Puiuti de Randunici 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 14
mstela spune:
Fata mea ne-a facut in seara asta niste tarari de-a busilea,cu fundul in sus si leganandu-se ca un viermisor..ne-a dat gata...

![]()
Ce Sanzi frumoasa si mami bella nou frizurata am vazut!!

Nico,noi avem aproape 7 luni si ea nu sta nicio secunda in fund.
Si nu e in regula,cica..dar nici tragedie.
Eu as merge pe fructele fructe,cu vitamine cu tot,nu fierte la abur.
Branzik ii voi da f curand,fiindca tocmai ce am citit la kya ca tremuriciul e de la lipsa calciului,si ea mai tremura cateodata la tzatzi
..Iar fontanela mare rau ca la ea ridica semne de intrebare,asa ca ne-am linistit cu eco.![]()
mimo,brava pt Vladutul sanatos tun!
clau,brava pt condusul masinii sic..cred ca esti tare mandra la volanul unei asa masini..si eu as fi si n-as mai sta cu carnetul in buzunar degeaba ca luny.
ursu,am uitat bre sa mai pun dovleac la copt..
Mi-am amintit cand ai zis de mar

kya,nasol cu infectia!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mihutza11 spune:
Un broscoi se hotaraste sa se duca la ghicitor, sa ii spuna cand va intalni o fata frumoasa. Ghicitorul se uita in globul de cristal si ii spune: vei intalni o fata frumoasa care va vrea sa stie totul despre tine. Iar broscoiul intreaba: Cand? Si vine raspunsul: anul viitor, la ora de biologie..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 Un broscoi se hotaraste sa se duca la ghicitor, sa ii spuna cand va intalni o fata frumoasa. Ghicitorul se uita in globul de cristal si ii spune: vei intalni o fata frumoasa care va vrea sa stie totul despre tine. Iar broscoiul intreaba: Cand? Si vine raspunsul: anul viitor, la ora de biologie.. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Stela daca e bine cu fontanela, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji.
Si apropos de bancuri, m-am distrat tare mult cu bancul cu Mos Craciun si ingerasul. Si ma distrez in continuare cand il spun altora, si vad in fata mea o figura pierduta in spatiu care se uita la mine plina de asteptare. Abia dupa ce explic bancul incepe lumea sa rada... 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Ursuleata, n-avusesi de lucru cu linkul ala ...ce vremuri ma
Ma pusesem pe citit iar 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Mimo, te las sa citesti in continuare, eu ma bag la somn de voie ca simt asa cum ma ia o depresie, si mai bine ma culc sa nu ma gaseasca,,,,mama ei.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
noapte buna
la naiba cu depresia ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
noi am ajuns acum cateva minute la Baile Felix,suntem la o fff frumoasa pensiune si maine de dimi vom pleca spre Germania!
am 2 vesti:una buna si una rea!cu care sa incep?????????
cu cea buna
:Samuel e super-clean la urina
!sunt tare fericita!
si vestea rea
:David in timp ce se juca azi cu baietelul prietenilor din Alba,de fapt se luptau,a cazut pe mana,si a inceput sa urle ca din gura sarpelui..a venit la mine si degetelul mic de la mana dreapta era indoit
..copilu plangea,am mers la urgenta in Alba si concluzia dupa radiografie:::degetzel deplasat
...i l-au tras
,nu va zic ce baietel curajos am ,nu a zis mai nimic,doar a icnit si i l-au pus in gips
,impreuna cu inca 3 degetzele..mor ,nu alta!nu stiu ce are copilu asta de pateste numai rele
!!!!nu va zic,ce grija am avut de el toata saptamana acasa.l-am pazit in curte..dar uite,ca s-a intamplat !si la ai mei nici nu le-am zis ca mama mi-a zis la plecare:"ochii si copilu"!!!
mi-am facut la mustrari de constiinta,ca nu am stat langa el....nu stiu ce sa mai zic....e legat,bandajat..bine macar ca nu are dureri!!!suntem tristi.........................
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Cuscra,ma bucur tare ca ginerele meu e bine si ai scapat de-o grija
..Cat priveste Davidutul,of,saracul,cate rele pe el tot timpul..dar se va repara el repede.Nu mai plange!
si drum bun.
Gata bre,ati incheiat pe aici?
V-au napadit amintirile?
![]()
![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
Kyaam vazut poze, super noua frizura
Dar mami, asa aranjata mergi tu in parc? Am vazut-o si pe Clau la leagane la tol festiv...wow...eu plec asa cum sunt, de la spalat vase 
Stelaeu nu cred ca are nimic Teo...nu sta in fund pentru ca are "viermisori" in fund si pentru ca cam plinutza
Bine ca merge in patru labe 
Lunyati incercat si voi Eurespal, Prospan, colargol, d-astea? cred ca da, dar intreb si eu sa n-adorm
Fara muci va doresc si voua si noua si la toata lumea 
Simoe culmea Davidutzu
si el are viermisori in fund, deh ...baiat
Las' ca se face el mare 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze