Aspirante optimiste > 20 (360)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu ieri am ajuns la 11 acasa seara..si ca norocul azi sunt libera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yeah!!!!!!!!!!!!!

ce bine
prea incarcate mi-s weekendurile si daca un pic nu ma odihnesc duminica....mooooooorrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
am intrat in sezon apoi nu mai vedem noi casa si pat numai seara!!!!!!!!!!!!!!!
si ce nervi am avut si ieri.....................va pocvestesc........

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

stau si lucru...si lucru..si imi vin iara niste calduri acolo jos...zici ca sunt animal sa mor io!!!!!!!!!!!!!!
na si stau si stau si tac.la cine mama soarelui sa zic......ma simt uda da uda rau......si imi vin calduri si mai mari.....
ca norocul vine sora mea la ajutat , la ambalat...apoi ii zic ei...ca ma intreaba cand tre sa itit vina??////zic eu stai ca numai acum ovulez...ea: da sigur de unde stii tu???
zic . ca ma aprind.....ard in flacari!!!!!!!!!!:)))))))))))))))

zice...nu cred......ai facut test de ovulatie? nu
de ce?
ca nu este..........
da...era 17.45 ceasul....zice stai ca am eu pe cineva la zalau si ii zic sa imi aduca...zis si facut....vine pers respectiva......aduce un set de 3 teste barza gold de ovulatie...........na repede sa il facem...zice ea daca nu ai dreptate nu stiu ce iti fac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na ma duc la baie...nu aveam in ce sa fac pishu.na am gasit si din ala si normal ca aveam dreptate...........da e ori pe duca ori vine..ovulatia, da eu zic ca e pe duca..........

il sun pe la vreo 14-15 pe sot....am calduri si asa am un chef de.......fufu de n-ai vazut...ceea ce la mine e lucru mare cand zic asa ceva....zice da ce ai?????????? ai innebunit? zic eu nu!!!!!!!!!!
da eu-s in calduri si vreau acasa.....cere-te ...da sa vezi ce m-or lasa ca e livrare....fa-te ca lesini...da pe naiba................
apoi nu am reusit sa misc nimic...da aveam niste calduri de va zic eu ca imi venea sa imi bag....aia... in gheata..........asa ceva nu am ami patit....si sapt trecuta am mai simtit da asa de tare niciodata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ap[oi pe cand am ajuns acasa nu mai era asa de intensa senzatia...am prestat noi apoi,.,............mai fac azi un test de ov, da o sa fie negativ...stiu eu...........

apoi nici aia nu stiu........duminica. temp bazala=36.4
luni, tb=36.29
azi dimin am pus ceasul la 6.05 nu la 5.40 ca de obicei...si era.....36.18....si am mai dormit pana la 9 si l-am luat iara si era 36.74.........de ce?????????doar ca ora nu era aceeiasi..de aia???????????????
ca io din asta nu mai inteleg nimic...si la 9 cand mi-am deschis okii am luat term si l-am bagat...............

moaaaaaaaamaaaaaaaaaaaa cat am scris
azi va fac capul patrat ca is acasa..................
da mai tre sa si lucru ceva...........

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari la toate gravidutele si sa le creasca sanatosi bebeii.
Am vazut ieri la Prima emisiunea lui Teo unde a avut-o ca invitata pe tipa care a facut legea privind concediu de ingrijire a copiilor si indemnizatia. A spus ca sa aprobat legea privind cat ia o mama in cei 2 ani. Adica 600 ron , sau 85% din venitul impozabil in decursul a 12 luni. Este la alegerea mamelor.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Buna dimineata !
Ma bucur mult ca venirea mea pe forum a debutat cu atatea vesti bune.
Parca deja am devenit mai optimista decat ieri.....cand vad ca se pot intampla si minuni: Rudyi si Laurraa sunteti norocoasele capitolului Va pup pe amandoua si va tin pumnii pentru o sarcina cat mai usoara.
Beatrice1982 sper sa fie cu noroc si la tine luna asta. Ori ai avut ovulatia ori deja "s-a prins". Testele de ovulatie nu ies pozitive daca esti gravida.
Eu am alta dilema: ieri se presupunea ca ar fi trebuit sa am ovulatie dar.....supriza....testul de ovulatie a iesit cat se poate de pozitiv ieri dupa-amiaza....ceeea ce inseamna ca ar trebui sa am ovulatie azi sau maine....nu mai inteleg nimic
Sotul meu e deja extenuat....prestam de o saptamana incontinuu in speranta sa prind ziua cea mare. Daca-mi iese si azi pozitiv e ceva in neregula. Pana acum imi iesea numai un test pozitiv acum am 3 teste, trei zile la rand pozitive...si ieri am avut crampe si intepaturi ....si dureri de spate toata ziua.
Nu stiu....Cred ca ma las de testele astea pentru ca ma deruteaza foarte tare.

