Puiutzi de Randunici 2008!! (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari,repede repede ca am treaba si apoi sa fugim in parcut ca cica e caldutz afara.
Cred ca m-a luat raceala ca asa imi vajaie capul si ma dor ochii in cap...am bagat paracetamol.sper sa treaca..
Haha,Cuscra,si tu ai philips mixer si nu ziceai nik cand ma alarmam eu pe aici?Asa e,apasam eu finutz-cateva secunde.Azi am frecat mai mult,am apasat si turbo si a iesit super fin..numai ca atat s-a scremut si s-a invartit ca abia a mancat jumate din piure..Am muncit degeaba.Pun si poze cu norata dar mai tarziu.Nu merge niciun fruct laxativ la gineremeu?Saracutul,se chinuie.
Cristina,precoaca si Daria.ici voua."Mai vino seara pe la noi!"
tuchi,spor sa ai pe ultima suta de metri.Ce tare Ili cu wc-ul...
Cami,LMA se Sf Luca!Sa traiasca!
Olgutzik,bv Sophiei ca a scapat de balaur!SIROPUL Prospan sa traiasca!Cred ca nu o sa uit asta!Mai ales dupa patania Arielei.
Fug sa pregatesc piureul...cu ciolan.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,uite ca nu am realizat ca nu ti-am zis nimic de mixer!sa spui cum a papat TEA bunatatea de pireuas!
Cristina,merci de sfat.o sa iau lactoza de -aia,sper sa fie buna!ca i-am dat de dimineata lass baby si mi-a vomitat tot lapticul ce il bause inainte,si nu oricum,ci in jet!cred ca nu il mai suporta...off,i-am pus si supozitor si abia a facut o galma mica...mor!!!!!!!
Cami,LA MULTI ANI lui LUCA!Sf Luca sa il ocroteasca
Olgutza,Tuchi,Mihutza,Luny-si voua!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, usor o iau, dar imi fac temele ca uite Gecko de cand cu diversificarea nu mai da pe net... si apoi cine stie daca mai am sau nu timp de informare??!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Mimo, s-ar putea sa fie de la frig mucii, dar intreb si eu ca tine, or fi de la eruptia dentara?? Ca azi-noapte a spart gingia si alalalt dintisor... Azi i-am facut aerosoli de 2 ori, cu ser fiziologic, si acum respira bine, nici urma de muci, asa ca asteptam sa se trezeasca si sa iesim iara, ca este asa soare si fain!!! Haideti la Brasov! Este super frumos! Eu deschis fereastra si dau de padure! (bine, nu stau ca Simo la casa, da tot e ok!).

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2050591460101701233nHOTWf

Poze cu noi, amestecate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Stelutza draga, de venit as mai veni, dar nu ma lasa pruncii sa ma pun la curent cu ce se mai intampla pe crenguta, si e tare greu sa intru la povesti dupa o absenta indelungata. Parca simt ca nu mai am ce spune. Multam fain oricum, mi-au uns sufletul cuvintele tale, precum si ale celorlalte fete care mi-au adresat un cuvintel, semn ca nu m-au uitat

Nico si Mimo - sa stiti ca si eu am observat la Vladut inca o anumita legatura intre muci si dinti. Ma gandesc ca poate le scade putin imunitatea in perioada eruptiei dentare, de acolo si febra, diaree, muci.

Vladut al meu nu a avut chef vreo 2 saptamani sa mearga la cresa, asa ca am stat singura cu ei amandoi acasa non-stop si m-au terminat. Saptamana trecuta am facut iarasi reacomodarea cu cresa, adica am stat cu el acolo si deja joi si vineri am putut pleca fara ca el sa planga dupa mine. Sper ca de luni sa nu mai avem probleme iarasi cu acomodarea.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

intru repede sa va spun ca Eric e din ce in ce mai bine
el vrea sa se intoarca pe burta desi mai are 3 tuburi in burta
nu mai stim cum sa il tinem , nu mai are rabdare sa stea in patul ala
NU VREA SA MANANCE LAPTE 'nici un strop ,nu stiu de ce
numai ceai si borcanele,sper sa isi revina cand ajungem acasa
va pup si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

blanka, toata ziua m-am gandit la voi! Ce bine ca sunteti bine!
Cu laptele lasa-l in pace, cred ca o sa-si revina el! daca vrea ceai da-i cat mai mult, sa se hidrateze! Va tin pumnii in continuare!

Cristina, tu stii ca toata lumea te iubeste si apreciaza, asa ca te primim si cu temele nefacute! o poza ceva, cu Daria, ca zau daca stiu ce fata are! Pe Vladut noroc ca l-am vazut"live'!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Blankar, ma bucur ca Eric e din ce in ce mai bine! Bravo voua si abia va asteptam acasa sanatosi.

Tuchi, sunt frumosi rau copiii tai, sa-ti traiasca!

Luny, imi pare rau de noaptea grea.

Stela, am uitat sa-ti raspund cu carnita, ies cam 3-4 lingurite de carne din cubulet. Carnea de pui ii place cel mai putin!

Noi am umblacit pana acum, am dus copiii in parcul Titanii, foarte frumos a fost. Am dat-o pe Rebecca in leagan si-n alte jucarele. Apoi am fost la biserica si am impartasit-o , apoi la masa la socrii si in final la cumparaturi. Abia ce-am ajuns acasa , am papat si lumea doarme acum...

Avem si ceva poze, incerc sa le descarc, sa vad daca mai am baterie...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tuchi - acuma se incarca pozele pe webshots. Tu cand ai rezultatul la examen?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput