Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
am gasit o saniuta haiaosa...
aici:
pe chic bebe (scris intr-un cuvant)gasiti la saniute-chicco_saniuta_pisica.mbs
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
Ade, parca tu cautai asa ceva... uite ce-am gasit...![]()
pe chic bebe cauti 'chicco_masinuta_4_in_1'
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
adelamaria spune:
Buna!
Andreea, felicitari pentru Eric cel viteaz care sta in picioare singurel! Si mersi de ideea cu chicco. N-am gasit pe site-ul romanesc, dar dupa nume banuiesc ca e aceeasi masinuta ca cea sugerata de Abramburika...E super faina! Numa' ca eu n-am mai avut rabdare si pana una-alta am cumparat iubitei masinuta de la Disney...Cea pe care o are si in pozele de pe blog. E simpluta, dar momentan merge, iar fiica-mea e super, super incantata! Tot weekendul a impins la ea! I se lumineaza fata cand o vede!![]()
![]()
Si daca tot a exersat fata, va spun ca face cativa pasi si singurica! A prins curaj si se duce cu hotarare spre jucarii
N-o mai intereseaza daca vine cineva cu ea sau nu!
Ma cam sperie independenta asta a ei, ce sa zic!![]()
Miha, mersi frumos de citatul din carte! F. util si adevarat! In principiu stiu si eu teoria, dar e bine sa-mi reaminteasca cineva...
Ti-am admirat puii, sa stii! Ce sa zic, sunt superbi! Sunt exact "modelul" care-mi place mie: baietel si fetita, brunetei si cu ochii caprui...Eu am o pasiune pentru asa ceva
Sa va traiasca!
Ank, wow, doar 8 saptamani! Incredibil! Tinem pumnii!
Cristina, hai mai des pe la noi! Am vazut pozele din vacanta si sunt sigura ca mai ai de povestit ![]()
Adina, sa va bucurati de noua casa! Ia-le incet, pe rand...Si multumim ca ne mai dai si noua vesti! Mi-e tare drag sa citesc despre voi!
Cami, in legatura cu raceala...faci cum crezi ca e mai bine...Eu sunt pe principiul ca oricum n-o pot feri de tot si toate...De exemplu, acum aproape 3 saptamani a fost racita (fara febra)...am rezolvat-o si am zis Doamne-ajuta ca am scapat de batista bebelususlui si de muci!...Eeeiii...ia ghici! Da, exact! Vineri era mucoasa din nou!
...Ce sa fac? Bine ca nu face febra! Am stat o zi in casa, apoi afara cu ea, ca era fain si mai mare pacatul!...Eu anunt mamicile de la distanta ca e copilul putin mucos si fiecare decide daca se apropie sau nu!
Sa nu dati cu rosii, dar intr-un glob de sticla eu nu pot s-o tin si nici inchisa in casa...
Adra, voi ce faceti? Ai gasit catelusul? Te-am sunat duminica (parca) dar cred ca erai ocupata...
Hai ca trimit acum, ca sa nu pierd mesajul...Eventual revin...
adelamaria spune:
Da, revin, ca am o mare problema..Poate reuseste cineva sa ma aujte, macar c-o idee...
Ilana iar are iritatia aia ciudata la fundulet si pasa...
Sunt tare necajita pentru ca nu-mi explic ce e si cum apare...Apare intai o bubita cat un varf de aca, apoi doua, trei...la distanta unele de altele...Apoi se irita (in ciuda ingrijirilor mele
) si se grupeaza...Se irita si se inrosesc f. repede si fac zone rosii...Si cred c-o si ustura la baitza mai ales...Apar in zona anusului si la pasa si nu reusesc sa le fac sa treaca sau sa opresc evolutia!
Am folosit musetel, crema Mustela, Klorane, galbenele (asta chiar nici un efect n-a avut, ceea ce ma mira!), bicarbonat sodiu in apa la baitza, violet de gentiana tamponat local si...Triderm...Dupa baitza si violet de gentiana, peste noapte se fac micutze bubitzele si parca nu mai sunt iritate. Dar peste zi, revenim de unde am plecat!
