Puiutzi de Randunici 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit de la marele festival, ne-am usurat de nista banuti, dar ce nu facem ptr o pastrama si uin carnatz adevarat!..in rest, dezamagitor..10 ron intrarea total nejustificat, ptr cateva firme participante...
m-au indignat cei cu patiseria italiana care vindeau o sumedenie de fursecuri ff aratoase, nimic de zis, dar cu 80 ron kg si un strudel cu 7 ron!!
i-am luat lu Mufa niste cereale cu mei BIO cu lapte inclus, sunt curioasa cum le papa!!
bitza mersi, la fel!..iti dai seama ca era super safe aruncat in aer de ta-su..am prins niste unghiuri misto!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

sara buna! azi am facut mancare cu pixul pe hartie, numa' cifre vad in fata ochilor, zici ca-s contabil nu doctor!

Si de atata regim desodat cat am conceput am uitat sa pun sare in chiftelele reale si facute pentru propria familie!
Nu-i nimic, ca Ilinca a zis ca-s bune si le moaie in mustar in timp ce se uita la biliard!cica ii place jocul cu mingiute!

Si eu am incercat sa-l pun pe Sebaceu in cosul de la carrefour dar asa de tare se balanganea si vroia sa muste bara ca am renuntat si l-am plantat in carutul propriu!

Mimo, te-a lasat baiatul cu la vedere??!!
Mama lui de dintos!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel bine ca n-ai nik in gat, tratamentul ramane cum l-a zis Liana....spray de gandaci sau nik!

Kya, mama ce cuci a facut zana! sa treaca! da' ce-ai pe jos in casa- dale de piatra?

Gecko, mama, chiar ca ai rabdare sa-l hranesti cand face in halul ala! eu aveam o prietena care patea la fel si pana la urma i-a pus piureul de legume in biberon! 9 lucru ingrozitor mi se parea atunci si de neacceptat- io-te ca acum fi-sa e ca fi-mea si n-ai zice ca una a papat cu lingurita si alta cu biberonul piureul de legume!!)

Luny, buna pastrama?

de urat as mai ura, dar la mine e dezastru....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

mimo trebuia filmat la cumparaturi!!
gecko tari pozele!! ii dai cu pipeta?...Mufa doar putin pe fata se majeste, e civilizat! nasol cu nazurile, dar e vreunul care sa nu faca la un moment dat?..pana la pensie or invata si ei ca mai exista alte bunatati decat tzitzi
buna pastrama, ambele feluri, Tuchi!una d-aia de prajit si una cruda, deliciu nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ghiciti cine e la mine???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

soacra-ta?..am si eu un of, de..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am revenit, tot n-am reusit sa citesc din urma.
Bravo Patrick de Gecko pentru stat in funduletz! Si eu ma gandeam c-o sa pape Andreea mancare solida cu aceeasi pofta cu care papa tzitzi, da' de unde! Azi nici n-a avut chef de piureul de legume! Dar cred ca o deranjeaza si gingiuta ca mi se pare umflata, poate apar ceva dintisori, sa vedem...
A papat doar piureul de pere de dimineatza.
Mimo, , ai ramas cu ele in vant?
Luny, la ce festival ai fost?
Aoleu, Kya, iar are puica cucui?
Ariel, ma bucur ca ti-au iesit analizele bune .
Andreea sta in fundulet in carucior singurica, dar usor aplecata in fata. O sa-i fac o poza !

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Gecko, mama, chiar ca ai rabdare sa-l hranesti cand face in halul ala! eu aveam o prietena care patea la fel si pana la urma i-a pus piureul de legume in biberon! 9 lucru ingrozitor mi se parea atunci si de neacceptat- io-te ca acum fi-sa e ca fi-mea si n-ai zice ca una a papat cu lingurita si alta cu biberonul piureul de legume!!)

biberonul nu e solutia din pacate...doar poate daca as schimba bucatareasa. Cand ii dadeam cu pipeta chiar ma intrebam oare ce vei spune despre modul meu de hranire...traiesc cu speranta ca pe cand vom ajunge la carne nu o sa mai trebuiasca sa o folosesc.

luny, nu trebuie mare rabdare...ca serios cantitatile ce le pregatesc sunt extrem de mici...de cele mai multe ori sub 50ml, si aia ii impartim repede...5 pe fata, 5 la mama intre ochi, 10 pe sus pe jos...si gata diversificarea...ce nu inteleg eu e de unde a pus vreo 300-400 de grame in 2 saptamani?

Mergi la inceput

din lapte, Gecko!!
CCris, am fost la unirii in fata, la fantani, festifal de haleala, zic ei, in realitate, nu e mare lucru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris
Si eu ma gandeam c-o sa pape Andreea mancare solida cu aceeasi pofta cu care papa tzitzi, da' de unde! Azi nici n-a avut chef de piureul de legume! Dar cred ca o deranjeaza si gingiuta ca mi se pare umflata, poate apar ceva dintisori, sa vedem...
A papat doar piureul de pere de dimineatza.

eu inca sunt relaxata ca stiu ca are depozite...e ca ursul pregatit pentru hibernare.

Citat:

Protectia Copilului sa te amendeze ca tii copilul dezbracat si cu picioarele in sus in carpa aia legata la piept?

Mergi la inceput