Puiutzi de Randunici 2008!! (116)
Raspunsuri - Pagina 18
CristinaGoji spune:
Gata! aici aveti poze cu pruncii.
Mama cate poze am putut pune, cred ca am batut propriul record la poze incarcate intr-o singura zi![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
POZE DE AZI
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Cristina, ce m-am delectat cu pozele tale! Daria e asa frumoasa si finuta, iar Vladic pare un mic smecheras!
Sa-ti traiasca puii frumosi!
POZE
POVESTEA NASTERII
CristinaGoji spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Cristina, ce m-am delectat cu pozele tale! Daria e asa frumoasa si finuta, iar Vladic pare un mic smecheras! ![]() Sa-ti traiasca puii frumosi! POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
Clau -
si eu m-am delectat cu ale tale, cu poza haioasa din dulap, cu ochii migdalati ai Rebeccutei si cu mamica sexoasa si eleganta in fustita si sacou!
Vladic
Daria
clauclau spune:
Cristina, 
.
POZE
POVESTEA NASTERII
Olgutzika spune:
Cristina,
!!!Ce-a crescut Daria
! Vlad e al tau, si Daria a lui tati
! Si eu sunt pe forum cu pauze, insa sa stii ca "reinsertia" se face fara probleme
. Eu sunt convinsa ca ai multe de spus, eu una am nevoie de sfaturile tale...
Clau, ce mai-mai sunteti voi
!
Stelutza, am uitat sa iti spun ca mi-a facut pofta MARE de rulada cu mere. Am foi ( Linco, ovcors ), da' n-am mere, deci...raman cu pofta pana maine.
Va pup si ne vedem maine, cred, ca plecam la ai lu' Radu, azi e ziua lu' socra-miu. Daca reuseste Radu sa faca un dus...poate plecam
azi...
Blanka, doctorii ce zic de laptele lui' Eric? Cat mai stati acolo? Daca i-l dai cu lingurita, precum legumele? Ca solutie de criza, zic...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Nicoleta spune:
Salut.
Blanka, multa sanatate puiului tau, sa se faca repede bine!
Cristina, ce copii frumosi ai tu! Am vazut pozele voastre, super-dragute! Am fost si noi in Cluj de 2 ori pana acum, dar nu-l aveam pe Matei. Daca mai venim, poate ne vedem. Mai la primavara incolo...
Am intrebat pediatra daca exista cumva o legatura intre muci si eruptia dentara, a zis ca nici gand de asa ceva. Stefan nu a facut diaree de la dinti, o fi poate ca ei baga in gura mainile si nu sunt mereu impecabil de curate...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
A, am fost afara, este cald si frumos... sper sa nu se lase cu muci mai multi... decat pot duce!(imi pare rau ca am uitat aparatul acasa... peisajul de toamna este superb!)
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Olgutzika spune:
Ma duc sa imbrac copilul, dar mi-am adus aminte ca nu i-am spus Nicoletei ca i-am admirat si ei pozicile
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
CristinaGoji spune:
Nico - cu mare placere organizam o intalnire la Cluj! Multumim de aprecieri! Si Olgutzica
Noi am fost la Brasov exact cand a fost Cerbul, dar am hotarat spontan sa plecam, nici nu stiam ca e Cerbul de Aur, si ne miram ca nu gasim cazare. Ne-am cazat in Prejmer, dar n-am apucat sa va anunt, pe tine si Simo sa ne intalnim.
Vladic
Daria