Aspirante optimiste > 20 (360)
Raspunsuri - Pagina 5
anidaz spune:
Felicitari noilor gravidute,sarcina usoara si la termen,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
laurraa spune:

Buna fetelor si scuze lipsa indelungata!!!!
DUmnezeu mi-a ascultat rugile si desi in trecut ramaneam foarte greu insarcinata....am reusit dar am pierdut....acum Dumnezeu mi-a dat in burtica o minune si nu pot decat sa-i multumesc Maicutei Domnului si sa ma rog sa fie bine.
Eu ovulam in Z13, Z14 de fiecare data insa acum cred ca am ramas in Z18.
Asa a vrut Dumnezeu!
Va pup , felicitari gravidutelor si multa bafta fetelor aspirante!
Eu inca ma numesc aspiranta ...imi doresc sa fiu mamicutza cat de curand....sa mi se nasca puiul sanatos.
Pupici
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png
anidaz spune:
In sfarsit incep vestile bune!
Laura sa ai parte de sarcina usoara si la termen,sa fie bebe sanatos si puternic,
!
Eu va las o cafeluta voua fiindca eu nu beau pana dupa ce fac dozarile,

O zi buna sa aveti!
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Beatrice1982 spune:
buna dimineata tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce maifaceti gagici?
multe s-au mai intamplat pe aici de cand nu am dat....eu......
na hai sa incepem cu inceputul.........
RALLU sa speram ca temeraturile alea sa fie un pic relevante.....adik un pic mai mult ca sa mai iasa ceva cu okisori la tine......am o senzatie ca a ineput cap asta cu vesti bune si e de bine!!!!!!!!!!!!doamne ajuta ralluu!!!!!!!!!
ANIDAZ.....mhm....nu te-ai putut abtine sa nu bagi la ghiozdanel un pic de....excitante....mhm?
na lasa...da pacat ca trece luna...poate asa trebe sa fie!!!!!!!!!!!!nu?????????cum mai esti dupa intamplarea aia groaznica????????
RUDYI felicitari pt sarcina sa o ai usoara si la termen!!!!!!!!!!!!!!
LAURA.............ce sa zic????????????e foarte frumos ce ti se intampla...da-ne si noua reteta...sa speram ca de data asta vei avea un prunc sanatos si frumos care va creste mare si de care sa fii mandra............doamne ajuta-ti!!!!!!!
NICO......nu stiu ce e da pana nu e rosu e bebe!!!!!!!!!!!
lasa mai stai vreo 2 zile daca nu vine mai bagi un test...... nu fii supi ca nu e bine...............
LALALA ce faci?????????????
BUBURUZO nu te testezi inca?????????
OANA CNT e groaznic prin ce treci................pe bune...eu iti doresc sa te faci bine si sa contiunui lupta pt bebe ca si tu vei avea intr-o buna zi un bebebiccc.....ai sa vezi tu..........
OANAIACOVITA>......super foliculi!!!!!!!!!!!sa ai grija de ei....da-le de mancarre si invita-le la o intalnire cu spermatozoizii sotului...............hm? ce zici?????????
ai luat ceva pt stimulare???????????
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

mami si tati te asteapta