Care este altarul sufletului tau?
Deceptionata de postarile care sunt facute aici,am dorit sa evit un timp aceasta sectiune a Forumului DC.
Inainte de a lua o decizie as dori sa ma lamuresc daca persoanele care posteaza aici au totusi o credinta in numele careia se exprima.
As dori sa stiu care este altarul sufletului vostru?
Ce va copleseste sufletul, ce va face sa va simtiti invadati de fericire,de bucuria vietii?Care este "altarul" pe care ati fi in stare sa sacrificati orice?
Incep cu mine pt. ca asa mi se pare corect.
Pt. mine dragostea si iubirea ce mi-o arata Dumnezeu in fiecare clipa, este ratiune mea de a trai!
Raspunsuri
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Deceptionata de postarile care sunt facute aici,am dorit sa evit un timp aceasta sectiune a Forumului DC. Inainte de a lua o decizie as dori sa ma lamuresc daca persoanele care posteaza aici au totusi o credinta in numele careia se exprima. As dori sa stiu care este altarul sufletului vostru? Ce va copleseste sufletul, ce va face sa va simtiti invadati de fericire,de bucuria vietii?Care este "altarul" pe care ati fi in stare sa sacrificati orice? Incep cu mine pt. ca asa mi se pare corect. Pt. mine dragostea si iubirea ce mi-o arata Dumnezeu in fiecare clipa, este ratiune mea de a trai! |
Ratiunea mea de a trai, ce imi copleseste sufletul se numeste Monica si are 6 ani.
Fericirea cea mai mare este cand o sarut sau "o mananc" si ochii ei albastri rad ....
Pentru momentele astea si multe altele as sacrifica orice. Pentru sanatatea si bucuria ei as sacrifica orice. Pentru ea traiesc, muncesc, gandesc.
Credinta in zei/zeitati (sub orice nume) nu am .... deci nu ma exprim "in numele lor" ci doar in numele meu ....
Sorana si Monica (5 ani)
Stanescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana
Ratiunea mea de a trai, ce imi copleseste sufletul se numeste Monica si are 6 ani. Fericirea cea mai mare este cand o sarut sau "o mananc" si ochii ei albastri rad .... Pentru momentele astea si multe altele as sacrifica orice. Pentru sanatatea si bucuria ei as sacrifica orice. Pentru ea traiesc, muncesc, gandesc. Credinta in zei/zeitati (sub orice nume) nu am .... deci nu ma exprim "in numele lor" ci doar in numele meu .... Sorana si Monica (5 ani) |
Subscriu - doar ca pe a mea o cheama Sara si are un an si 10 luni "apoape doi".
ionica spune:
Inainte de ami gasi altarul sufletului, ma cautam peste tot,am rasfoit tot stilul de carti de filozofie ,budism,cristianism dar nu am gasit raspunsurile la intrebarile mele si nici linistea sufleteasca.
dupa ce Sophia ne-a invadat viata si suflete de fericire e clar ca ne-am gasit altarul sufletelor,vorbesc si in numele sotului deoarece si el se cauta ca si mine.
Frumoasa intrebarea ta b.nica, iti da un moment de reflex asupra vietii.
Spirituatilatea, e greu sa ma pronunt, cred intr-o putere universala dar nu asi putea sa o numesc.
Sophia 2ani
+15
xenocid spune:
citat din mesajul lui b.nica As dori sa stiu care este altarul sufletului vostru? Ce va copleseste sufletul, ce va face sa va simtiti invadati de fericire,de bucuria vietii? Care este "altarul" pe care ati fi in stare sa sacrificati orice? Pt. mine dragostea si iubirea ce mi-o arata Dumnezeu in fiecare clipa, este ratiune mea de a trai! |
Mie imi plac savarinele!
Tzuni spune:
citat din mesajul lui xenocid
Mie imi plac savarinele! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
....te fac o savarina?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
kokiy spune:
citat din mesajul lui xenocid
Mie imi plac savarinele! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Xeno pentru mine raspunsul tau are doua intelesuri ...fi mai explicit... savarinele de la cofetarie sau alea de 20 ani
b.nica eu din ce ai expus mai sus inteleg ca d.zeu e altarul tau si ai sacrifica orice pentru el ???? sau n-am inteles eu bine
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
J G spune:
Deci B.nica sa inteleg ca e mai bine sa ma feresc din calea ta? Ca daca ma auzi ce idei am in legatura cu altarul tau e posibil sa sacrifici ceva pentru asta?
Xeno - am o cofetarie la parterul blocului... miam-miam. Sau wait, la ce te referi?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
xenocid spune:
Mä refer la www.lepontdebrent.com/blog/wp-content/uploads/2007/08/savarin-aux-cerises-noires.jpg" target="_blank">asta!.
Cât despre postare lui B.Nica ... mie imi aduce aminte de o altä chestie www.youtube.com/watch?v=KaHhecYOnw4" target="_blank">savantä
ionica spune:
tzuni,xenocid,JG,Rusinica sa va fie, ati sarit pe b.nica in stil DC-ist.
Din cate stiu ,pe acest forum are voie toata lumea sa-si exprime una sau doo pareri.
Daca nu va place subiectul de ce veniti si-l stricati?
poate nu suntem toti atat de intelectuali ca si voi,poate nu suntem toti doctoranzi,in puii mei m-am saturat sa vad eterna poveste,o gasca de ciufuti vin si dau cu kkao.
si nu mai pot de avertisment
Sophia 2ani
+15
ladyJ spune:
citat din mesajul lui ionica ......in puii mei m-am saturat sa vad eterna poveste,o gasca de ciufuti vin si dau cu kkao. si nu mai pot de avertisment Sophia 2ani +15 |
Ionica, esti mortala! M-a facut sa rad exprimarea ta,cum nu am mai ras demult.
Mai,altarul sufletului lui XEno e savarina...putin cam ´´pamantesc´´ putin cam ´´putin´´ in opinia unora,dar daca el ar face orice pentru o savarina,de ce sariti pe el?Sunt sentimentele lui.
On topic:
Ce imi copleseste mie sufletul si ma face fericita, este privirea uimita si plina de speranta a unui copilas caruia ii dau ceva de mancare,de imbracat sau stang in brate puiul ala de om lipsit de dragoste materna, a unui animal caruia ii ofer adapost,a unei batrane doamne careia ii cumpar o paine, a unui necunoscut caruia ii dau portofelul pierdut inapoi....
Ma misca suferinta si incerc sa aduc o mica raza de speranta celor care au nevoie de ea si care nu o cer,nu o pretind.
Lucrurile simple ma fac fericita...o muzica, un peisaj,dragostea celor din jur,sanatatea familiei mele, zambetul atat de sincer al unui copil,increderea pe care ti-o acorda un animalut...sansele pe care mi le-a dat si mi le da viata.
Si mai sunt fericita pentru ca, constientizez si vad lucrurile marunte si ma pot bucura de ele.