Puiutzi de Randunici 2008!! (115)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |

o stiam, dar tot criminala e!!LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
| citat din mesajul lui ursuleata www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |

.......cam asa vorbesc guvernantii cand spun despre mariri de salarii, daca le maresc, cum le maresc, de ce nu le maresc.......

Liana, mami de Teo
ariel_7000 spune:
"'neata" fete!
mi-am luat rezultatul la exsudatul faringian...ala al meu!!! si iar...NIMIC!!!! a 4 a oara! deci, cu ce se trateaza NIMIC-ul, ca pe mine tot ma doare gatul????
luny, nimic nou sub soare!!! pai eu tot pun linkul ala...http://video.google.com/videoplay?docid=-5655623976453909570&q=source:016532717651171996028&hl=ro
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
luny spune:
kya
Sanzi, saracuta! asta o treci la boacane si nazbatii!
LUNY
lianam spune:
ariel, "nimicul" il tratezi cu "nimic"
....tratamentu asta il fac eu acum, ca si eu tot "nimic" am 
Liana, mami de Teo
luny spune:
il stiu Ariel..vai de noi..
LUNY
luny spune:
cred ca mergem la bucharest food festival, tot e la 2 pasi de noi, luam o pastrama, un carnatz![]()

LUNY
Kya spune:
| citat din mesajul lui luny cred ca mergem la bucharest food festival, tot e la 2 pasi de noi, luam o pastrama, un carnatz ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Am merge si noi, dar nu stiu daca sa iau si piticea sau sa o las acasa cu mama. Oare e aglomeratie?
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
Simo si Lianam 

Kya eu pot sa-ti dau un sfat babesc daca vrei....cand se mai loveste Sanzi(sper sa nu se mai intample) poti sa-i pui la locul respectiv niste paine...adica miez de paine inmuiat in vin rosu...si garantat nu se mai invineteste.....il tii cat poti tu de mult imediat ce s-a lovit
Luny la multe lunisoare pentru Mufy.....am vrut sa scriu mai devreme dar nu am putut de zgatia asta de buburuza
vreau si eu la festival....sa-mi zici si mie pana cand este si daca este aglomerat
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Kya spune:
Irina
merci de sfat. Sper doar sa nu fie nevoie sa-l aplic ![]()
Festivalul e de pe 16 pana pe 19, duminica. Deocamdata a adormit zana. Cand se trezeste cred ca mergem totusi pana acolo, si daca e prea aglomerat, ne oprim in Carol.
Oricum sambata si duminica cred ca o sa se calce lumea pe picioare, deci nu e de mers cu bebele.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!