Aspirante optimiste > 20 (360)
Raspunsuri - Pagina 3
lalala13 spune:
da bubu....cred ca ai observat tu bine
offff.netu' asta...chiar vreau o veste buna...sa ne tina optimisul la cote inalte
my somebody.... 
anidaz spune:
Oana Doamne-ajuta sa fie foliculi mari si grasi si sa se sparga atunci cand trebuie,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
stroan spune:
sa va dau eu o veste buna.prietena mea care se chinuie de un an si ceva sa faca bebe(avea trompele infundate din cauza unei anexite si a facut laparascopie)si dupa 2 luni de stinulare este 

asa ca sa fim in continuare optimiste si cat mai multe liniute.![]()
http://tt.lilypie.com/SELRp3.png
doula spune:
Oana succes, sa fie usor si cu ochishori
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
rudyi spune:
fetelor vreau sa va intreb iar ceva dar sa o iau cu inceputul...dupa ce luna trecuta speram sa fie bb (aveam simptome si cm a intarziat) nu a fost sa fie....dar...de astazi sunt posesoarea a 2 teste pozitive (in z25...linia de control mai pala dar clar vizibila si la fel de lata)...sunt extrem de fericita ca Doamne Doamne ne-a binecuvantat cu un bebitza...ce ma nelinisteste pe mine (si motivul pt care mi-am luat si testele asa de devreme cu toata ca imi propusesem sa nu ma mai stresez atat la gandul ca este sau nu bb in fiecare lunas...intentionam ca doar la intaziere clara sa fac test) sunt intapaturile in partea de jos a abdomenului ... la medic am programare doar sapt viitoare....eu am ovare micropolichitice si sunt cam ingrijorata ca ma inteapa asa ..poate stiti voi mai mulet si ma luminati si pe mine 
Rallu spune:
Felicitari, sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta
stroan spune:
rudyi felicitari
.prietena mea are ovare micropolichistice si a avut si ea aceiasi problema la inceputul sarcini(tratamente si a stat in pat pana in luna a 4)acuma are un puiut de noua luni sanatos si frumos.vezi ce zice doctorul si ai grija de tine.sa auzim de bine![]()
http://tt.lilypie.com/SELRp3.png
Rallu spune:
Si deci...ramanem in suspans?
Stie cineva ce zice testu' lui Nico?
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Luna asta