Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
Cateva poze noi.
Noapte buna! 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
neata
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Neata![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ellis spune:
neata!
ce scumpica e AMIRA, ce seamana cu ROBERT si amandoi cu mami!
SANATATE, FLORIS! o fii tot de la rosul din gat...
eu sunt cheauna, ALESSIA a adormit dupa ora 00, a dormit vreo ora-doua si a inceput sa miaune; am luat-o cu noi in pat, dar a tot marait si a-a foit pana dimineata; aaseara ta-su a dat-o cu calgel si a zis ca a simtit o maseluta
, dar dimineata m-am uitat si era asa inflamata gingia ca nu se mai vedea nici caninul care era aprooape sa sparga de vreo luna; ce o fi? sa-i dau putin nurofen?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
Roxxy80 spune:
Te
mult. Cateodata chiar imi pun intrebarea daca se gandeste cineva la noi cand absentam mult timp
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Bineinteles ca ne-a fost dor! Felicitari pentru toate progresele si ai grija cum faci planificarile. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Roxxy80 spune:
Multumesc mult, Adina. Si eu zic wow!!! ca am luat asa de repede o decizie atat de importanta. Familia mea nu prea crede, ca sa nu zic de cunostinte.
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Bianca, ce mai face fata? Nu am citit din urma si nu sunt la curent Roxxy, felicitari pentru decizia cu bb2! Wow!!! Alina, si mie imi place Bobby-Car-ul, e asa... chic! Cami, multam pentru sugestii! Sa stii ca dupa vizionari am ajuns si eu la ideea unui garaj din ala, am vazut unul de la Fisher Price care mi se pare fain (de la Little People, tot au mereu chestii suplimentare, cum ziceai si tu!) Sunt suparata, Floris a facut azi brusc febra, eu tocmai credeam ca i-a trecut. Si nu stiu, o fi tot acelasi lucru, sau ceva nou? Urmarim pana maine si in caz ca nu e bine, mergem la pediatra :-(( Inainte de culcare avea 39,1 - stiu ca nu e asa muuult ptr un bb, dar nici de trecut cu vederea nu e! Noapte buna! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Multumesc mult, Adina. Si eu zic wow!!! ca am luat asa de repede o decizie atat de importanta. Familia mea nu prea crede, ca sa nu zic de cunostinte.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
bravo roxxy! felicitari petnru decizie....
uauuuuuuu... o sa avem in curand alte gravidute in gashca... ce emotionant....ank, deja am emotii...

miha, ti-am mai zis dar repet: ai niste copii tare dulci, iar ochii lor... ma dau gata... Amira iti seamana foarte bine... iar Robert e tare smecheras... ii zambesc parca ochisorii...

bianca cum sunteti? mai bine? noi am inceput sa papam mai binisor, dar sa nu-l laud prea tare.... am vazut ca mananca mai cu pofta daca sta cu noi la masa si mancam cu totii...
vreau sa va zic ca A STAT IN PICIOARE SINGUREL CATEVA SECUNDE... am fost la Kidex si acolo era un stand cu jucarii, printre care un dispozitiv de facut baloane de sapun... a fost asa de fascinat de ele, ca a ramas nemiscat uitandu-se cum zboara.... iar tati l-a lasat de manute si a stat singurel!!!!!!!!! ce baiat mare are mama....

aaaaaaaa si A ZIS MA-MA, FOARTE CLAR...
cam atat espre noi... revenim dupa ce mai citim din urma...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
CrisVa spune:
Buna fetelor
Nu am mai intrat de mult, nici nu stiu daca ma mai tineti minte.
As vrea sa urez la multi ani tuturor copiilor, sa fie sanatosi si noi sa ne bucuram de ei.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta
Ank83 spune:
Helouuu... Am intrat si eu acum ca am reusit sa il culc pe fiu-meu... care vad ca de cand are un anisor se trezeste numai la 7.30 dimineata
... si eu sunt obisnuita sa mai trag un pui de somn pana la 9
...
Daaaa...Nu imi vine sa cred ...Mai am 8 saptamani... Si trebuie sa ma apuc si de bagajul de spital
...Nu am spalat nici o hainuta
pt bubulina
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
CrisVa spune:
Am revenit dupa ce am culcat prichindelul.
V-am citit mereu insa nu am mai avut timp sa si scriu. Sa nu credeti ca am uitat de voi.
Despre noi nu sunt atat de multe de zis, doar ca fiecare zi are ceva aparte, facem lucruri noi si ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi.
Revin...mai curand de data asta
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta