Puiutzi de Randunici 2008!! (117)
Raspunsuri - Pagina 5
lianam spune:
randunici! scriu repejor si mai revin...sa profit cat d eputin ca am pus duracellu' in "teo-mobil" (da' ce, numai papa sa aiba papa-mobil?
)....si inca nu e plictisita, a gasit sa traga de niste rufe si nu le-a dat de cap (vezi bubu de ce nu le calc repede, isi face copilu de lucru cu muntii mei de rufe de calcat
)
in primul rand am vazut poze cu luca....

frumos ginere am
!
sunt restanta la vazut poze, de ieri, dar recuperez eu!
na, ca s-a plictisit.....urlaaaa 
pucca, cred ca te-am mai intrebat, de dr miruna g. zici, nu? azi dimineata am fost cu teo la control la ea....stii ca a avut bronsiolita teo; mai este dr, dar nu mai are sambata si duminica program, si cred ca doar pana la ora 15 in timpul saptamanii (nu sunt sigura)....iti spun ce mi-a dat pentru teo (am mai scris eu saptamana trecuta); teo a avut cateva episoade de febra doar, tusea f rar si usor, mucozauri muuuuulti, fornaita raaaau: aerosoli (ne-a recomandat sa ii facem acasa, asa ca am cumparat aparat) cu adrenalina, ser fiziologic,flexotide;zyrtec picaturi seara; ophtamesone pic in nasuc (evident ser fiz din plin si aspirat)eurespal....cam asta; acum e ceva mai bine, insa nu complet; ii mai dau zyrtec, ii fac aerosoli, inca 3 zile; cred ca de la dinti, nu stiu, e suuuuper agitata si plange, si acum doarme prost si noaptea....
cam asta...fug ca deja urla 
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
ASA
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
CristinaGoji spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau ASA POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
Nush de ce eram sigura ca o sa te vad blonda!Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
ariel_7000 spune:
neata fete! intru scurt, ca sunt zombi....tuchi, nu am sarbatorit nimic! am fost atat de obosita de la noptile si zilele de nedormeala, de cum a intrat al meu ieri pe usa, i-am dat instructiunile de folosire a lui teo, copilul si m-am culcat. am dormit 2 ore bustean si cand m-am trezit m-am dus la mama, ca vensera de la tara. apoi, aseara la 10 am parcat alaturi de teo, ca abia ma mai tineam pe picioare...am dormit pana la 9, numai ca am avut treziri de juma in juma de ora, pe motiv de muci extra super oribili...asa ca acum a o senzatie ca plutesc, abia reusesc sa-mi concentrez privirea intr-un punct si abia astept sa vina mama sa-l ia si pe teo la plimbare (cred ca a decis asta cand mi-a vazut mutra!!!) si eu sa ma bag in pat sa doooooorrrmmmmm, fara pauza cateva ore...cred ca am si febra, caci am frisoane si senzatie d-aia de vis...specific afebrei.
macar teo e bine, in afara de muci nu mai sunt prbl, a invatat sa stea in 4 labute si se bataie de fund si chiuie...asa face de ieri dimineata.
nu stiu ce ati scris in urma, ca nu am apucat sa citesc, poate mai tarziu.
am vazut poza cu clau si e tare frumoasa ca brunetica. si eu mi-am schimbat culoarea acum vreo 2 sapt. sunt "ciocolata"...dar culmea e ca tot bate in rosu!!!
send, ca adorm aici. pup.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
lianam spune:
| citat din mesajul lui clauclau ASA mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
clau esti tare frumusica
...si ai niste ooochi 
cristina
...te inteleg si te cred cu curatenia, eu niciodata nu ii dau de cap (imi dau seama la tine cu 2 puiuti), termin intr-o parte si e dezastru in cealalta, si se aduna praf ca la balamuc, in juma' de ora e pelicula 

...."sari la beregata" randunoiului
, si spune-i sa stea el acasa cu copiii o luna- doua sa vada cum e, inainte sa dea cu piatra .....Liana, mami de Teo
pucca spune:
Liana da, despre ea este vorba. Multumesc mult pentru raspuns. Cat ai dat pe aparatul pentru aerosoli?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
nicol_conte spune:
| citat din mesajul lui pucca Liana da, despre ea este vorba. Multumesc mult pentru raspuns. Cat ai dat pe aparatul pentru aerosoli? Eu am OMRON si am dat pe el 250ron acum un an, dar cam tot astea sunt preturile. |
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Antonia
luny spune:
hello!
azi cred ca bag carne la Mufa!
bubuuuu
frumos in Tineretului, vreau si eu zilele astea!
n-am apucat sa citesc tot, ca a venit in vizita, pe neanuntateeee.....soacra-mea!!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
| citat din mesajul lui pucca Liana da, despre ea este vorba. Multumesc mult pentru raspuns. Cat ai dat pe aparatul pentru aerosoli? Eu am OMRON si am dat pe el 250ron acum un an, dar cam tot astea sunt preturile. |
Mami de
nicol_conte spune:
Mami de