Puiutzi de Randunici 2008!! (115)
Raspunsuri - Pagina 8
bitza037 spune:
si Antonia mea are mucisori
vai Luny mi s-a facut pilea de gaina cand l-am vazut pe Muffy in aer

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Am venit de pe unde am umblat ..pfuu, nu mai am energie si stau si ma gandesc sa fac iar greva sau nu? Sa vad...daca nu e nimeni pe-aici poate ma fac utila iar ca soldotul sovietic (tin degetele incrucisate
)
Sa va pove...cea mai noua distratie a baiatului meu e sa stea pe marginea fantanii din parc, la mine in brate si eu sa-i cant
Un adevarat spectacol,Lorelei insasi ar crapa de ciuda sa ma vada si sa ma auda
Ne leganam asa usor si cantam: un elefant, se legana , pe o panza de paianjen
Foooooaaaaaaarteeee fruuuuumoooooooos afara...am stat doua ore si dupa ce am ragusit am plecat la Auchan sa iau paine si alte cateva prostii
Am asezat baiatul direct in cos, in compartimentul ala mic de sus, cu fata la mine si picioarele atarnate prin cele 2 gauri ...o fi facut special pentru asta? Ca asa pare...In tot cazul asa s-a mai distrat
Dadea din picioare si bocanea in carut si se zambarea la toata lumea
Pana la casa
Eee, am intrat eu cu cosul ca o floare si cu baiatul catarat cum v-am povestit si pun cosul in asa fel incat baiatul sa fie spre mine, sa nu cada ...Si cum sa iau produsele din cos ?
Ca nu ajungeam
In sfarsit , cu chiu cu vai am pescuit cele cateva oboecte din cos si le-am pus pe banda...Dar ce distractie noua
Vladut le lua si le arunca la loc in cos
Si tot asa pana s-a enervat si el si ala de la casa ca de mine nu mai zic...Transpirata toata si concentrata asupra actiunii de baza nu vad cand Vladutz apuca de snurul de bluza mea si trage cu naduf ...si supliza
Mi se revarsa continutul
generos
Si uite asa ne-am distrat si azi de minune
Acum stau cuminte si astept...sa fac greva sau nu 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ccris_ccris spune:

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Merge cam greu greu net-ul la mine, nu-s de ce.
Iaca-ta c-am supravietuit si curateniei (am terminat-o, evrika!) si musafirilor si intoarcerii randunoiului si am reusit sa intru nitel sa vorbesc cu voi.
Nu ma certati ca sunt cu temele nefacute, vreo 5 capitole in urma, sa vedem cand oi reusi sa le citesc...
Noi suntem bine, Andreea creste, se vad progresele cu fiecare saptamana, maine facem si noi 6 lunisoare
.
Mai face nazuri la mancarea solida, vad ca cerealele nu prea-i mai plac, asa ca ne trezim in continuare noaptea pentru tzitzi, dar doar la 3 si apoi la 6.
Nu i-am bagat oul inca si nici branzica, mai stam vreo saptamana.
S-a cumintit, doar ca nu-i place sa stea singura si trebuie distrata mai tot timpul.
Nu mai are stare, dar tot nu se intoarce pe burtica, insa sta ceva mai bine in poponet.
Dau send ca am dulceata de gutui pe foc... 
de
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Spun si eu 

puiutilor Petru de Midasnu, Mara-sofia de Varuna, sa va faceti mari si frumosi si sanatosi.
Si spun 

speciali pentru puiutii care fac azi 6 luni: Sasha de Sovi, Honey de Papacios, Vladut de Ursuleatza, Alexandra de Ali bia.
de
POZELE MELE
lianam spune:
mimo eu zic ca ai voie la niticusa greva
.....ai concertat, ai facut cumparaturi, ai scapat fara
de la nenea de la casa
....merge o pauza

Liana, mami de Teo
mimonix spune:
liana
sunt aici, credeati ca ma pot ridica de pe scaun dupa ce am mancat ca disperata tot ce pusesem in cos ? ![]()
Cris 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
gecko spune:
mimo, ete aci
si va mai invit inca o data la masa
, mai ales pe cele care intrati acum pe drumul diversificarii...ca sa stiti ce va asteapta

lianam spune:
ccris 
geko ....
....cunos imaginea (nu stiu daca ai vazut si "diversificata" mea cand am mai pus poze)...cam asa arat si eu uneori, nu numai ea
...ca doreste donsoara sa pape singura, imi da peste mana, smulge lingurita, imi tinteste fata
...eheheee....ce dulcic e in carutul de cumparaturi....ia sa testez si eu cu duracellu' meu
....desi s-ar putea sa nu fie cea mai inspirata actiune ![]()
mimo
...sa-ti fie de bine, sa-ti priasca...pentru ce urmeaza mai tarziu sa te-ntareasca
....ca presupun ca la atata haleala s-au adunat si vase
.....eu ziiiiiic, sa scrii deja scrisorica la mos craciuuuuuun, sa-i ceri o masina de spalat vaaaaseee,si sa faci scrisorica in muuulte exemplare: sa ii pui si in buzunar la pantaloni, si la sacou, si la geaca, si in portofel....si pe unde mai ai inspiratie ![]()
Liana, mami de Teo
gecko spune:
si sa continuam...deci examenul amanat indefinit...banui ca pana dupa ce pleaca bursucul la facultate
de ce nu ciripesc? ca sunt rupta...sunt si jolly jumper...sunt si premergator...si balansoar...si televizor, teatru de papusi, cutiuta muzicala etc.
ne-am si vaccinat intre timp si am stat cumintica supraveghind bursucul si strangand din buci nu care cumva sa faca urat postvaccin.
zilele astea s-a scremut destul de urat si am rezistat eroic sa nu ii infing supozitorul...asa ca azi am avut succes...doi kk
...mi-a contaminat olfactiv si dormitorul si livingul dar totul pentru o cauza nobila
dupa ce m-am consolat cu gandul ca veci pururi nu va manca diversificat mi-a facut o surpriza de zile mari...in 13...de ziua lui (apropo, multumim de urari...dam de baut si de halit ca avem de unde 

)...deci dupa cum ziceam...de ziua lui seara ii face sotul porridge cu aroma de banana (arata ca si laturile ce se dau la porc
)...si deschide bursucul gura
...si intinde manutele sa isi bage mai bine lingurita in gura...dar ca orice minune nu a tinut mult...a revenit la bunele maniere cu scuipato-balonato-imprastiato de mancare...asa ca m-am linistit...obez nu are de unde deveni decat doar daca rasul chiar ingrasa.