Puiutzi de Randunici 2008!! (117)
Raspunsuri - Pagina 6
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pucca Liana da, despre ea este vorba. Multumesc mult pentru raspuns. Cat ai dat pe aparatul pentru aerosoli? Eu am OMRON si am dat pe el 250ron acum un an, dar cam tot astea sunt preturile. |
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Antonia
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau ASA |
Iti sta super Clau! Spre deosebire de Cristina ,eu eram sigura ca te-ai vopsit neagra.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Antonia
lianam spune:
pucca, la fel ca nicol am si eu: OMRON ( nu stiu daca sunt mai multe tipuri); l-am luat chiar de la farmacia din clinica, si am dat 260 ron, ca al meu sot a zis ca nu mai sta sa umble sa vedem daca e mai ieftin in alta parte, ca mai mult stam in trafic ....dar am inteles de la tuchi, ca la helpnet parca e 200 ron (sau asa ceva, oricum mai ieftin)....eu zic ca isi merita banii, ca il putem folosi si noi, si mucozauri....or sa tot fie
...
sanatate biencutzei
aa, am uitat sa iti spun ca eu i-am pus mereu seara karvol pe batistuta si dupa baita am dat-o pe piept si pe spate cu pulmex baby.
merge fffff greu forumul, sau doar eu am probleme?
Liana, mami de Teo
pucca spune:
Pana la urma am mai gasit azi un loc liber la pediatra. Asa ca ma voi duce cu Biencutza la control. Eu zic ca-i mult mai bine sa o vada, decat sa-mi dea un tratament la telefon.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
luny spune:
pucca si la voi au ajuns mucozaurii??
pup sa treaca repede!!
cami mi-a placut tare poza cu taticii si fetita intre ei!!![]()
clau e brunetaaa!!sa-ti fie de bine, imi place!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
pucca foarte bine faci... o asculta si la plamani....
luny
bafta la carnita, sa ii placa lu' mufa si sa pape tot (sa-i pregatim de o pastrama, nu?
).....siiiii "fi calm, gogule, fi calm" - asta pentru "sosirea pe neanuntate" ![]()
ariel, somnoroasa randunica....si fffff bine faci, sa te odihnesti daca ai cui plasa "inamicii" ![]()
Liana, mami de Teo
cami33 spune:
Multumim de aprecieri

Pozele cu piticii sunt de sambata, de la ziua lui Luca![]()
clau, iti sta bine bruneta
. Si eu am fost "neagra" toata facultatea dar acum parca n-as mai avea curaj![]()
liana, ii place nora-mii in teo-mobil? cum sta cu raceala? 
pt amandoua
luny, sper sa-i placa lui Matei carnita. Lui Bubu nu i-a placut nici de pui, nici de vitel, doar ficatel a papat cu placere. Mai fac azi o incercare cu piept de pui
, poate-l pacalesc![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
pucca spune:
Clau sa stii ca te avantajeaza culoarea, iti ies ochii in evidenta.
Nicol si Liana multumesc mult pentru raspunsuri.
Minunea mea!
poze
pucca spune:
Luny, da mami, au ajuns si la noi mucozaurii. Si dai chin cand ii scot cu BB ca nu sta.
Ma intreb daca o sa stea la aerosoli?
Minunea mea!
poze
lianam spune:
cami 
si de la noi pentru voi
....e mai bine, tot haraita...nu stiu care e cauza, ca asta e "buba" veche....ii mai fac tratament si aerosoli inca 3 zile si mai vedem. presupun si sper ca de la dinti urla in halul asta, si nu prea vrea sa mai manance nici lapte 

....nu stiu ce le faceti voi la puiuti, ce retete magice aveti de sunt cumintei, dar teo e chiar tero
.....in teo-mobil nu pot sa spun ca e in extaz, nici macar sa fie foarte incantata...sta un pic, cat apasa toate butonelele cu muzica, cat se taraie cu el pe unde vede ca poate sa prinda/traga/darama si gataaaa...urlete sa o scot de acolo......am zapacit sufrageria, e ca la sinistrati acum, si i-am lasat trei sferturi sa sofeze pe parchet si un sfert am intins tiganeala (pilote, perne, paturi, tot ce am casit sa baricadez colturi sa sa nu treaca frontiera
) sa se taraie, sa se catere...prea mare succes nu am nici asa, dar cat de cat schimba activitatea 
Liana, mami de Teo