Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis
dar dimineata m-am uitat si era asa inflamata gingia ca nu se mai vedea nici caninul care era aprooape sa sparga de vreo luna; ce o fi? sa-i dau putin nurofen?

Poti sa-i dai putin,ca nu se intampla nimic.Macar vezi daca se linisteste... Pupici la maraici.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Te mult. Cateodata chiar imi pun intrebarea daca se gandeste cineva la noi cand absentam mult timp .

Eu cred ca da...numai ca de cele mai multe ori se omite a se pune intrebarea...

Ia sa dispar si eu vreo cateva zile...sa vad intreaba careva de mine?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
miha, ti-am mai zis dar repet: ai niste copii tare dulci, iar ochii lor... ma dau gata... Amira iti seamana foarte bine... iar Robert e tare smecheras... ii zambesc parca ochisorii...

Multumim!
Robert e tare smecheras si poznas. Uneori ma bucur ca nu e...blegoman,dar imi trebuie niste nervi beton.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CrisVa
Nu am mai intrat de mult, nici nu stiu daca ma mai tineti minte.
As vrea sa urez la multi ani tuturor copiilor, sa fie sanatosi si noi sa ne bucuram de ei.

Bine ati revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Te mult. Cateodata chiar imi pun intrebarea daca se gandeste cineva la noi cand absentam mult timp .

Eu cred ca da...numai ca de cele mai multe ori se omite a se pune intrebarea...

Ia sa dispar si eu vreo cateva zile...sa vad intreaba careva de mine?

eu eu...macar ca mi se face dor de-o praji si tot intreb...si sa stii ca eu deseori pe pagina ta de la semnatura...ca mai intru sa vad ce e nou...

i-am dat panadol...ea doarme acu...eu am baut ness si nu pot

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

nici nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic...sa incerc...

ANDREEA - felicitari lui ERIC pentru pasi!

; eu de atunci ii dau imuno-baby(dr a zis ca ea nu prea recomanda, dar nu e nici impotriva, asa ca am hotarat eu) si vad ca nu a mai prins nimic,

tot caut si eu pe net prin magazine geanta postasului sau ceva asemanator, ca a mea vrea sa merga numai singura, netinuta de maini, o ia la goana...iar umbra a obosit; ce e nasol, ca nu o pot lasa nici in fun pe covor, ca ea nu merge de-a buselea decat pana gaseste ceva de care sa se ridice si iar fuge..

POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

multumim ellis... bine, inca nu mergem singurie, doar tinuti de manute.. dar insista sa stea singurel in picioare, nesustinut... si se ridica, se clatina, cade, si iar de la capat.. e tare perseverent copilu' meu...

legat de imunnobaby... si eu am inceput sa-i dau... ai idee cam cate zile pe luna se da? sau care e durata tratamentului? mersi!

referitor la geanta postasului, de ce n-o comanzi pe net? e mai simplu, si nu te mai plimbi prin n magazine s-o cauti...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Adela, eu stiu ca fundulet, pasa iritate inseamna alergie. Maria face asa de la mar crud de exemplu. Daca nu-i dau in 2 zile trece. Papa doar ocazional mar crud, in mod normal il pun putin la steamer. Eu as zice sa urmaresti ceva din alimentatie, in special fructe, legume crude.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANDREEA - imunobaby se poate da 3-4 luni, se da o luna apoi 10 zile pauza, iar...
- pai eu vroiam azi geanta postasului sa nu treaca ziua fara cadou, si nu umblu prin magazine, cautam pe net sa-l anunt pe sotu de unde sa o ia; dc nu gasesc, facem comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Salutare mamici si pitici!
Mai reusim si noi sa intram pe forum...mai rarut ca nu-mi permite buburuza....
Acum avem 10 luni ( maine) si putem raporta si noiveva noutati....de pe 18 oct am devenit si noi IEPURAS ( 2 dintisori)in sfarsit dupa o "lupta" de aprox 2 sapt cu dif simptome pe rand febra seara si noaptea, plans cu urlete noptile, irascibilitate max, lipsa poftei de mancare, diaree
Alta noutate e faptul ca reusim sa stam pe propiile picioruse dar sprijinindu-ne de ceva!
Apoi dansam de zor cum auzim ceva ritmat...chiar cantat de mama!
Si de ceva vreme zice MA-MA...dar numai la mare ananghie..in rest toata ziua ta-ta-ta si o gramada de alte sunetele!
In rest suntem fff sociabil si neaparat sa fie lume multa in jur si copii
Am inceput sa papam mai putin decat inainte...dar avem rezerve...adica vreo 13 kg la activ
Pupam mamicile si bebeii si poate reusim sa ne cunoastem la intalnirea de un an...daca va avea loc

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Pentru iritatie, eu folosesc Mustela Stelactiv (crema pe care o aplic seara dupa ce ii fac baita) sau Reviken, e cam acelasi lucru doar ca difera preturile din cauza firmei.
Sfatul meu pentru inceput sa iei Reviken si sa vezi daca are efect si sa ii dai de fiecare data cand ii schimbi pampersul si dupa ce o speli.

Multumim pentru urarile de bun venit.

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta

Mergi la inceput