Puiutzi de Randunici 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

mimo, ete aci

si va mai invit inca o data la masa , mai ales pe cele care intrati acum pe drumul diversificarii...ca sa stiti ce va asteapta

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

asa asa Auzi dar Patrick avea acolo 3 luni? Ca asa scrie Eu am cautat aparatul, dar lasasem geanta in masina ...oricum , asta a fost varianta cea mai reusita de cumparaturi , mai putin fazele de la casa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Geckomai ai de cantat la fantana si ma ajungi Si sa stii ca asta cu rasul e adevarata , ca eu d-aia sunt asa "plinuta" Nimic nu mananc si pt examen ...vine ea si vremea lui, nu scapi tu
Lianaam mancat direct din punga , pe cuvant ...numa' furculita e murdara ...DAAARRRR, sunt cele tzspe biberoane, blenderul, oala de branza, castronul, etc etc etc
Masina vine, nu asta ar fi problema...ci demolatul bucatariei transformarea dulapurilor si stii cum e , daca tot faci aia s-o faci si p-aia...stii tu, ca doar esti patita sau vrei sa moara si capra vecinului?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nuuuuuu mimo, ce am eu biata capra lu' vecinu ? atuuuuunci, daca masina viiiineeee, cere la mosu 2 saptamani de relaxare, ptr o mamica obosita , undeva la ....distanta de casa , taman in perioada in care se fac modificarile si curatenia (vezi sa coincida cu vacanta lu' teo, sa va relaxati impreuna si sa nu fi legata de glie )

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

poza e de aseara, 6 luni si 3 zile, aparatul e mobilul...ce sa zic...foarte inspirat ai lasat geanta in masina...ai pus cumva si un afis pe ea?"SUNT AICI...FURATI-MA...LUATI-MA!!!!"

ariel, am tot vrut sa iti zic ca daca te mai tot cauti mult in gat poate pana la urma si reusesti sa te alegi cu ceva dinobrontozauri de la suzetele scapate pe jos.

Mergi la inceput

azi cand ii balotam mar si para pe esofag cantam....E E E CE BUN PIUREUL E!!!! nici macar eu nu credeam asta d'apoi sarmanul copil.

ieri asteptand sa intru cu el la medic in tara asta pura si perfecta am cantat tot ce am putut sa imi amitesc de pe cutiuta muzicala...am tinut-o vreo 40 de minute in oac-oac-oac si mac-mac-mac de cred ca au innebunit octogenarii de langa noi...si in timpul asta Patrick ce facea?...se dadea in jolly jumper-ul lui personal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bey! eu ma bucur ca nu am brontozaurul ala de se ia de la spital!!! ca asa zice un geniu...ca daca scapi suzeta pe jos si ti-o bagi in gura ta, apoi la copil, ia piocIanic!!! da' apoi m-am gandit...teo nu papa suzeta atunci!!! ci doar tzitzi.......s-or fi lasat ele, bietele, dar sa ajunga pana jos...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

staiti mai, ca ma bruiati...ca eu incerc sa pricep cum e cu sifilisu' lui TATA, m-am pierdut prin pozele "trucatei", care e ..., acu' sa recunoastem...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

liana, nu stiu daca sa te incurajez sa o pui pe Teo in carut...ca la cat de bagata in priza o prezinti a fi parca te vad prin magazin alergand cu limba scoasa de-un cot dupa carut...al meu inafara de stat in popou nu face nimic singur...dar nimic...dupa ce sta vre-o 20 de minute in fund si se joaca singurel se rastoarna pe o parte...dar nu face nici cel mai mic gest sa incerce sa ajunga intr-o pozitie mai confortabila...ci continua sa se joace asa stand intr-o rina...
si cu manierele la masa...am sperat si eu ca nu voi trece prin asta...din categoria "Copilul meu nu va face niciodata asa!!!!"...sincer la tonajul lui ma asteptam sa se arunce ca vulturul pe mancare si cand colo din doua cuburi inghetate de piure...el teoretic inghite o parte...o parte o imprastie pe el, mine, gresie etc...plus ca jumate ramane in castronel...si cand va aud pe voi cu 100-150 ml mi se pare ca hraniti uriasi...ca sa nu mai zic cand am vazut castronul pregatit de bubu pentru Stefanel era sa pic de pe scaun...pai nici eu nu mananc atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

geko si eu am retineri sa o pun in carut, dar ma tenteaza ..... eeee, nu sunt numai uriasi la diversificare, avem si clubul sclifoseilor ...care papa cat furnica

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Am spalat vase, punct. Si cu asta basta pe azi ...pana se scoala tzancul Momentan urla, eu sper sa adoarma la loc cum a mai facut de vreo doua ori pana acum .
Sa va spui cu geanta ...e geanta carutului, geanta de umar nu poseta de duamna, da? Am pus-o sub scaunul de bebe si m-am rugat la Dumnezeu sa nu se observe de afara , ce sa fac? Am luat cu mine bani in buzunar direct (fara portofel) , cheile de la masina si mobilul tot in buzunarele de la blugi O ce duamna !!!!Asta e...singurul lucru naspa daca lua cineva geanta era ca aveam acolo toate actele , care daca dispar in tara noastra ti-ai dat foc la valiza ...alergi vreo juma de an Si faza cea mai tare e ca NU MI-A DAT PRIN CAP sa fac poza cu mobilul Dar daca exista Gecko pot sa ma relaxez
Cu mancarica si noi am patit la fel...in afara de fructe cu branza pe care le lipaie cum v-am aratat , mananca cu o sila si se uita in alta parte (se face ca nu ma vede ) si scuipa si tot tacamul...in cel mai bun caz, mananca sugand degetul...adica, eu bag lingurita , el baga repede degetul si suge ca sa alunece mai repede mancarea pe gat...eu ii scot degetul si cand vrea sa-l bage inapoi eu bag prima lingurita (iuteala de mana ) si el iar suge si tot asa ....azi sa vedem daca mai avem succesul de ieri???!!!!
Anckaam crezut ca nu vad bine cand ai zis de Hipp...DE UNDE HIPP maica? Eu am un mare stres ca nu pot pleca niciunde cu el in conditiile in care n-am ce-i da sa manance...Hipp nu e, Nestle nu-i place, in altceva n-am inceredere

poze

Mergi la inceput