Are cineva vreo idee ce-ar putea fi??? Sau ce sa folosesc? O fi vreo ciuperca/infectie? Zau ca nu stiu de unde sau cum!
Va rog, daca va trece prin cap vreo idee, spuneti...
ancadragoman spune:
Adra am gasit eu catelusul in real berceni la 120 ron![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
Si Mariei ii aparea ceva de genul asta pe obrajori,adica niste bubite mici care insa nu atingeau stadiul pe care il descri tu la final ,dar la voi are si un mediu propice de dezvoltare ca zona este mereu umeda si Stanciu ne-a zis sa dam cu Mustela Stelatopia.Acum nu stiu daca e buna si in cazul tau dar este o varianta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelamaria Buna! Andreea, felicitari pentru Eric cel viteaz care sta in picioare singurel! Si mersi de ideea cu chicco. N-am gasit pe site-ul romanesc, dar dupa nume banuiesc ca e aceeasi masinuta ca cea sugerata de Abramburika...E super faina! Numa' ca eu n-am mai avut rabdare si pana una-alta am cumparat iubitei masinuta de la Disney...Cea pe care o are si in pozele de pe blog. E simpluta, dar momentan merge, iar fiica-mea e super, super incantata! Tot weekendul a impins la ea! I se lumineaza fata cand o vede! Si daca tot a exersat fata, va spun ca face cativa pasi si singurica! A prins curaj si se duce cu hotarare spre jucarii Ma cam sperie independenta asta a ei, ce sa zic!Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
multu' ade...
eeeee... si voi sunteti 'inaintate'...ma bucur ca i-ai gasit masinuta, daca ii place, asta e important...
referitor la problema voastra, nu stiu ce sa zic... pt. fundulet rosu eu il mai afc pe eric cu neopreol, dar mai mult nu stiu ce sa zic, sincer.. sper sa rezolvati repede problema...

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
ellis spune:
nici nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic...sa incerc...
ROXXY - nu v-am uitat, bine ca si-a revenit si Mateiul cu papa...si sa fie revenirea definitiva;
ANDREEA - felicitari lui ERIC pentru pasi!
ADELA - nici eu nu o tin pe pui in casa daca e racita, decat daca e f rau racita, sau daca are febra, sau e vreun vant puternic afara; dar la ultima raceala ce a durat 3 sapt, ne-a cam dat peste cap; eu de atunci ii dau imuno-baby(dr a zis ca ea nu prea recomanda, dar nu e nici impotriva, asa ca am hotarat eu) si vad ca nu a mai prins nimic, desi am avut vreo 2 muciosi in fam de care puiul nu poate sta departe(sora-mea si cumnatul - caruia Alessia ii zice ne-ne ne-ne, nu stiu de unde a scos-o); - despre iritatia aia ce incepe cu bubite, am patit si noi- ii daduse ta-su seara 1 linguritza de lamaie ca sughita(ii zisesem cateva picaturi)
, iar dimineata asa avea ca vf de ac, apoi s-a inrosit - la noi a fost de la pipi acid; a trecut f repede cu DEFLAMOL - insist ca e fff buna, dar se gaseste greu - vezi dona, sensiblu;
mustela stellatopia(ce a zis Anca) e pt piele atopica, nu e cazul acum;
tot caut si eu pe net prin magazine geanta postasului sau ceva asemanator, ca a mea vrea sa merga numai singura, netinuta de maini, o ia la goana...iar umbra a obosit; ce e nasol, ca nu o pot lasa nici in fun pe covor, ca ea nu merge de-a buselea decat pana gaseste ceva de care sa se ridice si iar fuge..
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
...nu cred ca am zis bine...caut geanta postasului pe net dar in magazinele din Buc., ca se duce tati sa o ia azi...dar n-o gasesc..
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ce scumpica e AMIRA, ce seamana cu ROBERT si amandoi cu mami! |

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...