un pic ca eram muci! am luat 8,23 la scris( cea mai mica nota!) si 9 la practic!( cea mai mare nota! Mai am maine un mre hop si ...GATA! Va pupez si va multumesc din suflet pentru galerie! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Felicitariiii!
Si bafta multa maine!

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare

(5.07.2005) si
(30.01.2008)