Puiutzi de Randunici 2008!! (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cristina, ce mare e Daria! Si Vladic e un super smecher frumusel, iar poza cu pantofii tai e de revista!
Clau, ce bine arati! Iar Rebe are ochii parca din ce in ce mai negri si e mortala in dulap! Si Razvan e tare mandru de masina rosie!

Nicoleta, ce vorbareata esti de cand ti-a venit sotul acasa! e de bine! super pozele!

olga, LMA pt socru si dixtractie placuta!

Hai ca astia mici iar au ceva de impartit.....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cristina tare frumosi sunteti, ai 2 pui deliciosi!
clau ce se distreaza Rebe in leagane! si lui Mufy i-a placut!ce haioasa e in caruciorul de cumparaturi si pe raft:)) tu arati excelent!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce puiuti frumosi am vazut...
cristina ce copii frumosi ai...daria e o dulcica cu parul zburlit! si ce de torturi apetisante pe acolo
clau ce mare s-a facut rebe...si ce bine ii sta in raft!
nico ce pui scumpic e matei
va pe toate si va urez o saptamana usoara fie ca va duceti la servici sau stati cu puiutii vostri!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!

Mergi la inceput

cuscra..o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Asa ne-am distrat noi azi
In continuare,pozici din ultima vreme.
Azi,Tea a devenit carnivora.
M-a cam luat raceala si pe mine.Ma doare toate cele.Am bagat paracetamoale si preconizez sa trag o baie puternik cu sare,dupa ce adoarme Tea.Numai sa nu adorm eu inaintea ei..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Ce-ar fi sa o sarbatorim noi pe Tuchi ca fetele, intr-un club, ca tot mi-ati dat apa la moara? un destrabal, dansat pana picam, un cocktail?

Si yo ma bag..

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

frumoase poze Stela, mai ales 'bau' dupa copac!

Mergi la inceput

Merci luny.
Cuscra,s-a eliberat gineremeu?
Cristina,mai treci pe aici sa ne mai spui de voi,chiar si asa cu temele nefacute,ca nu te scoate nimeni la tabla..Sunt sigura ca multe dintre noi ne gandim la tine si la puiuti.Of,sper sa se acomodeze Vladutul si sa te mai lase sa respiri.scumpici puii tai.Vazandu-l pe Vladut ce pui mic e,imi dau seama mai bine ce greu ti-o fi cu 2!
Clau.I-am dat si eu Teodorei azi o lta de carne in piure si ce a mai ramas,fiindca era ceva carnita pe ciolan,ti-am urmat sfatul si am bagat-o intr-un celofan la conge..Ce zi plina ati avut!!Ce dulce Rebe..si ce fetita mare,ce blugi de donsoara!!In mobila e tare haioasa!

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, sunt vorbareata, da... probabil compensez momentan asa lipsa vietii sociale din ultima vreme... si mai este un motiv, ati devenit voi mai putin vorbarete si am timp sa va citesc .

Clau, super masina! Cat a costat? Sper ca intr-un an sa am si eu ocazia sa aleg intre o masina adusa de dincolo, SH, sau una autohtona noua. Tot duc tratative cu sotul... sa vedem ce iese, dar asa mult as vrea!

Descarc imediat poze facute azi de la balcon, sa vedeti superbenie de toamna in Bv!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2622082320103379982TcKdFs

Pozele promise. Vedeti cum ma faceti voi sa vorbesc singura? Sau ati migrat toate??

Cristina, daca mai veniti in Bv spune si tu ceva, ca ne vedem.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput