Aspirante optimiste > 20 (360)
Raspunsuri - Pagina 4
oanaiacovita spune:
Servus fetili!
No, nu stam chiar rau pentru z8-pe ovarul drept am un folicul dominant de 13 mm. Ramane sa ne vedem miercuri si posibil si vineri.
Sa dea DD sa creasca pana atunci...
Felicitari noilor gravidute!!!

Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
Nico23 spune:
2 teste facute ... amandoua negative ... CM inca nici un semn ... deci?????
http://mb.lilypie.com/JAsSp3.png
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rudyi fetelor vreau sa va intreb iar ceva dar sa o iau cu inceputul...dupa ce luna trecuta speram sa fie bb (aveam simptome si cm a intarziat) nu a fost sa fie....dar...de astazi sunt posesoarea a 2 teste pozitive (in z25...linia de control mai pala dar clar vizibila si la fel de lata)...sunt extrem de fericita ca Doamne Doamne ne-a binecuvantat cu un bebitza...ce ma nelinisteste pe mine (si motivul pt care mi-am luat si testele asa de devreme cu toata ca imi propusesem sa nu ma mai stresez atat la gandul ca este sau nu bb in fiecare lunas...intentionam ca doar la intaziere clara sa fac test) sunt intapaturile in partea de jos a abdomenului ... la medic am programare doar sapt viitoare....eu am ovare micropolichitice si sunt cam ingrijorata ca ma inteapa asa ..poate stiti voi mai mulet si ma luminati si pe mine ![]() |
felicitari!!! sa dea DD sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nico23 2 teste facute ... amandoua negative ... CM inca nici un semn ... deci????? ![]() http://mb.lilypie.com/JAsSp3.png |
nu pot sa cred

eram sigura ca esti gravi
lalala13 spune:
maaah ale naibii si mie imi ies astea negative![]()

incearca poimaine la prima ora daca nu-ti vine pana atunci..sau ..ca sa fii sigura un test de sange
eu eram sigura ca ai 2 linute
capu ' sus si nu s-a terminat inca
my somebody.... 
anidaz spune:
Oana ce folicul grasan in z8,ai sanse mari luna asta 

,
Nico nici nu stiu ce sa zic si eu cred in continuare ca ai tu ceva la purtator,poate se pozitiveaza mai greu,o fi hcg-ul mic 
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!