Care este altarul sufletului tau?
Raspunsuri - Pagina 2
b.nica spune:
Chiar nu v-ati dat seama ca va selectez?
Cine ma convinge ca are suflet bun,curat,imi este prieten,cine face analize si se intoarce in analize pe text, sa fie sanatos, ca nu ma intereseaza.
Sunt multe intrebari care nu-si gasesc raspuns.
Dragii mei useri DC,suntem persoane care ne punem intrebari,care se pun acelora care vor sa fie lamuriti in ceeace priveste scopul pt. care se afla aici si acum.
iileana spune:
Asa, asa, b.nica, e foarte bine ce faci!!!, imparte lumea in drepti si in misei, pilula rosie sau pilula albastra, pelicanul sau babita.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ariel_7000 spune:
nu pot sa fac un clasament...o ordine, dar eu am mai multe altare...(sunt politeista??): copiii mei, daruri miraculoase de la Dumnezeu, sotzul meu (om tare bun si rabdator ), MAMA (o iubesc din suflet, e cea mai frumoasa si inteligenta femeie pt mine), tata, fratele meu si familia lui...muntele (il iubesc !!!), natura in general, animalutele...si ciocolata (fara gluma...am si dovada la semnatura!)
b.nica...5 puncte de la mine!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
kariguld spune:
b.nica. ai trei stele si esti membru matur...stai sa vezi cand vei avea 5 stele si vei fi senior, ce intrebari ai sa-ti pui...
intrebarea pusa de tine e atat de adanca...e pentru fiecare, e personala!! omul care nu are o viata "interioara, este doar un sclav. daca tinteste spre nimic, va obtine nimikuri.trebuie sa stie cu precizie care ii sunt valorile spirituale daca vrea sa realizeze ceva!
Kari
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Ce va copleseste sufletul, ce va face sa va simtiti invadati de fericire,de bucuria vietii?Care este "altarul" pe care ati fi in stare sa sacrificati orice? Pt. mine dragostea si iubirea ce mi-o arata Dumnezeu in fiecare clipa, este ratiune mea de a trai! |
cele doua afirmatii sunt diferite, una e altarul pe care poti sacrifica orice...si alta iubirea ce ti-o arata Dumnezeu in fiecare clipa...
pe un altar nu iti poti sacrifica copilul, ca nu esti Avraam !
lamureste confuzia....sau lumineaza-ne mai bine...
Kari
Tzuni spune:
citat din mesajul lui ionica in puii mei m-am saturat sa vad eterna poveste,o gasca de ciufuti vin si dau cu kkao. si nu mai pot de avertisment |
Hai meeeeey...iti jur ca n-am dat cu kko nici un subiec, nici in b.nica. AM vrut doar sa dau cu o savarina in Xenocid. Atat. Ca la altare nu ma bag ca nu ma pricep, so, nu judec.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
patou spune:
cred ca vreau si eu un avertisment
cand aud cuvinte atat de frumoase referitoare la proprii copii eu ma intreb daca ele exprima chiar realitatea sau sunt doar vorbe frumoase si atat (si daca vreti parerea mea, in majoritatea cazurilor sunt doar vorbe)
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui patou cred ca vreau si eu un avertisment cand aud cuvinte atat de frumoase referitoare la proprii copii eu ma intreb daca ele exprima chiar realitatea sau sunt doar vorbe frumoase si atat (si daca vreti parerea mea, in majoritatea cazurilor sunt doar vorbe) |
cam ce s-ar putea raspunde la o astfel de postare???...
pai raspunsul meu este asta: si crede-ma ca sunt blanda...
in primul rand ca nu-ti justifici afirmatia facuta, ca o adresezi asa...in "neant"! acum, eu ma intreb careia din cele 4 mamici ai adresat-o: mie, ionicai, soranei sau lui stanescu...caci la acest topic, noi suntem cele care am folosit cuvinte frumoase referitoare la proprii copii...si cum majoritate, din cele 4 cazuri expuse, inseamna macar 3, inseamna ca aceste 3 persoane (cel putin) doar vorbim aiurea ca ne iubim copiii si ca ne sunt cele mai dragi fiinte...sunt curioasa ce "dovezi" ai in sprijinul acuzatiei tale..., mai ales ca ai facut-o premeditat, tinand cont de felul in care ti-ai inceput mesajul...ai grija ce-ti doresti, ca poate chiar ti se va indeplini dorinta...
ciudat insa ca aceasta afirmatie vine din partea cuiva care sustine ca Dumnezeu e totul pt ea...asta nu pare a fi un mesaj "dictat" de catre D-zeu..., dar tinand cont ca a fost postarea cu nr. "999" (imagine rasturnata) a ta...eu zic ca ai circumstante atenuante...si daca stau si citesc si o postare mai veche a ta in care ziceai ca "iti lipseste instinctul matern", atunci chiar esti de inteles...
eu una sper sa-l gasesti pana la urma, ca poate atunci vei putea si tu sa spui cuvinte frumoase, izvorand din inima si din iubire...
pana atunci...mai reflecteaza!
o zi buna la toata lumea si draga mea b.nica, cred ca deceptia te va urmari mult timp de acum inainte si nu numai la aceasta sectiune a forumului, din pacate
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui patou cand aud cuvinte atat de frumoase referitoare la proprii copii eu ma intreb daca ele exprima chiar realitatea sau sunt doar vorbe frumoase si atat (si daca vreti parerea mea, in majoritatea cazurilor sunt doar vorbe) |
Houston, we've got a problem!