Puiutzi de Randunici 2008!! (116)
Raspunsuri - Pagina 20
tuchita spune:
Stela, vazut-placut, tot nu cred ca urla....
Nicoleta, ce frumos! Vreau la munte!
Cand o sa am eu timp o sa se duca toamna asta frumoasa! macar de-ar veni zapada ca Ilinca m-a innebunit ca vrea cu sania! Nu stiu de unde stie, ca noi n-avem sanie!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
ce priveliste frumoasa ai, nicoleta!!
apropo de lipsa de viata sociala, eu am aranjat azi cu mama ca we viitor sa stea jumate de zi cu Mufa aici, iar eu si iub sa fim romanticosi, sa mergem la un film, sau sa iesim la un restaurant..sa vedem daca ne tinem de plan!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Cuscra,nu s-a eliberat ginerele
!!!
Cristina,tare frumusei copilasii
!mai,cand mai vi pe aici sa dai un semn..poate asa ma vad si eu cu Nicoleta![]()
Clau,ce bine arati
!Bravo!iar Rebe e o scumpa
,alaturi de fratiorul grijuliu
Nico,faine pozele!pe unde v-ati plimbarit???
Roxana,sa ai o saptamana usoara
Luny,faine planuri!cand ai un copil mai poti face escapade de-astea
!David e dupa noi,ca scaiul![]()
Va
pe toate...mai am hainutele de pus in trolere,sa fac baie,apoi somn de voie
,desi nu stiu cum ..ca am un morcov mare,ca maine iau analizele 
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
CristinaGoji spune:
Musai Luny sa va tineti de plan. si cat mai des. 
Multumim de aprecieri inca o data. Vazut si eu pozele Stelutzei si ale Nicoletei.
Scumpi tare puiutii vostri. Matei seamana tare mult cu mami Nico, dar Teo chiar nu stiu cu cine seamana
, oricum e o frumoasa.![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Simo27 spune:
Cristina,TEA seamana cu
,Cuscru![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
CristinaGoji spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Cristina,TEA seamana cu Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte! |
Mey, l-am vazut pe cuscru'to in poze si nu mi se pare ca ar semana
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Nicoleta spune:
Simo, nu ne-am dus departe, doar pana in Parcul Trandafirului, a stat piticul la soare cu tati, iar eu cu Stefan am mers sa cautam ceva de incaltat pentru el la leonardo, dar nu am gasit ce vroiam... maine merge la inot si ii trebuie incaltaminte cu scai, ca nu sta nimeni dupa el sa il lege la sireturi... Bafta maine. Cat faceti pe drum de obicei?
Luny, da, avem o super-priveliste, ne place mult cum e amplasat apartamentul, dar suspinam dupa o casuta... fie ea si de week-end... Cat despre planuri de iesiri in doi, hm, nu curand, nu as putea sa chem bunicile de la atatia km pentru asta... oricum, Matei este prea mic sa il lasam cu cineva, mai ales ca nu cunoaste... Iar Stefan... ar vrea sa mearga cu noi!!
Cristina, era cazul sa am si eu un copil care sa semene cu mine, cel mare este tati intreg!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Tuchi, tu da intai examenele si apoi la munte, da?!
Bafta multa!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mstela spune:
| citat din mesajul lui luny ce priveliste frumoasa ai, nicoleta!! apropo de lipsa de viata sociala, eu am aranjat azi cu mama ca we viitor sa stea jumate de zi cu Mufa aici, iar eu si iub sa fim romanticosi, sa mergem la un film, sau sa iesim la un restaurant..sa vedem daca ne tinem de plan! LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Cristina,TEA seamana cu Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte! |
Mdea,recunosc..Asa e cum zice Cuscra.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora