Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cateva poze noi.

Noapte buna!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata!

ce scumpica e AMIRA, ce seamana cu ROBERT si amandoi cu mami!

SANATATE, FLORIS! o fii tot de la rosul din gat...

eu sunt cheauna, ALESSIA a adormit dupa ora 00, a dormit vreo ora-doua si a inceput sa miaune; am luat-o cu noi in pat, dar a tot marait si a-a foit pana dimineata; aaseara ta-su a dat-o cu calgel si a zis ca a simtit o maseluta, dar dimineata m-am uitat si era asa inflamata gingia ca nu se mai vedea nici caninul care era aprooape sa sparga de vreo luna; ce o fi? sa-i dau putin nurofen?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Te mult. Cateodata chiar imi pun intrebarea daca se gandeste cineva la noi cand absentam mult timp .

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Nu stiu daca voua v-a fost dor de noi, dar noua ne-a fost tare dor de voi.

Bineinteles ca ne-a fost dor!
Felicitari pentru toate progresele si ai grija cum faci planificarile.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc mult, Adina. Si eu zic wow!!! ca am luat asa de repede o decizie atat de importanta. Familia mea nu prea crede, ca sa nu zic de cunostinte.

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Bianca, ce mai face fata? Nu am citit din urma si nu sunt la curent
Roxxy, felicitari pentru decizia cu bb2! Wow!!!
Alina, si mie imi place Bobby-Car-ul, e asa... chic!
Cami, multam pentru sugestii! Sa stii ca dupa vizionari am ajuns si eu la ideea unui garaj din ala, am vazut unul de la Fisher Price care mi se pare fain (de la Little People, tot au mereu chestii suplimentare, cum ziceai si tu!)

Sunt suparata, Floris a facut azi brusc febra, eu tocmai credeam ca i-a trecut. Si nu stiu, o fi tot acelasi lucru, sau ceva nou? Urmarim pana maine si in caz ca nu e bine, mergem la pediatra :-(( Inainte de culcare avea 39,1 - stiu ca nu e asa muuult ptr un bb, dar nici de trecut cu vederea nu e!

Noapte buna!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Multumesc mult, Adina. Si eu zic wow!!! ca am luat asa de repede o decizie atat de importanta. Familia mea nu prea crede, ca sa nu zic de cunostinte.

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Bianca, ce mai face fata? Nu am citit din urma si nu sunt la curent
Roxxy, felicitari pentru decizia cu bb2! Wow!!!
Alina, si mie imi place Bobby-Car-ul, e asa... chic!
Cami, multam pentru sugestii! Sa stii ca dupa vizionari am ajuns si eu la ideea unui garaj din ala, am vazut unul de la Fisher Price care mi se pare fain (de la Little People, tot au mereu chestii suplimentare, cum ziceai si tu!)

Sunt suparata, Floris a facut azi brusc febra, eu tocmai credeam ca i-a trecut. Si nu stiu, o fi tot acelasi lucru, sau ceva nou? Urmarim pana maine si in caz ca nu e bine, mergem la pediatra :-(( Inainte de culcare avea 39,1 - stiu ca nu e asa muuult ptr un bb, dar nici de trecut cu vederea nu e!

Noapte buna!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

bravo roxxy! felicitari petnru decizie.... uauuuuuuu... o sa avem in curand alte gravidute in gashca... ce emotionant....

ank, deja am emotii... numai 8 sapt.????? ce-a trecut vremeeeeeeeeeeeeea....

miha, ti-am mai zis dar repet: ai niste copii tare dulci, iar ochii lor... ma dau gata... Amira iti seamana foarte bine... iar Robert e tare smecheras... ii zambesc parca ochisorii...

bianca cum sunteti? mai bine? noi am inceput sa papam mai binisor, dar sa nu-l laud prea tare.... am vazut ca mananca mai cu pofta daca sta cu noi la masa si mancam cu totii...

vreau sa va zic ca A STAT IN PICIOARE SINGUREL CATEVA SECUNDE... am fost la Kidex si acolo era un stand cu jucarii, printre care un dispozitiv de facut baloane de sapun... a fost asa de fascinat de ele, ca a ramas nemiscat uitandu-se cum zboara.... iar tati l-a lasat de manute si a stat singurel!!!!!!!!! ce baiat mare are mama....

aaaaaaaa si A ZIS MA-MA, FOARTE CLAR...bine, nu cred ca facea referire directa la mine, dar a fost tare dulce... l-am pupat in seara aia de numa....

cam atat espre noi... revenim dupa ce mai citim din urma...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Buna fetelor

Nu am mai intrat de mult, nici nu stiu daca ma mai tineti minte.
As vrea sa urez la multi ani tuturor copiilor, sa fie sanatosi si noi sa ne bucuram de ei.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouuu... Am intrat si eu acum ca am reusit sa il culc pe fiu-meu... care vad ca de cand are un anisor se trezeste numai la 7.30 dimineata ... si eu sunt obisnuita sa mai trag un pui de somn pana la 9 ...
Daaaa...Nu imi vine sa cred ...Mai am 8 saptamani... Si trebuie sa ma apuc si de bagajul de spital ...Nu am spalat nici o hainuta pt bubulina

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Am revenit dupa ce am culcat prichindelul.
V-am citit mereu insa nu am mai avut timp sa si scriu. Sa nu credeti ca am uitat de voi.
Despre noi nu sunt atat de multe de zis, doar ca fiecare zi are ceva aparte, facem lucruri noi si ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi.
Revin...mai curand de data asta

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta

Mergi la inceput