Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)
Raspunsuri - Pagina 18
monicabo spune:
Sal,
Nu prea am mai apucat sa scriu... am tot fost prinsa, acum am un pic de timp, sunt ai mei cu Andreea la plimbare...
Mai e un pic si vine noiembrie si vine bebe...
Mai raspund si eu din amintiri, ca de citit am apucat in mare sa citesc, insa memoria mea nu mai retine tot
Simo, aniversare frumoasa! 
Timi, super carutul ala cu tricicleta...
Cafera, sper sa treceti cu bine peste probleme
Mamii, mi-au placut pozele cu Alex
Karligutza
ca nu te-am mai vazut prin zona..ce face Adeluta?
Claucia...parca tu ziceai de Carrefour ca se duc multi bani.... de asta ma plang si eu...si mie mi se pare ca se duc multi bani pe cumparaturile saptamanale la carrefour/cora si alte magazine... si sotul zice la fel, ca unde naibii se duc atatia bani???
Si zau daca luam chestii excentrice... De obicei luam din astea de-ale gurii, gen paine, lapte, branzici, iaurturi, fructe, legume, ceva carne, apa (cu totul, si pt noi si pt copil).... pt copil cam la 2-3 saptamani pampersi, la saptamana lapte praf, din cand in cand cate o hainuta (ca na mai raman mici).., tot din cand in cand, produse din astea de curatat gen pronto, cif, cillit pt cada si wc, tot din cand in cand ulei, zahar, sare, bulion...si gata se fac 3-4 milioane... Nuluam toate produsele astea deodata...unora le vine randul la luna...
Mergem cu lista, nu prea iau pe langa...ca de aia fac si lista pt o mai buna organizare
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
36+
Ana Maria
musso17 spune:
monicabo, te inteleg perfect, eu ma zis ca nu mai intru in carffourul asta,azi am luat un puzzel si o carticica pentru finu meu,apoi ceva de mancare da usor,oua,iaurt,branzica si am lasat 1 milion...deci,nu ma mai duc acolo.
fii-miu a dormit azi o juma de ora,poate reusesc sa-l culc mai devreme,ne-am plimbat si a dat turul unei masini de vreo zece ori de ametisem.acum ma duc la ordine ca doar ieri am aranjat si azi e la loc dezordine
mychydutza spune:
gata! l-am adormit! acu ma bucur da la noapte cine stie??? ieri noapte pe la 4 avea chef de joaca si de "vorbit pe limba lui". imi venea sa-l fac racheta, asa de somn mi-era.
monikbo, se apropie sorocul, ai??? ce repede trece timpu.....natural? sa-ti dea DD nastere usoara, fara probleme si un bebe sanatos!
maine imi vine soatza ..sa vedem daca il mai recunoaste fii'su!!!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
monicabo spune:
Miki, daaa, se apropie momentul... am mai spus, am niste emotii cat casa, nu pt nasterea propriu zisa, cat pt ce va urma dupa...
Da, tot natural voi naste. Nu sunt probleme, si sper sa nu apara nimic pe parcurs care sa schimbe ceva. Ca data trecuta tot natural am nascut si a fst ok.
De ce sa nu-l mai recunoasca Andrei pe sotul tau? Nu e el atat de fraier ![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
36+
Ana Maria
mychydutza spune:
ghinetz, tu pe unde esti? te-ai pierdut in meandrele intzarcatului????????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Simo78 spune:
Va multumesc pt urari...din pacate am avut o zi de zacut la pat...de vreo 3 zile ma durea partea stanga a fetei, cu tot cu ochi, nas, ureche...azi a fost apogeul, plus durere de cap tot numai pe jumatatea stanga.
pe seara am iesit la plimbare, a fost ceva mai bine...ne-am jucat cu frunze. Avem si poze noi la semnatura, mai ales ce stil nou de dans si-a gasit Matei, cum face el "rama" pe covor ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Antoanela23 spune:
Buna seara frumoaselor,
Nu mai am timp de nimic in ultimele zile, am inceput pregatirea pt plecarea in vacanta.
Fetele din Bucuresti, ce ziceti, o punem de o intalneala?
O sa vin eu cu o propunere initiala si daca nu e bine o ajustam. Ma gandeam ca e mai bine in weekend, sa poata veni si fetela care lucreaza, deci propun sambata 1 noiembrie, in jurul orei 10 - 11 in Herastrau.
Nu mai stiu pe la ce ora v-ati intalnit datile trecute, daca preferati dupa-amiaza, nu e nici o problema.
Noi plecam duminica si in Buc nu am internet, decat cam rar si cam putin.
O sa mai intru zilele astea sa vad ce ati raspuns si voi trimite pe mail-ul comun nr de mobil sa tinem legatura.
Simo, Andra, felicitari pt aniversarea casatoriei, va urez multi ani fericiti impreuna cu multa sanatate si bucurii.
Mai aveam multe de spus dar am uitat, sunt cam somnoroasa.
Va pup, noapte buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
arhdy spune:
Buna dimineata fetelor.
Subscriu si eu la intalnirea in week-end. Asa reusesc si eu sa ajung. Din pacate in cursul saptamanii ajung de la munca in jur de ora sase si sunt obosita, incat nu mai sunt in stare sa plec undeva. De altfel este si greu, avand in veder ca se intuneca mai devreme si pana ajung eu din Tineretului, ar fi intuneric de tot.
Va pup si sa aveti o zi buna.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
Antoanela23 spune:

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
X-ray spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Antoanela23![]() Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005) Poze noi Sonia la Un An! |
o iaueu!saru-mana!
fetelor am citit doar ultimul capitol ca imi era dor de voi rau de tot.
danaaaa feelicitariiii!!!Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun,cel putin la fel de reusit ca si dariuca,si sarcina usoar din inima iti doresc!
la multi ani scumpei de anya!sa cresti mare si sanatoasa,frumoasa esti,desteapta ca mami si tati asa ca iti doresc sa ai tot norocul din lume!
la multi ani carla!
o mie de ani fericiti de casnicie simonei si andrei!
sanatate strumfilor bolnaviori....
si cam atat am retinut...noi suntem bine,eu invat cat am timp liber si deastea.....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)povestea noastra...