Puiutzi de Randunici 2008!! (116)
Raspunsuri - Pagina 21
mimonix spune:
mey, vreau sa scriu scrisorica sa nu schimbati capitolul
Sau ...sa-mi spuneti ca mai astept ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
So..am facut o baie magnifica in cada cu sare de mare si m-am simtit in al noualea cer
...bine mai fuse..nu am mai facut o baie in cada de mai mult de 1 an!!
Insa,tot am dureri in corp..of..mai bag un paracetamol.
Am vazut si eu poze frumoase de la Bv..nostalgica e toamna asta!
De baietii frumosi ai Nicoletei nici nu mai spun,ca i-am tot vazut..scumpei

Aoleu,Cuscra,nasol cu ginerele...baga neaparat supo glicerina sau duphalac.Dar plange din cauza asta sau nu are nicio treaba?Ca de nu,lasa-l in pace
.
Cristina,lasa ma ca-mi fac eu si baiat sa semene cu mine,asa cum ai tu
...dar nu vreau acum..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
bubu05 spune:
'Naaa searaaaa!
Sa nu plecati la culcarica, ca vin si eu c-o scrisorica
si cu povesti! si cu pozeee!

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Simo27 spune:
Nicoleta,facem cam 12 ore din Hunedoara pana in Munchen!maine vom sta la niste prieteni in Alba iar abia miercuri plecam spre Germania!
Cuscra,nu plange..dar e marait rau!i-am pus supozitor si abia a iesit o mingiutza
!nasol....duphalacul e voie si la bebei????ca de la lass baby a vomat!
Oricum,maine mergem la dr cu el!
Noapte buna
Simo-Mimo,hai cu scrisorica
!nu mai astepta,ca trece noaptea![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mimonix spune:
Sa incepem cu inceputul...
Tuchiam citit cu nutritionistul ...razi tu razi dar din asta ies bani...coconeala , fite...e "cool" sa mergi la nutritionist draga ! Fata aia are dreptate, din pacate nu tine doctorul dieta
dar ziceai ca scrii diete si m-am gandit si eu sa-ti dau o tema
Am vazut si pozele si filmuletul
recunosc ca trebuie sa aveti rabdare cu carul ...ma uitam la Ilinca in baie si mie Ilinca imi aminteste tare bine de Teo mica (parul, tunsoarea, ochii nu stiu) ...ma gandeam ca eu niciodata nu i-am dat mana libera sa faca d-astea...baie e baie, masa e masa...si nu a fost altceva decat o masca a lipsei mele de rabdare sub genericul educatie ...e bine sa lasi copiii sa se manifeste, am inteles si eu la batranete unele lucruri
dar mai bine mai tarziu decat deloc
Ia uite 
pentru rabdare si copii frumosi! Hai si cu dietele alea odata ca mi-e o seteee ![]()
Blankarbine ca puiul tau se dscurca si tu esti acolo pe metereze...inca putin si ati scapat 
Claucred ca azi ne-am intersectat in parc
Noi am plecat de acolo la 14,30
...Tot asa atarnat sta si Vladutz in leagan , alti copii am vazut ca stau FRUMOS dar deh! nu toti
Tu arati senzational , cred ca ai slabit mult (mutulica, tace si face
) Masina arata
rosioara asa si am vazut si Rebe in carut la Auchan..cum a stat? A fost cuminte?
Cristinav-am vazut si pe voi , aproape nu mai stiam cum aratati
Nu prea ti-ai aratat tu taliuta (eram curioasa
) dar puii sunt importanti, drept ii !
Nicoletace n-as da sa vad si eu asa splendoare din balcon
Dar mai am un pic rabdare ca muntii se ridica pe zi ce trece (sapa astia, nu se mai opresc
) si pan la anu sigur apare si padurea, si un telescaun
Am vazut si restul pozelor...mai dar si tu esti foarte tanara
si ce v-ati mai plimbat
Bravos!
Stela donsoara ta arata demential cu bluzitele alea una si una
, cu un singur pantof
si noi patim asta mereu
Dar tu parca nu mai esti asa de blonda??? Sau mi s-a parut?
Olgutza 

cand ai citat desteptele cracii pe mine m-ai omis ...ma intreb oare eu ma incadrez la frumoase
? Ma oftic, asa sunt eu...doar stii ca ma oftic
Dar si tu ai
kilarit-o pe xena aia , nimic n-a mai ramas din ea
Stie motanul ala ce stie de sare asa bine la beregata 
Lunyromantisme ai? Vreti sa mariti familia? ![]()
Sigur am uitat ceva, pe cineva
dar revin
iar acum 
Am descoperit sursa de Hipp si pampers cu elastic si multe alte grozavii
BABYPOINT.ro
Si nu stiu de ce , dar cred ca Sovio s-mi traga una-n freza ca eu imi amintesc ca ea mi-a dat un link nu demult..nu cumva era chiar asta? Daca da, sunt o cornuta
pentru ca eu am crezut ca e tot ceva gen bebelusul tau , etc care se aprovizioneaza din supermarket si uite asa....Dar gata, azi m-am desteptat si sunt f fericita 
REVIN
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Simoam zis eu ca am uitat ceva
Vacanta placuta si relaxare maxima 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Simoam zis eu ca am uitat ceva Vacanta placuta si relaxare maxima ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mimonix spune:
Am editat scrisorica ...scrisesem ARIEL in loc de TUCHI
Vai de steaua mea, functionez dupa mecanismul :daca-i link, e Ariel
Dar chiar, mica sirena ce-o face ? Se giugiuleste cu randunoiul pe care nu l-a mai vazut de mult ???? ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
mstela spune:
Cuscra,e bun duphalacul.Nu face nimik rau.Si eu i-am dat Teodorei odata.Zic si eu de pe acum calatorie placuta si sa va simtiti bine.
Mimo,multzam...sunt nevopsita,bre
...si eram si nespalata la cap.
![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Nicoleta spune:
Mimo, nu sunt foarte tanara... am implinit 30, in primavara, sa ma vezi acum zici ca am 60... dar trece, e obositor ritmul, dar stii ca el face muzica!
Cat despre "muntii" din Bucuresti, cred ca ar trebui sa fii multumita ca nu sunt de gunoaie, ca daca sapa astia asa de mult sigur dati de o comoara!
Ma duc la nani, ca sunt franta! Nu ca as fi facut ceva special, dar se tot aduna...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)