Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antoanela23

Simo, Andra, felicitari pt aniversarea casatoriei, va urez multi ani fericiti impreuna cu multa sanatate si bucurii.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Hi-hi, acum am vazut cum am scris, se intelege ca sunteti casatorite una cu cealalta .

Rectificare: Simo, Andra, felicitari pt aniversarea casatoriei, va urez multi ani fericiti alaturi sotii vostrii (respectiv), multa sanatate si bucurii.

Alina, spor la invatat, bravo tie ca esti harnicutza .

Dana si eu m-am emotionat cand am citit cum l-ai anuntat pe sotul tau. Inca o data, felicitari.

Monica, bafta multa in continuare si nastere usoara.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineatza.eu sunt chiauna si beau o cafea mare fara lapte,azi vreau sa tin post.nu scriu prea mult caci sunt tare incoerenta,inclusiv gandurile s-au imprastiat prin capul meu....aceste trei randuri le-am corectat de doua ori

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto..multumim de urari ...si separat si impreuna

Spor la facut bagaje, drum bun..si de intalneala ....eu iar stau departe!

Pup la copiii tai frumosi!

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!
Anto, merci!
Zici ca vii in tara?
Mie mi-ar conveni o intalnire sambata pe 1, chiar ar fi ok, ca dupa aceea intru pe codul rosu, cu nasterea... pana atunci sper sa nu fie probleme. E ok si ora... Seara sau in zilele lucratoare e mai greu acum, mai ales ca se si intuneca f devreme, se da si ora inapoi, de la 6 deja e intuneric, si nu am avea timp, pana pe la 3-4-5 poate unii copii dorm, si pe urma nu e timp.
Asa dimineata cred ca e bine.
Mi-ar face placere sa ne mai vedem

Am uitat sa-i urez Anyei La multi ani, m-am tot tinut, dar am uitat

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Va multumesc pt urari...din pacate am avut o zi de zacut la pat...de vreo 3 zile ma durea partea stanga a fetei, cu tot cu ochi, nas, ureche...azi a fost apogeul, plus durere de cap tot numai pe jumatatea stanga.

pe seara am iesit la plimbare, a fost ceva mai bine...ne-am jucat cu frunze. Avem si poze noi la semnatura, mai ales ce stil nou de dans si-a gasit Matei, cum face el "rama" pe covor

sanatate multa in primul rand!!!!!
cu poti sa zici draga ca face "rama" pe covor?ha ma simo!!!! ala e "break dancing" in toata regula. super si plimbarea prin frunze. eu din nefericire nu am un parc mai acatarii pe langa casa, asa ca il plimb mai mult pe..........maidan. trebuie sa ma mobilizez si sa-l mai scot cu masina in parc de parc!!!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Multi ani fericiti Simo si Andra alaturi de sotii vostri. Sa va dea Dumnezeu sanatate sa va bucurati de minunile din viata voastra.
Simo mi-a placut rochitza ta de la nunta. Mama, da' ce slaba erai.

Anto tare as vrea sa ajung si eu. Sa speram ca va fi frumoasa vremea. Ca acum e asa urat.

Eu una sunt tare nervoasa. M-a enervat administratora ca de pe 21 au venit aia sa dea drumul la caldura si ea, din cauza a doi pensionari din bloc, a zis nu. I-am sunat astazi eu din nou. Sper sa vina. Mi-e mila si de batraneii aia ca nu au bani dar de copilul meu mi se rupe sufletul.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 4 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!

Simo si eu patesc destul de des sa ma doara o parte a fetei. Imi trece cu antinevralgic sau cu sare incalzita (asta o foloseam in timpul sarcinii).

Am mai pus si eu cateva poze noi

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

super super super tare http://good-times.webshots.com/photo/2806020540102456471ExUHJv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara...oauuu,v-am gasit pe pagina 2,se vede ca a inceputul week-endul.
fii-miu a avut o zi mai ciudatica,mai aparte...cu maraieli,nesomn si nemancat,astept rezultatul,sper sa fie unul usor.
acum iesim la plimbare si sa scoatem catelul,nu stam cu el in casa,il avem intr-un tarc dar trebuie sa merg zilnic sa-i dau apa si mancare.

o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina.a, multumesc pentru urari.

Eu ca de obicei am lasat declaratiile pe ultimul moment, dar am avut liniste cat le-am facut, Saby a fost cuminte si consortul a curatat aragazul si toata bucataria. Nu stiu ce i-am pus in mancare de a facut asta, ca daca as sti i-as pune mai des . E vorba de sot, nu de Saby.
Fii-mea a invatat ieri oferta de la Praktiker, s-a plictisit in masina si nu aveam altceva la indemana, asa ca acum o intreb si imi arata unde este flexul, rotopercutorul, cabina de dus, parchetul, gresia etc.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput