Puiutzi de Randunici 2008!! (115)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:

P.S. Am uitat sa va spun ca m-am tuns, pozici dupa ce ma spal pe cap, ca sta ca naiba acum
.
Maine o serbam pe Andreea la chinezesc
.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Sovi, te petreci? Am luat si eu covoras puzzle de la Metro, tu cum i-ai scos mirosul din el, l-ai spalat?
de
POZELE MELE
gecko spune:
cris, uitandu-ma cu un ochi critic la Andreiutza...zic eu ca linistita pana la primavara poate sa ignore legumele alea![]()
ah da, mimo...am ochit in pozele lui cris masina de spalat vasele...eu zic sa iti iei blidele si sa te duci la ea sa le speli.
si inca o poveste scurta si dispar...ca nu de alta dar e 12:50 aici (apropo, LMA puiutilor din 18, Stefanel si Andreea la 6 luni HIP HIP HORAYYY!!! si batraneilor Vlad si Diana!!!
)...asa, deci povestea...
eu navigand pe webshots prin pozele unei mamici, nu stiu daca ati remarcat ca in dreapta ecranului fac astia reclama la produse personalizate cu poza copilului tau...trece husbandul pe langa mine si il vede pe Patrick pe o cana...instant in plezneste ficatul de mandrie ca uite ce frumos e fiusu de l-au racolat astia in ceva reclama...s-a dezumflat cand a realizat ca baga pozele din contul userului respectiv...dar pt el tot cel mai frumos este
ah da, si ancka, am vrut sa te intreb...cine e Bogdan? ca parca pe baiatul tau il cheama Mihai...
ccris_ccris spune:

Ursuletz, ne-ai lasat in suspensie?![]()
de
POZELE MELE
gecko spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ccris_ccris![]() ![]() ![]() Ursuletz, ne-ai lasat in suspensie? Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune! POZELE MELE |
au arestat-o

ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko |
au arestat-o

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

[/quote]

Multumim pentru urari, Gecko!
Fug sa pun masa c-a venit si randunoiul in sfarsit! Pup.

de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
luny spune:
Geckooooo, la australieni exista cereale Holle organice?am luat azi de la targul ala si citesc de ele ca se vand acolo!stii ceva despre ele?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
soacra-mea da, si socru
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
VALENTINA C spune:
seara buna, dragelor!

pentru sarbatoritii de ieri, de azi si de maine!!!!!!
Noi abia asteptam ziua de maine, sa plecam la bunici, la relaxare! Asa ca n-o sa mai intru in weekend.
Valentina si Matei (10.04.2008)