http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele,

Eu is la capitolul de maraiala cu sotu din dotare.
I-a intrat in cap ca tre sa aiba grija de mine si ma streseaza groaznic.
Luna trecuta de stimulare n-avea nici pe naiba...nu i s-a nazarit c-as fi ramas...da'acu' e de speriat.
Eu beau in fiecare dimineata Reduccino pt. ca-mi place la gust. Ieri s-a dus la farmacie si a intrebat daca e voie sa bea si gravidele asa ceva. Evident acum saracu Reduccino a trecut la interzise desi oficial e mai degraba la capitolul "chestii indiferente pt. sarcina".
Nu-mi vine sa cred ca pe orice pun mana aud ca un ecou in spate "da' ai voie asa ceva?"

Acu sunt de acord ca trebuie sa fi atenta ce mananci/bei cand esti gravida, dar totusi exista mari sanse ca eu sa nu fiu si sa ma streseze degeaba.

Mai avem o saptamana de bajbait dupa care aflam si pot sa-mi reiau cafeluta ... sau nu

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Titi143 Eu n-am vazut emisiunea lui Teo dar de la stiri am inteles altceva: indemnizatia va fi incepand cu ianuarie 2009 85% din salarul de baza pe ultimele 12 luni dar nu mai putin de 600 RON. Ceea ce e un lucru bun pentru mamicile cu salar peste medie , adica peste 10 milioane.
Dupa parerea mea nu cred ca e la alegere pentru ca evident nimeni n-ar alege o indemnizatie de 600 Ron atata timp cat are un salar de 2500 Ron din care ar rezulta o indemnizatie de 2125 Ron/luna.
Indemnizatia de 600 ron e un avantaj pentru mamele cu salarul minim pe economie 540 Ron. Pentru restul e un dezavantaj atata timp cat 85% din salarul lor de baza reprezinta mai mult decat atat.
Sper ca n-am intrat prea mult in detalii.
Oricum e o veste buna....cel putin pentru mine

http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rallu pai si cand esti gravida poti sa bei o cafeluta pe zi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Rallu ce scump e sotiorul tau.Asa sotior nu gasesti oriunde. Bine ca il intereseaza pe alti nici nu ii doare capul ca sotiile lor sunt insarcinate.

Mergi la inceput

Dasalina poate nu am inteles eu prea bine cum este la alegere sau nu. Dar oricum cine nu alege 85% daca salarul lor este mai mare. Sa fie si cu 100 mai mare si este ceva. Eu am inteles ca 85% din venitul impozabil adica din salarul net. Sau nu am inteles bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Anca, stiu ca poti sa bei...dar asta nu e tocmai o cafea normala (contine o groaza de dracii pe langa cafeaua propriu-zisa).
Oficial e o cafea pt. slabit...neoficial nu prea slabesti de la ea.
Intai am luat-o ca sa slabesc dar apoi am descoperit ca-mi place mai mult gustul ei decat cel de cafea normala si am continuat sa beau chiar daca nu mai am intentia sa slabesc (momentan).
De-asta s-a luat sotul de mine....cum sa bea o gravida un preparat pentru slabit.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput