Puiutzi de Randunici 2008!! (117)
Raspunsuri - Pagina 7
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pucca Luny, da mami, au ajuns si la noi mucozaurii. Si dai chin cand ii scot cu BB ca nu sta. ![]() Ma intreb daca o sa stea la aerosoli? |
La inceput nu cred ca o sa stea, Antonia facea mare scandal.Eu i-am facut vreo 5 zile, dar din a 3-a zi deja se "consolase" cu ideea si statea chiar cuminte. De Alexutza nu mai zic, cand o apuca tusea mititica ,singura cere sa-si faca "solu".
...si la mine merge greu forumu'
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Antonia
mstela spune:
Saluti...se pare ca baie de aseara a facut minuni sau paracetamoalele si sunt ok.
Cuscra,imi pare rau ca nu pleci linistita,dar Sam va fi bine..si daca ar fi infectie,ai incredere ca se va trata si incearca sa te simti bine in germania.
si drum bun.
bubu-cea tinerik,sa stii ca daca nu am avut nik cu tine ca
esti super gospodina,acu m-am facut verde ca mai ai timp si sa dormi.
Si auzi,3 ore jumate??
Am cazut pe spate la tort si
boeuf...super in parc.Ce vesta frumoasa are stefanut!
Am vazut-o si pe liana cu tiza
..Duracelul tot duracel
ramane:are masina nou nouta si ea tot la pahare trage![]()
..draguta e...nu ti-a rupt niciun prag?
Uf..zici ca iar
te terorizeaza Te(r)o...zici ca sunt vorbite sa nu doarma ziua..

pucca,sanatate Biencutei.
clau
wauuu
..m-ai surprins cu noul look..ma obisnuisem sa te stiu roscata.Dar iti sta super si asa.Numai eu nu indraznesc sa-mi schimb lookul.
Cristina mami,greu o fi dar gandeste-te numai ca ai 2 copii minunati,sanatosi,cum multe femei si-ar dori..iar timpul trece asa repede si parca maine te vei intelege mai bine cu pruncii si vei redeveni mama slaba,optimista si puternik...fii tare,mami!Capul sus!Cat priveste randunoiul,nu-l lua in seama.Poate ai citit pe aici ca tuturora ne cam fac probleme randunoii
...asta e specia..osatreaca si osafiebine.
Ariel,nu mai scapi mami de brontozauri?
Luny,soacra zici?

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Cami,super pozicile!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
pucca si teo urla rau cand bagam aspiratorul in priza sa o aspir in nasuc (urla si numai daca auzea aspiratorul, cand faceam curat)...dar dupa cateva zile de aspirat, s-a prins ca urla degeaba, si acum sta chiar foarte cuminte (sper sa n-o deochi
...ca rar pot sapune ca sta cuminte)...intr-o zi, m-am intors sa dau drumu la aspirator, si ea bagase furtunelul ala in gura...va dati seama cum ii tragea saliva, si ea era tare incantata ![]()
....la aerosoli a facut un pic scandal la inceput, dar apoi am gasit metoda, si doar se agita un picusor la inceput si gata, adormea
...a ras doctorita, ca cica adrenalina in loc sa o agite la ea a fost pe dos
.....prima sedinta de aerosoli nu i-o fac chiar dimineata cand e odhnita; papa, se mai agita pe aici si mai spre pranz, ii fac aerosolii; de oboseala si stand lipita de mine, adoarme; iar seara, fiind dupa baita si masaj, joaca, iar adoarme ![]()
stela
...chiar zici ca sunt setate pe "terorizat" 
Liana, mami de Teo
cami33 spune:
A papat Bubu vreo 150g de piureut de cartof, dovlecel, ardei si piept de pui
..ma declar multumita![]()
Si Bubu cand e in premergator vrea sa traga de tot ce prinde numai ca, spre supararea lui, noi am lasat sufrageria cam goala si nu prea are de ce apuca
. In schimb el are boala mare la prize, cabluri, chestii din astea ingineresti
. Acum i-a blocat tat-su accesul la priza in care tinem noi incarcatoarele si e suparat tare, se izbeste cu premergatorul in fotoliul care sta in calea fericirii lui
. Si mai nou pandeste usa de la sufragerie si cand o prinde deschisa evadeaza in camera sora-sii
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
lianam spune:
| citat din mesajul lui cami33 A papat Bubu vreo 150g de piureut de cartof, dovlecel, ardei si piept de pui ..ma declar multumitaCami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) |
la mai multe "fapte" din astea Liana, mami de Teo
ursuleata spune:
http://good-times.webshots.com/video/3034168550102382701jIILhl
Aveam un filmulet super tare dar imi zice ca e prea mare.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
| citat din mesajul lui ursuleata http://good-times.webshots.com/video/3034168550102382701jIILhl Mami de ursulet |
ursulet activ si papacios 
Liana, mami de Teo
ursuleata spune:
Pucca, sa se faca Bya bine repede!!!
Clau, am vazut poze cu voi si sunteti super
.
Mimo, Vladutz e de vis. Cum ti-a facut el cadou de ziua lui![]()

Nicol, frumoasa foc Antonia si merci de link
.
Tuchi, bestiali pustii tai, uita asa mai bag si eu unu'
.
Blankar, ma bucur ca bebe e bine si o sa pape el si laptic, stai linistita
.
Stela, am vazut pozici frumoase cu familia fericita.
Cristina, la multi ani lui Vlad si nu mai fi suparata ca o sa fii tu slaba la loc, dar mai ales tanara cu 2 copii, cand se fac mari te duci cu ei la discoteca

Liana irina, am vazut-o pe Teo care este f frumoasa si cu caciula si fara.
Acum ma duc la legumele mele, apropos, eu i-am dat cartof ca nu stiam ca baloneaza si vad ca nu are nimic.![]()
luny, sa faci asa cu ti-ai propus ca meritati
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Am uitat-o pe Bubulina care m-a terminat cu tortul ei. 
sincer, mor de pofta, iar eu nu stiu sa fac. nu mai pot

Si am vazut pozele superbe din parc.
Ariel[pup la multi ani.
Noi maine implinim 11 ani de cand suntem impreuna[olala
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet